salut!
pentru un Losi Mini Desert Truck unde gasesc acumulator pentru populsie? La ultima incarcare s-au cam afumat nitel la vreo 2 celule
Este de 7.2V 1100mAh NiMH cu 6 celule, dar puse intr-o forma cam ciudata.... se vede in poza.....
merci mult!
Pagina 1 din 1
losi mini desert truck
Postat 28 December 2010 - 02:01 PM
Cred ca bine merci iti poti face tu un astfel de pack.
Este vorba de 6 baterii AA sau AAA.Cred ca mai degraba AAA datorita amperajului.1100mah este maxim cred la tipul acesta de baterii.
Daca crezi ca iti ajunge locul poti incerca 6 acumulatori AA.Sunt pusi 5 unul langa altul si unu deasupra lor.Nu este greu si cu o investitie de 50 de ron iti faci pack de 2500mah asta daca iti incape.
LE. Sau lipo 2s de 1100-1300mah.
Este vorba de 6 baterii AA sau AAA.Cred ca mai degraba AAA datorita amperajului.1100mah este maxim cred la tipul acesta de baterii.
Daca crezi ca iti ajunge locul poti incerca 6 acumulatori AA.Sunt pusi 5 unul langa altul si unu deasupra lor.Nu este greu si cu o investitie de 50 de ron iti faci pack de 2500mah asta daca iti incape.
LE. Sau lipo 2s de 1100-1300mah.
Aceasta postare a fost editata de vgeorge: 28 December 2010 - 02:03 PM
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX7TR - truggy nitro
-Mugen MBX8R - buggy nitro
-Kyosho MR04 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX7TR - truggy nitro
-Mugen MBX8R - buggy nitro
-Kyosho MR04 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
Postat 28 December 2010 - 03:00 PM
Sau poti masura pacul sau cel mai bine incaperea packului, vezi ce dimensiuni incap acolo si apoi verifica la magazinele online din romanica sa vezi ce packuri au pe stoc. Cauta ceva lipo, sunt mai mici decat nimh si au diferite forme in functie de firma.
Al tau losi este 4x4?, de unde iti procuri piese pt el?
Am cautat un topic cu mini losi aici pe rhc dar nu am gasit nimic.
Al tau losi este 4x4?, de unde iti procuri piese pt el?
Am cautat un topic cu mini losi aici pe rhc dar nu am gasit nimic.
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
Postat 28 December 2010 - 07:55 PM
Eu am vazut un losi mini desert truck 1/18 cu variator de tamiya tt-01 care este 1/10, daca a mers variatorul ala mare pe losi mic nu ar merge si un pack mai mare sau cu alta forma?
Aceasta postare a fost editata de lamav4: 28 December 2010 - 07:55 PM
Fan Nokia.
Postat 30 December 2010 - 03:16 AM
lamav4, la Dec 28 2010, 07:55 PM, a spus:
Eu am vazut un losi mini desert truck 1/18 cu variator de tamiya tt-01 care este 1/10, daca a mers variatorul ala mare pe losi mic nu ar merge si un pack mai mare sau cu alta forma?
ar merge un pack mai mare cu conditia sa incapa pe masina, si sa faca fata la greutatea suplimentara si tensiunea sa nu depaseasca pe cea a variatorului/motor
Arata acest topic
Pagina 1 din 1