Modelism - RHC Forum: paypal de coco - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

paypal de coco ...

#1 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 10 May 2010 - 09:51 PM

Azi mi sa pus limita pe contul paypal, si aume:

Your account access has been limited for the following reason(s):

•May 9, 2010: Your credit card issuer notified us that a card associated with your account has been reported as lost or stolen, or that there were additional problems with your card. For more information about the problem with your card, please contact your credit card issuer directly.

Care credit card frate ca eu nu am avut asa ceva si nici nu am chef sa am.Ba mai mult,nu am incercat sa atasez vreodata vreun card la contul asta de rahat.
Acum vor documente oficiale.
De unde reac sa scot eu factura de telefon pe numele meu cand nu am asa ceva?Am trimis tot felul de acte fiscale,de telefon mobil,internet,acte care atesta sederea mea legala in Grecia si faptul ca locuiesc la acea adresa.Ce rahat mai vor sa trimit?
Imi tot da mail ca nui suficient,ce sa le mai trimit fratilor,un rahat????????

Daca sa mai lovit cineva de o situatie asemanatoare,rog sa imi explice ce as mai putea face.Banii(o suma fara importanta prea mare)sunt blocati.Culmea este ca pot primi dar nu pot trimite sau face altceva cu ei(cumparaturi etc).
Dealtfel,dumnealor,nu sau sinchisit prea tare sa imi raspunda,trimisesem deja vreo noua copii degeaba si vreo 15 mailuri.

Pana nu iam dat dreac si nu iam facut rasisti imputiti nu sau sesizat,macar acum au motiv sa imi tina contul cu limitare.

Astept lamuriri de la cei care au patit asa ceva cu cei de la paypal.
0

#2 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2235
  • Inregistrat: 31-July 07
  • Interests:vintage

Postat 13 May 2010 - 10:51 AM

trebuie sa trimiti extrasul de cont care iti vine de la banca pe adresa ta. acesta, pe langa adresa ta, are si un cod de bare in colt sau unu numar, prin care ei te verifica. atat. daca nu ai asta, adica nu ai un cont bancar valid, practic nu existi.
Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
0

#3 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 14 May 2010 - 05:34 AM

mergi la banca sa vezi despre ce este vorba. Tare mi-e ca din cauza climatului politico social bancile vor sa opreasca platile externe. Am patit la fel cu un card din statele unite folosit in RO. Mi-a fost blocat pe perioada in care Wells Fargo au fuzionat cu Wachovia. Nici in ziua de azi nu mi-a fost reactivat cardul (debit nu credit) iar paypal plange non stop.

Mi-am facut alt cont si am legat alt card de el si totul e ok acum. Primul cont l-am abandonat.

Numai bine,
Calin

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu