Autonomie nu stiu cat are pt ca nu am avut timp sa o testez , dar mosul vad ca nu se plange ( cred ca merge cu ea cel putin 10 km pe zi ).
S-a scufundat dupa ce s-a desmembrat (am vrut putere mare si greutate mica asa ca am facut coca din balsa fara sa o mai ranforsez cu fibra , iar Venti 600BB si-a gasit cu cine sa-si masoare fortele mai ales ca l-am ajutat si eu cu un lipo 3s mult peste recomandarile producatorului ).
Motor periat 12V de putere
Postat 29 June 2010 - 07:51 PM
Eu intr-o barca pentru siguranta as injecta spuma poliuretanica iar unde sunt componente unde se vrea a se umbla ulterior,o folie de polietilena peste ele, apoi spuma, in final rezultand unul sau mai multe blocuri de spuma tinute de capac.
Nu stiu de ce n-am vazut pe nimeni procedand asa,toate modelele care le-am vazut sunt "goale", in cazul in care apare vreo gaura sau o ruptura barca se scufunda.
Sigur era doar o referire, in cazul tau de dezmembrare...nu stiu cat te-ar fi ajutat.
Nu stiu de ce n-am vazut pe nimeni procedand asa,toate modelele care le-am vazut sunt "goale", in cazul in care apare vreo gaura sau o ruptura barca se scufunda.
Sigur era doar o referire, in cazul tau de dezmembrare...nu stiu cat te-ar fi ajutat.
It's difficult to make things simple!