Pagina 1 din 1
camera informativ
Postat 04 August 2004 - 09:58 AM
m-ar interesa pretzul unei camerecare poate fimontata in interiorul unei rachete pt a inregisra zborul acesteia
de asemenea vreau sa shtiu shi dimensiunile, greutatea shi cat timp poate inregistra camera
oke va multzumesc
Dex(a nu se citi dictionar explicativ)
de asemenea vreau sa shtiu shi dimensiunile, greutatea shi cat timp poate inregistra camera
oke va multzumesc
Dex(a nu se citi dictionar explicativ)
Schimbat Nick in Dexter_Jr ca sa resetam numaru de mesaje
Postat 04 August 2004 - 05:34 PM
Daca vrei sa inregistrezi zborul unei rachete de la bordul acesteia nu trebuie sa pui o camera care sa inregistreze direct.
In primul rind o camera mica este foarte scumpa si este prea grea si prea mare pentru o racheta. Sa nu mai zic de un accident ca se face bucati.
Cel mai bine iei o camera mica care doar filmeaza si are un emitator video care iti transmite imaginea si o inregistrezi la sol.
O camera dinasta este destul de ieftina, este usoara si mica (2/3cm) si este mult mai rezistenta la accidente (Poti sa recuperezi antena si cablu ;) ).
Vindea cineva pe aici camere dinastea.
Eu am vazut intr-un loc si erau foarte ieftine.
O sa trec zilele astea sa vad ce au si cat costa.
In primul rind o camera mica este foarte scumpa si este prea grea si prea mare pentru o racheta. Sa nu mai zic de un accident ca se face bucati.
Cel mai bine iei o camera mica care doar filmeaza si are un emitator video care iti transmite imaginea si o inregistrezi la sol.
O camera dinasta este destul de ieftina, este usoara si mica (2/3cm) si este mult mai rezistenta la accidente (Poti sa recuperezi antena si cablu ;) ).
Vindea cineva pe aici camere dinastea.
Eu am vazut intr-un loc si erau foarte ieftine.
O sa trec zilele astea sa vad ce au si cat costa.
Postat 04 August 2004 - 07:05 PM
Asta de exemplu face poze si trage 30sec de video la o rezolutie destul de buna.Costa in jur de 60 de euro
si cintareste 80g.
si cintareste 80g.
Imagini atasate
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 06 August 2004 - 09:11 AM
bah daca transmite imaginea e shi mai buna
va rog sa va interesatzi
skyspy camera nu mio pot permite tata in scimb a ajuns azotatul shi e fffff bun
nici nu mai trebe macinat asha e de fin
shi miroase excelent de la cutia de cocolino in care a venit :D
va rog sa va interesatzi
skyspy camera nu mio pot permite tata in scimb a ajuns azotatul shi e fffff bun
nici nu mai trebe macinat asha e de fin
shi miroase excelent de la cutia de cocolino in care a venit :D
Schimbat Nick in Dexter_Jr ca sa resetam numaru de mesaje
Postat 08 August 2004 - 02:07 PM
In sfirsit am pus mina pe camera de la sormea.
Acum trebuie sa o desfac sa o curat ca a curs niste bateri in ea si nu mai functioneaza bine (asa se intimpla cu lucrurile femeilor).
Totusi este cam mare camera adica este lunga.
Are doua rezolutii si poate safaca mai multe filme. Am vrut sa vad cat poate sa filmeze si am facut un film pina sa oprit ea si a filmat 2 minute. Sa faca poze bune ai trebuie lumina multa ca in interior la un bec nu prea vede nimic ca nu are blit.
Cum am spus luni ma duc sa vad ce camere au aia.
Acum trebuie sa o desfac sa o curat ca a curs niste bateri in ea si nu mai functioneaza bine (asa se intimpla cu lucrurile femeilor).
Totusi este cam mare camera adica este lunga.
Are doua rezolutii si poate safaca mai multe filme. Am vrut sa vad cat poate sa filmeze si am facut un film pina sa oprit ea si a filmat 2 minute. Sa faca poze bune ai trebuie lumina multa ca in interior la un bec nu prea vede nimic ca nu are blit.
Cum am spus luni ma duc sa vad ce camere au aia.
Postat 26 August 2004 - 11:50 AM
hello !
am exact camera din foto ... SI E DE VANZARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
va intrebati de ce o vand ?
ei bine, ma mut in garsoniera, am tevile infundate, nu am mobila, nu am aragaz, nu am frigider :)(
trebuie totusi sa spun ca e usoara , dar nu transmite filmu ..are memorie (nu stiu cat cred ca 16 pentru poze si 16 pentru video , sau 32 si 32 )
am facut poze garla cu ea , o sa va timit sa vedeti..(mai putin nudurile:)
poze face 800x600 si interpolate la 1200X763 cred ..(si 640x480)
filmele tot in doua rezolutii...
bagati un mail...si ma faceti fericit !
am exact camera din foto ... SI E DE VANZARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
va intrebati de ce o vand ?
ei bine, ma mut in garsoniera, am tevile infundate, nu am mobila, nu am aragaz, nu am frigider :)(
trebuie totusi sa spun ca e usoara , dar nu transmite filmu ..are memorie (nu stiu cat cred ca 16 pentru poze si 16 pentru video , sau 32 si 32 )
am facut poze garla cu ea , o sa va timit sa vedeti..(mai putin nudurile:)
poze face 800x600 si interpolate la 1200X763 cred ..(si 640x480)
filmele tot in doua rezolutii...
bagati un mail...si ma faceti fericit !
Arata acest topic
Pagina 1 din 1