Problema RC Apache
Postat 06 October 2009 - 05:28 PM
Am si eu o problema cu un mini rc apache
Deci , se incarca , se ridica de la sol dar incepe brusc sa se roteasca de cand se ridica si pierde portanta
Se incarca de la controler
Controlarul are un fel de buton pentru finete
Modelul este acesta:Apache
Va rog ajutor... :)
Postat 06 October 2009 - 06:20 PM
Bulan, la Oct 6 2009, 05:28 PM, a spus:
Am si eu o problema cu un mini rc apache
Deci , se incarca , se ridica de la sol dar incepe brusc sa se roteasca de cand se ridica si pierde portanta
Se incarca de la controler
Controlarul are un fel de buton pentru finete
Modelul este acesta:Apache
Va rog ajutor... :)
 e o jucarie, nu se poate spune ca e aeromodel, de obicei aeromodelele incep unde sunt 4 canale, a tau are numai 3. De obicei la elicoptiere coaxiale(asa ceva e al tau) de obicei cand nu se poate regla miscarea de rotatie in jurul axului e un motor, din cele doua pentru cele doua rotoare principale, mai rar se intampla sa fie circuitul. motorul ramas bun face sa invarta elicoptierul in sens invers fata de miscarea rotorului pe care il invarte.
elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp
planor multiplex cularis
)

Postat 06 October 2009 - 06:28 PM
De cand a inceput nebunia a cazut si s-a indoit o piesa de metal pe care am scoso
Acum a ramas un pic de spatiu gol intre teava si plastic dar nu cred ca are ceva pentru ca nu oscileaza palele
Sta la incarcat in momentul de fata pentru ca is curios daca se mai ridica macar de pe sol
Postat 06 October 2009 - 06:36 PM
planor multiplex cularis
)

Postat 06 October 2009 - 06:44 PM
Bulan, la Oct 6 2009, 06:38 PM, a spus:
 ceea ce se strica, la avioane mai merge cu carpitul, la heli trebuie sa schimbi piesele obligatoriu. daca vrei continuam discutia pe mess. vezi ca am dat la profil messul meu.
planor multiplex cularis
)

Postat 06 October 2009 - 07:19 PM
Aceasta postare a fost editata de Zeus: 06 October 2009 - 07:20 PM
Postat 06 October 2009 - 07:37 PM
2 chiar daca i s-a mai intamplat cuiva asa cum intrebi tu nu o sa stie ce sa iti spuna pentru ca nu exista solutii decat...altul
3 ai un buton pe telecomanda care se invarte sau se apasa (stanga dreapta) si ar trebui sa incetineasca sau chiar sa anuleze efectul de rotatie . L-ai folosit ?
4 daca l-ai busit de cateva ori zdravan, e posibil sa ti se fi indoit axul principal la rotor sau sa se fi dus pinionul la unul din motoare. Iarasi merg pe ideea il faci bibelou...
5 daca a sarit ceva din plasticul (cu atat mai mult din metal) care tine axul interior, cu siguranta ala are acum un balans insesizabil si viteza rotorului interior difera mult de cea a rotorului exterior si nu mai poate fi controlata din butonul de pe telecomanda . La genul asta de elicoptere, nu se pune metal decat daca e foarte important in functionarea elicopterului pentru rezistenta, deci bucatica pe care ai scos-o e posibil sa ii fi fost fatala!
Chestia cu pierdut portanta de obicei este de la ax indoit sau de la faptul ca un motor freaca prea mult si trage prea mult din baterie. Bateria nu mai face fata. Nu cumva bucatica mica de metal era un rulmentel ?
6 nu iti mai cumpera asa ceva decat daca iti plac chestiile mici care se strica repede.
7 nu insista daca nu iti raspunde nimeni la topic! De regula inseamna ca intrebarea nu e buna / nu a trecut nimeni prin experienta aia / nu a avut nimeni modelul tau. Toti te ajuta cu placere daca pot.
sper ca te-am lamurit cat de cat...spor la verificat gangania si bine ai venit pe forum.
Aceasta postare a fost editata de alexvid: 06 October 2009 - 07:42 PM
Postat 06 October 2009 - 08:23 PM
PS: Este o jucarie, cand se strica, nu prea ai ce sa repari la el.
Postat 06 October 2009 - 10:19 PM
nen77, la Oct 6 2009, 08:29 PM, a spus:
total nu sunt de acord, nu mai arunca cate 30 euro pe prostii care nu sunt bune de nimic, ia un aeromodel cat de cat. ceva sa mearga pe 4 canale si la care sa gasesti piese de schimb. Acu eu sunt innebunit de eflite blade msr. cam greu pentru tine de zburat, dar a cazut din tavan si nu are o zgarietura, e aproape indestructibil. problema e ca e cam "nervos".
planor multiplex cularis
)

Postat 06 October 2009 - 10:28 PM
Zeus, la Oct 6 2009, 07:19 PM, a spus:
 ia fa un calcul 1 inainte inapoi
2 rotire stg-drt
3 turatie motor ridicare coborare
acum esti sigur ca are 2??
planor multiplex cularis
)