Salutare,
Cand am format motorul cu perii l-am rodat la "uscat" nu in apa "water break in" sau cum ii zice la metoda de scufundat motorul in apa.
Este ok daca folosesc sprayul WD-40 sa curat acum motorul si apoi sa folosesc putin ulei de mecanisme fine pe axul motorului sau mai rau ii fac?
Ms anticipat
Pagina 1 din 1
Spray WD-40 pt curatare motor cu perii ? Este ok sau nu ?
Postat 10 June 2010 - 09:35 PM
mmaacc, la Jun 10 2010, 10:26 PM, a spus:
Salutare,
Cand am format motorul cu perii l-am rodat la "uscat" nu in apa "water break in" sau cum ii zice la metoda de scufundat motorul in apa.
Este ok daca folosesc sprayul WD-40 sa curat acum motorul si apoi sa folosesc putin ulei de mecanisme fine pe axul motorului sau mai rau ii fac?
Ms anticipat
Ms anticipat
Daca vrei sa-l cureti eu zic sa folosesti spray de contact fara ulei, cu wd40, avand si ceva ulei in continutul lui, nu e bine sa ajunga pe colectori.
Cu spray de contact ii imbunatatesti pentru cateva minute si performantele daca dai cu el pe colectori.
Eu am folosit si water break in pentru curatare si de fiecare data a mers bine (un pont: foloseste alcool tehnic in loc de apa)
stima, Radu
Aceasta postare a fost editata de radugns: 10 June 2010 - 09:40 PM
Custom CNC parts GNS Racing
Postat 11 June 2010 - 10:40 PM
Salutare,
Ti-am urmat sfatul si azi am cumpar spray de contacte. Intr-adevar nu contine pic de ulei. Ok. Am "spalat" motorul cu el, a iesit numai mizerie neagra, probabil praful de pe perii de cand s-au rodat si mi se pare ca se invarte mai greu de cand am folosit sprayul. Nu am scos masina la un test drive insa daca il rotesc de mana se invarte clar mai greu. E normal?
Ti-am urmat sfatul si azi am cumpar spray de contacte. Intr-adevar nu contine pic de ulei. Ok. Am "spalat" motorul cu el, a iesit numai mizerie neagra, probabil praful de pe perii de cand s-au rodat si mi se pare ca se invarte mai greu de cand am folosit sprayul. Nu am scos masina la un test drive insa daca il rotesc de mana se invarte clar mai greu. E normal?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1