Gasesc undeva niste sfaturi pentru a putea construi un obiect care sa nu zboare precum toporul? Dar pentru un incepator (aborigean), mura în gura :D.
Pruncul in ale aeromodelismului.
Pagina 1 din 1
Constructie pentru aborigeni
Postat 07 September 2004 - 08:43 AM
E greu chiar si cu planu in fata!
Ai 2 variante:
1. Fie cumperi dea gata un polistiren si tot ce-ti mai trebuie;
2. Te apuci de construit sub indrumarea cuiva care a mai facut-o ca altfel arunci banii pe geam;
Varianta de rezerva:
Te inarmezi cu multa rabdare, daca nu ai iti cumperi scule de taiat, traforat, gaurit.....
Iei un plan simplu
Te apuci de construit,
Bani de materiale oricum iti trebuie, si dupa ce ai terminat de calculat banii inmulteste de regula cu 2 ca sigur ai uitat multe lucruri, iti vei da seama pe parcurs (basca cite ai sa strici!)
Oricum ai dao tot te salti la 10-15 mil daca vrei RC si pleci de la "0". (vezi discutiile din cel mai ieftin aromodel".:D
La planoare sau la zbor liber nu stiu.
Bafta!
PS: Planuri cite vrei in sectiunea DOWNLOAD
Ai 2 variante:
1. Fie cumperi dea gata un polistiren si tot ce-ti mai trebuie;
2. Te apuci de construit sub indrumarea cuiva care a mai facut-o ca altfel arunci banii pe geam;
Varianta de rezerva:
Te inarmezi cu multa rabdare, daca nu ai iti cumperi scule de taiat, traforat, gaurit.....
Iei un plan simplu
Te apuci de construit,
Bani de materiale oricum iti trebuie, si dupa ce ai terminat de calculat banii inmulteste de regula cu 2 ca sigur ai uitat multe lucruri, iti vei da seama pe parcurs (basca cite ai sa strici!)
Oricum ai dao tot te salti la 10-15 mil daca vrei RC si pleci de la "0". (vezi discutiile din cel mai ieftin aromodel".:D
La planoare sau la zbor liber nu stiu.
Bafta!
PS: Planuri cite vrei in sectiunea DOWNLOAD
Aceasta postare a fost editata de Picatot: 07 September 2004 - 08:44 AM
Sa nu existe confuzii!
mesaj normal, off topic, inutil ; off topic dar util ; off topic, important .
mesaj normal, off topic, inutil ; off topic dar util ; off topic, important .
Postat 07 September 2004 - 09:16 AM
nu ca vreau sa te dezarmez dar ca sa construiesti tu iti trebuie multe scule care daca nu le ai te costa mult. si pe deasupra daca nu ai experienta la construit primele modele in cel mai bun caz vor zbura ca din topor
ca merg din topor nu este o problema asa mare. treaba este ca trebuie sa fie ieftine si usor de facut ca la inceput pana inveti sa pilotezi vor pica mai nasol ca migurile. chiar si un model ce zboara bine la primele tale zboruri ai sanse mari sal faci surcele.
la capitolul ieftin as merge pe pilistiren. la capitolul ieftin si rezistent rau as merge pe coroplast. coroplastul este mai nasol la caracteristicile de zbor, dar este minunat sati faci mana ca nu are ce sa pateasca cand pica. se indoaie un pic fuselajul din aluminiu, il dezdoi si te dai din nou
red
ca merg din topor nu este o problema asa mare. treaba este ca trebuie sa fie ieftine si usor de facut ca la inceput pana inveti sa pilotezi vor pica mai nasol ca migurile. chiar si un model ce zboara bine la primele tale zboruri ai sanse mari sal faci surcele.
la capitolul ieftin as merge pe pilistiren. la capitolul ieftin si rezistent rau as merge pe coroplast. coroplastul este mai nasol la caracteristicile de zbor, dar este minunat sati faci mana ca nu are ce sa pateasca cand pica. se indoaie un pic fuselajul din aluminiu, il dezdoi si te dai din nou
red
come to the dark side. we have cookies!
Postat 14 September 2004 - 09:54 PM
salut, eu tot sunt un incepator , dar fiind shcolar acu vreo 14ani in urma am activat in cercul modelishtilor shcolari, shi sati spun fiind copil de 10an am ridicat in aer , cei drept doar un model ,shi ala lam facut de unul singur , ashaca e posibil , dac doreshti pot sa te ajut cu ceva planuri ushoare , :)
Postat 14 September 2004 - 10:30 PM
si eu sunt tot un fel de incepator si dupa indelungate discutii cu membrii forumului am ajuns la concluzia ca tre sa-l construiesc de pe planuri fiind greu de proiectat avioane. asa ca acum imi construiesc un treainer(aeronca 7ac) electric care daca vrei il gasesti la sectiunea de download si un cessna 177 termic. tot ce pot face acum e sa sper sa zboare. asa ca ia-ti ceva planuri ca e mai sigur cel putin pt inceput. asta daca ti neaparat sa ai satisfactia ca tu l-ai facut asa cum tin eu, daca nu ia-ti unu gata facut si te-ai rezolvat mai repede. eu de trei luni treg dee ele si nu le mai termin ca fiind si eu elev(si roman totodata) nu am un venit lunar ca sa-mi pot cumpara piesele toate odata asa ca le iau cu taraita.
succes
succes
I feel the need, the neeed for speeed.....
Postat 14 September 2004 - 11:30 PM
salut .ash spune cai posibil , shi nu ai nevoie de multa experienta, ci doar rabdari , si dac doreshti ash putea sa te ajut cu ceva planuri,,,,
eram shcolar cind am facut primul model , shi a zburat , ashaca sa nuti fie frica ,,, :)
eram shcolar cind am facut primul model , shi a zburat , ashaca sa nuti fie frica ,,, :)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1