Ba chiar de prezervative vorbeam. Sa vezi explicatii pentru nevasta cand vedea cate unul in cutia mea cu fleacuri... Mai bine nu incercati asta acasa!
baloane cum se poate face un balon cu hidrogen
Postat 16 May 2005 - 08:53 PM
a incercat cineva sa construiasca baloane solare care folosesc energia solara sa incalzeasca aerul si sa se ridice ca am descoperit ceva pe net si vreau sa fac unul
http://perso.wanadoo.fr/ballonsolaire/en-m...-miniballon.htm
mi se par f simple si sunt facute din bucati de polietilena negra imbinata cu banda adeziva
http://perso.wanadoo.fr/ballonsolaire/en-m...-miniballon.htm
mi se par f simple si sunt facute din bucati de polietilena negra imbinata cu banda adeziva
Imagini atasate
Postat 25 May 2005 - 06:38 PM
e f simplu de construit doar folie de naylon neagra si banda adeziva si poti sa l faci sa ridice si o persoana.
transparenta la p superioara se poate face dar argintie la exterior nu are rost pt ca exista unde solare reflectate de pamant inapoi care s ar pierde dak ar fi argintie
in plus e free energy
transparenta la p superioara se poate face dar argintie la exterior nu are rost pt ca exista unde solare reflectate de pamant inapoi care s ar pierde dak ar fi argintie
in plus e free energy
Aceasta postare a fost editata de otonel: 25 May 2005 - 06:39 PM
Postat 30 May 2005 - 11:52 AM
Mie nu mi se pare simplu sa-l faci sa ridice o persoana. Trebuie sa existe elemente de rezistenta, de distribuire a greutatii - altfel se rupe. Oricum, de putut se poate. E si poza, s-au facut atatea baloane dar eu personal nu stiu cum se poate face simplu. Balonul mare din poza are diametrul de vreo 20m.
In ce priveste partea argintie la exterior nu stiu. Poate sa nu merite deranjul ca oricum pana la urma se ridica, deci nu e ceva important. Cred totusi ca partea neagra de la umbra radiaza mai mult decat absoarbe.
In ce priveste partea argintie la exterior nu stiu. Poate sa nu merite deranjul ca oricum pana la urma se ridica, deci nu e ceva important. Cred totusi ca partea neagra de la umbra radiaza mai mult decat absoarbe.

Ajutor

Raspuns nou
Citare Multipla