Modelism - RHC Forum: folositi toate setarile din telecomanda? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

folositi toate setarile din telecomanda?

#1 Useril este offline   potspeedy 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 05-September 09

Postat 18 May 2010 - 10:20 PM

Poate sunt eu la un nivel modest de cunostinte in domeniu, dar vreau sa va intreb, voi folositi chiar si setarile mai "exotice" ale telecomenzii? De exemplu ABS -ul sau BMX-ul?
Mi-am cam prins urechile in setari si parca nici nu sesizez schimbari majore in comportamentul masinii...

Poate are cineva un set de reglaje recomandat.

(Folosesc Trophy cu Futaba 3 PMS)

Multumesc.
0

#2 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 19 May 2010 - 09:47 AM

Unele se folosec unele nu depinde de nivelul la care esti sau cat de mult simti modelul important este sa sti ce fac setarile si care sunt diferentele. Inainte sa trec la Touring nu am simti nevoia de exponentiale.
Statia are toate aceste setari pentru diferite ramuri ale automodelismului cerintele sunt diferite de la clasa la clasa, la unele ai nevoie de mixaje la unele nu ai nevoie de nimic.
Eu am ajuns la un Futaba 4pk nu folosesc toate setarile si crede-ma sunt foarte multe ,mixaje canale, start controlat, ridicarea relantiului numar de ture cronometre doar cartofi nu face nici eu nu le stiu pe toate.
Dupa setarea trimurilor am setat EPA dupa care m-am mai jucat un pic cu Rata de directie STR-RATE si am mai umblat putin la exponentialul de la directie rata de frana si cam atat pentru touring.
Sfatul meu este sa iti setezi modelul trim si EPA in asa fel incat sa aiba acelasi grad de directie stanga dreapata dupa care te poti juca pe rand cu ele.Nu este o setare magica sau ceva cel mai des intalnit pur si simplu depinde de tine si de modul in care se comporta modelul pe suprafata si pista respectiva.
0

#3 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 19-January 06

Postat 20 May 2010 - 12:50 PM

Vezi postareapotspeedy, la May 18 2010, 11:20 PM, a spus:

Poate sunt eu la un nivel modest de cunostinte in domeniu, dar vreau sa va intreb, voi folositi chiar si setarile mai "exotice" ale telecomenzii? De exemplu ABS -ul sau BMX-ul?
Mi-am cam prins urechile in setari si parca nici nu sesizez schimbari majore in comportamentul masinii...

Poate are cineva un set de reglaje recomandat.

(Folosesc Trophy cu Futaba 3 PMS)

Multumesc.

Citeste foarte atent manualul de utilizare al statiei si experimenteaza diverse setari. Asa ai sa-ti dai cel mai bine seama la ce folosesc si mai ales daca te ajuta sau nu.

Aceasta postare a fost editata de ranet: 20 May 2010 - 12:50 PM

In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
0

#4 Useril este offline   sergiu 4wd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1553
  • Inregistrat: 20-December 09
  • Interests:RC

Postat 11 June 2010 - 12:40 PM

Cea mai des setare folosita ar fi ce reglat directia.
Odata ce ai facut toate rglejele nu prea ai mai avea de ce sa umbli la acesea, doar daca intentionat sau din greseala apesi cumva pe ele.
Scurtu Sergiu - 0766301990
0

#5 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 11 June 2010 - 02:29 PM

NU de trimuri e vorba aici :D))))
Parere personala, ABS-ul nu te ajuta deloc, franele reglate cum trebuie fac diferenta in curba, exponentiale si EPA obligatoriu, mai departe depinde de statie, de servo=uri si nu in ultimul rand de masina.

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
0

#6 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 961
  • Inregistrat: 26-October 08
  • Interests:Automodelism

Postat 15 June 2010 - 01:36 AM

Vezi postareaX-tra, la Jun 11 2010, 03:29 PM, a spus:

NU de trimuri e vorba aici :)))))
Parere personala, ABS-ul nu te ajuta deloc, franele reglate cum trebuie fac diferenta in curba, exponentiale si EPA obligatoriu, mai departe depinde de statie, de servo=uri si nu in ultimul rand de masina.

Iezact cum zive tov. xtra. Votez cu mana pa inima si mai spun ca Spektrumul meu DX3.0, desi identic cu al lui xtra, are o functie pe care nu am descoperit-o niciin manual.
Deci, clar nu folosim toate setarile din telecomanda!

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
0

#7 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 June 2010 - 11:35 PM

Vezi postareaX-tra, la Jun 11 2010, 03:29 PM, a spus:

NU de trimuri e vorba aici :unsure:))))

Te ajuta si inca foarte mult in cazul on-road-ului termic 1/10. Testeaza si ai sa vezi ce si cum...
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
0

#8 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 19 June 2010 - 02:10 AM

Ranete !!! ai citit atent ???!?!? parere personala, adica a mea.

Nu tin sa incerc on road de nici unul, ba chiar incepe sa nu ma mai intereseze nici off road-ul ( ca ati atras voi toata floarea cea vestita ).

:unsure:

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
0

#9 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 June 2010 - 10:06 AM

Vezi postareaX-tra, la Jun 19 2010, 03:10 AM, a spus:

Ranete !!! ai citit atent ???!?!? parere personala, adica a mea.

Nu tin sa incerc on road de nici unul, ba chiar incepe sa nu ma mai intereseze nici off road-ul ( ca ati atras voi toata floarea cea vestita ).

:D

Parerii tale am raspuns...
In rest, nu inteleg la ce te referi.
--------------------
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu