Pagina 1 din 1
Virus pe yahoo messenger
Postat 02 May 2010 - 06:57 AM
1. E bine sa aveti instalat si un firewall care sa nu accepte fisiere cu dubla extensie.
2. Daca userul mesajului nu a scris macar 2 cuvinte in romina de regula nu deschid nica .. e aberant ca un amic sa trimita din ro sa trimita mesaje in engleza
Nevasta-mea la halit ....
L-am blocat in secunda 2 cu ARMOR ( e free )
Combinat cu avira tot free fac o combinatie mortala!
Spor
2. Daca userul mesajului nu a scris macar 2 cuvinte in romina de regula nu deschid nica .. e aberant ca un amic sa trimita din ro sa trimita mesaje in engleza
Nevasta-mea la halit ....
L-am blocat in secunda 2 cu ARMOR ( e free )
Combinat cu avira tot free fac o combinatie mortala!
Spor
Postat 02 May 2010 - 07:27 AM
Am intrat si l-am cautat ... in registri tot a ramas.
Raportat la linkul dat de fanero dati in registry editor search dupa infocard.exe si radeti toate valorile legate de acesta.
Spor
Raportat la linkul dat de fanero dati in registry editor search dupa infocard.exe si radeti toate valorile legate de acesta.
Spor
Aceasta postare a fost editata de Dragut: 02 May 2010 - 07:27 AM
Postat 03 May 2010 - 11:05 AM
Acest virus se pare ca afecteaza doar PC-urile cu sistem de operare Windows, cele pe MacOS sau Linux sunt in siguranta. Am primit si eu o serie de link-uri dubioase ce dadeau de inteles ca sunt imagini dar de fapt se descarca si instaleaza automat un fisier executabil.
Singura protectie sigura este sa nu dati click pe niciun link primit.
Singura protectie sigura este sa nu dati click pe niciun link primit.
Aceasta postare a fost editata de Zippo: 03 May 2010 - 11:06 AM
Postat 09 May 2010 - 11:12 AM
Incearca sa dezinstalezi ymsg, stergi directorul ramas in program files al YMsg (se pare ca fisierul php care se executa, inlocuieste sau modifica fisiere al Msg). Instaleaza un AV (preferabil Nod32 sau Kaspersky), scaneaza absolut tot sistemul, scaneaza si cu SpyBot apoi reinstaleaza YMasg. Pe viitor nu mai da click pe niciun executabil.
Succes!
Succes!
Postat 09 May 2010 - 05:07 PM
Zippo, la May 9 2010, 12:12 PM, a spus:
Incearca sa dezinstalezi ymsg, stergi directorul ramas in program files al YMsg (se pare ca fisierul php care se executa, inlocuieste sau modifica fisiere al Msg). Instaleaza un AV (preferabil Nod32 sau Kaspersky), scaneaza absolut tot sistemul, scaneaza si cu SpyBot apoi reinstaleaza YMasg. Pe viitor nu mai da click pe niciun executabil.
Succes!
Succes!
macar daca ceteai linkul dat in primul post. Am urmat pasii de acolo si a mers ok.
Singura deosebire a fost ca am cautat in registri tot ce era lagat de infocard.exe si am ras.
Stima
PS: degeaba dezinstalezi mess-ul nu o sa aiba nici un efect.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1