Pagina 1 din 1
Automodel 1/5. Mercedes 500 K (1936)
Postat 07 February 2010 - 01:38 PM
Am gasit pe net o jucarie scala 1/5 (cred)- 94cm, care mi-a placut enorm, asa ca am cumparat-o am golit tot ce era sub caroserie si....la gunoi. Mi-am luat piese 1/10 una alta pt construi o directie si o suspensie noua, astfel incat modelul sa para cat mai real si mai fiabil. Am luat piese 1/10 pt ca era nevoie de p directie cat mai minuscula si raportata foarte bine la ce-mi permitea caroseria, dupa cum vedeti si in poze, totul trebuia sa se incadreze doar sub aripa. Am pus niste poze cu frumushatza mea. :wub:
Postat 07 February 2010 - 02:10 PM
Mda, stiu ce zici, numa ca nu mi-a permis roata treaba asta, prin construcia ei. Am cautat mai multe roti pt modelul asta, asta e ce am putut gasi.
Sir_Vaska, la Feb 7 2010, 01:57 PM, a spus:
salut
Frumoasa masinuta! Dar la directie era bine sa aduci pivotu mai aproape de roata , sa nu vireze roata de la sine daca loveste intr-o groapa sau obstacol.
Frumoasa masinuta! Dar la directie era bine sa aduci pivotu mai aproape de roata , sa nu vireze roata de la sine daca loveste intr-o groapa sau obstacol.
Postat 07 February 2010 - 02:17 PM
foarte frumos lucrata... ce pot sa spun decat: FELICITARI!
nu va avea avntajele unu automodel, chiar si acum dupa "reconditionare" dar oricum este ceva mai "elegant" lucrata decat originalul
am modificat si eu o masinuta 1/10 ( o chinezarie) dar din propria experienta spun ca nu merita eforturile, masinuta dupa modificare nefiind nici macar 5% din una dedicata modelismului (ca randament- incepnad de la manevrabilitate, viteza, aspect, etc)
oricum modificarea in sine este interesanta, iti aduce aminte de vremurile vechi ale modelismului in care trebuia sa iti "confectionezi" singur propria masinuta, barcuta sau avion, nu ca astazi sa iti cumperi de la magazin si " hai sa ne dam!"
bafta in continuare
nu va avea avntajele unu automodel, chiar si acum dupa "reconditionare" dar oricum este ceva mai "elegant" lucrata decat originalul
am modificat si eu o masinuta 1/10 ( o chinezarie) dar din propria experienta spun ca nu merita eforturile, masinuta dupa modificare nefiind nici macar 5% din una dedicata modelismului (ca randament- incepnad de la manevrabilitate, viteza, aspect, etc)
oricum modificarea in sine este interesanta, iti aduce aminte de vremurile vechi ale modelismului in care trebuia sa iti "confectionezi" singur propria masinuta, barcuta sau avion, nu ca astazi sa iti cumperi de la magazin si " hai sa ne dam!"
bafta in continuare
Postat 07 February 2010 - 02:21 PM
Exact, nu este un model care tre sa dea randament, e un model mai mult pt expo si parada, caroseria spune totul, plus ca nici nu am vazut un model gata facut din magazin la scala asta cu caroseria asta. In ceea ce priveste satisfactia ca modelul e facut de mainile tale....nu se compara cu nici un "randament".
amd, la Feb 7 2010, 02:17 PM, a spus:
foarte frumos lucrata... ce pot sa spun decat: FELICITARI!
bafta in continuare
bafta in continuare
Postat 07 February 2010 - 11:07 PM
De pe ebay le-am cumparat, dar bineinteles...sunt o gramada de site-uri de specialitate si afara si in Romania.
Robotroc, la Feb 7 2010, 11:05 PM, a spus:
Nu te supara ca te intreb .. dar de unde ai cumparat toate piesele pe care le-ai schimbat ? Sunt nou in modelism si vreau si eu sa stiu de unde pot cumpara anumite piese pt. auto.
Multumesc
Multumesc
Postat 07 February 2010 - 11:50 PM
felicitari, ar fi frumos sa poti sa continui sa imbunatatesti masina si daca reusesti sa faci maecanica cit mai aproape de original, suspensia spate si un diferential pe spate, motorul (electric) in fata peste care montezi unul fake, lumini, claxon, stergatoare etc....batfa
tel.0745026562
Postat 08 February 2010 - 12:41 AM
Are diferential, dar motorul e in spate, luminile sunt pe drum.
Zue, la Feb 7 2010, 11:50 PM, a spus:
felicitari, ar fi frumos sa poti sa continui sa imbunatatesti masina si daca reusesti sa faci maecanica cit mai aproape de original, suspensia spate si un diferential pe spate, motorul (electric) in fata peste care montezi unul fake, lumini, claxon, stergatoare etc....batfa
Arata acest topic
Pagina 1 din 1