Salut :rolleyes: am si euu o intrebare ......Eu acuma fac cap 232 si nu stiu bine cu ce motor sa-l echipez .........Cred ca mar interesa mai mult un motor termic ...Daca imi puteti da va rog cate o sugestie si eventual un site de unde as putea cumpara mai eftin un motor potrivit pentru el.... l-an cantarit si avea 1800 de grame fara servo ,fara motor ...doar kitul si cu trenul de aterizare :D Va multumesc mult!!! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
Pagina 1 din 1
aeromodel cap 232
Postat 20 April 2010 - 09:08 PM
speed zone, la Apr 20 2010, 08:36 PM, a spus:
Salut :D am si euu o intrebare ......Eu acuma fac cap 232 si nu stiu bine cu ce motor sa-l echipez .........Cred ca mar interesa mai mult un motor termic ...Daca imi puteti da va rog cate o sugestie si eventual un site de unde as putea cumpara mai eftin un motor potrivit pentru el.... l-an cantarit si avea 1800 de grame fara servo ,fara motor ...doar kitul si cu trenul de aterizare :D Va multumesc mult!!! ;)
:rolleyes:
Postat 20 April 2010 - 09:32 PM
Motor in doi timpi de 7,5 cmc cu elice APC 12,75 X 3,25 !
Ieftin - Magnum
mai bun OS dar mai scump
mai bun in 4T Yamada dar la fel de scump
la fel de bun tot 4T Saito dar tot scump
De unde ? - de la magazinele de profil de la noi sau din afara sau chiar de pe forum la rubrica Vanzari ( cu putin arabdare va apare unul l avanzare daca chiar nu este acum ) !
Ieftin - Magnum
mai bun OS dar mai scump
mai bun in 4T Yamada dar la fel de scump
la fel de bun tot 4T Saito dar tot scump
De unde ? - de la magazinele de profil de la noi sau din afara sau chiar de pe forum la rubrica Vanzari ( cu putin arabdare va apare unul l avanzare daca chiar nu este acum ) !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
Postat 21 April 2010 - 08:34 AM
ia baga tu ceva detalii: anvergura, lungime fuselaj, de cine e produl modelul... si ai sa primesti ceva raspunsuri OK. asa, cu o descriere generica... nu obtii informatiile dorite. la fel cum a zis si RD, un os 7.5cc cu elice 12.25 x 3.75 ar fi ok.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1