Pagina 1 din 1
Nave Cu Perna De Aer din ce se poate face fusta???
Postat 20 January 2004 - 01:41 AM
Am incercat cu 2 ventilatoare modeste din sursa PC pe o bucata de poliester si ofera sustentatie cam pt 200g fara fusta pe teren drept, cu fusta din hartie cam 500g dar nu prea reusesc sa o eghilibrez hartia nu se pliaza pe sol si la cea mai mica denivelare se desumfla pe o parte si ramane intepenita daca a mai experimentat cineva asa ceva as avea nevoie de o sugestie pt fusta. cred ca poate iesi un vehicul super. ce credeti? :wub: :huh:
Postat 20 January 2004 - 03:05 AM
SALUTARE
REFERITOR LA SURSA DE AER VANTILATOARELE PE CARE LE FOLOSESTI SINT SLABUTE SI NU ITI ASIGURA DEBITUL DE AER NECESAR. AI NEVOIE DE MOTOARE MULT MAI PUTERNICE DE
EXEMPLU MINIM UM MABUCHI 380 SAU CU EXCELENTE REZULTATE
MABUCHI 540(JUMBO 540).
PENTRU PERNA (FUSTA) POTI FOLOSI CU BUNE REZULTATE MATERIAL PENTRU CANADIANA , FIS.DACRON, SAU EXCELENT . PINZA CAUCIUCATA.
ACUM VREO 35 DE ANI AM REALIZAT LA -PLATUL PIONIERILOR DI BUCURESTI -IMPREUNA CU GHITULESCU UN MODEL DE VEHICUL CU PERNA DE AER .
--- POTI LUA LEGATURA CU EXCELENTII MODELISTI CRACIUNOIU
--CRACIUNOIU CRISTIAN ---STIMA SI RESPECT.
PE ATUNCI MOTOR PENTRU PERNA MOTORUL TAIFUN SAU CHINEZESC DE 2,5 CM CUBICI IAR PENTRU DIRECTIE (AVANS) UN CHINEZESC DE 1,5 CM CUBICI.
ASTEPT NOUTATI
REFERITOR LA SURSA DE AER VANTILATOARELE PE CARE LE FOLOSESTI SINT SLABUTE SI NU ITI ASIGURA DEBITUL DE AER NECESAR. AI NEVOIE DE MOTOARE MULT MAI PUTERNICE DE
EXEMPLU MINIM UM MABUCHI 380 SAU CU EXCELENTE REZULTATE
MABUCHI 540(JUMBO 540).
PENTRU PERNA (FUSTA) POTI FOLOSI CU BUNE REZULTATE MATERIAL PENTRU CANADIANA , FIS.DACRON, SAU EXCELENT . PINZA CAUCIUCATA.
ACUM VREO 35 DE ANI AM REALIZAT LA -PLATUL PIONIERILOR DI BUCURESTI -IMPREUNA CU GHITULESCU UN MODEL DE VEHICUL CU PERNA DE AER .
--- POTI LUA LEGATURA CU EXCELENTII MODELISTI CRACIUNOIU
--CRACIUNOIU CRISTIAN ---STIMA SI RESPECT.
PE ATUNCI MOTOR PENTRU PERNA MOTORUL TAIFUN SAU CHINEZESC DE 2,5 CM CUBICI IAR PENTRU DIRECTIE (AVANS) UN CHINEZESC DE 1,5 CM CUBICI.
ASTEPT NOUTATI
Postat 20 January 2004 - 12:35 PM
Am facut si eu asa ceva tot din ventilatoare si merge super calumea. Dar ce e si drept ca am pus un accu zdravan. Tot pe polistiren am facut si eu si perna am facut-o din dacron. Dar am pus niste spuma de termo-izolatie in el. Acum sper sa te ajute acest raspuns!
Born to fly... & Born to crash...
Postat 20 January 2004 - 11:02 PM
fajul este singurul mat de care as putea face rost panza cauciucata sau dacron nu stiu de unde as putea gasi? cat despre motoarele de sustentatie ce sa va spun lucrez in domeniul PC si deci coolerele de div tipuri si dimensiuni sunt singurele care-mi stau la dispozitie din belsug as putea eventual pune 2 de CPU care la aceias dimensiune au turatie aproape dubla dar tre sa mai astept sa se strice la careva ca sa le pot lua si repara.
Postat 20 January 2004 - 11:12 PM
Daca are cineva idee de cum poti face fusta sa tina forma aceea rotunjita si curbata spre inerior si eventual sa imi spuneti si mie cum tre sa arate "degetele" banuesc ca ar trebui sa fie niste onduleuri in partea de jos a materialului care sa-i dea flexibilitate la trecerea peste obstacole
Postat 31 March 2004 - 11:24 PM
Gasesti toate informatiile necesare la Mark Porter la adresa www.model-hovercraft.com
Sailing is not a contact sport. Let's race with the rules
The pessimist complains about the wind, the optimist expects it to change, and the realist adjusts the sails
The pessimist complains about the wind, the optimist expects it to change, and the realist adjusts the sails
Postat 07 July 2005 - 07:23 AM
Nu stiu daca este ceea ce iti trebuie tie dar incearca la:
http://www.btinternet.com/%7Emark.e.porter...er/2000tdx.html
http://www.btinternet.com/%7Emark.e.porter...er/2000tdx.html
Realitatea e chiar in fata...dar adevarul este dincolo de noi!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1