Pagina 1 din 1
Probleme sistem cuvare
Postat 08 May 2010 - 04:55 PM
Am montate pe un navomodel 2 servo MG 996 la cuve care la inceput au functionat bine fiind legate in paralel pe canalul 1 la receptor E-FLY 1oo B. De curind unul din servo functioneaza numai cu cuva goala fara incarcatura. Cu cuva plina,consuma 1,5 A la 3,8 V si nu are forta sa o mai ridice. Rog pe cei dispusi sa ma ajute cu un sfat. Am desfscut servo si totul pare normal si am verificat motorasul care se invirte fara sa gripeze,pinioanele sunt perfecte (mentionez ca am folosit servo numai la probele finale ale barcutei cu incarcatura din cuve de 0,75 Kg.si functionau perfect. Multumesc anticipat ptr.ajutor! Stau in Dr.TABEREI -poate e cineva in apropiere .
Postat 08 May 2010 - 05:41 PM
...servoul respectiv lucreaza la o tensiune de 5-6V, cu 3,8v e normal sa faca figuri!!!
...tabula crasa, mortua est!
Postat 08 May 2010 - 06:14 PM
...posibil ca packul din care alimentezi sa nu asigure curentul necesar, 996 papa curent mai mult decat 995, incearca o alimentare separata prin intermediul unui BEC de 6V -5A cuplat direct pe acumulatorul de propulsie care banuiesc ca este de 12V, in felul asta vei obtine si curentul necesar servourilor!!!
Postat 08 May 2010 - 07:59 PM
ipsihi, la May 8 2010, 07:14 PM, a spus:
...posibil ca packul din care alimentezi sa nu asigure curentul necesar, 996 papa curent mai mult decat 995, incearca o alimentare separata prin intermediul unui BEC de 6V -5A cuplat direct pe acumulatorul de propulsie care banuiesc ca este de 12V, in felul asta vei obtine si curentul necesar servourilor!!!
MULTUMESC ! O sa fac proba cu un acc.6V-4Ah . Daca face tot asa ? ( se poate repara ? ) sau trebue sa cunpar alta . Poate un HX 12 K o fi mai bun ?
Postat 08 May 2010 - 08:26 PM
...nu este indicata alimentarea servo direct din baterie, tensiunea excede cei 6v limita ,uzual se apropie de 7v, poti alimenta doar prin BEC sau alt stabilizator de amperaj mai mare!!!
Postat 09 May 2010 - 11:18 AM
Acum depinde de servo (nu`i cazul tau ) , ca am auzit si chiar vazut servo si receptoare care accepta mai mult . Nu am pus mana ca ma ardea rau buzunarul .
tel . 0765940409
Nu te certa niciodata cu un prost!
Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!
Nu te certa niciodata cu un prost!
Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1