Modelism - RHC Forum: Plata Hobbyking - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Plata Hobbyking

#31 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1494
  • Inregistrat: 30-April 08

Postat 21 April 2010 - 11:04 PM

Vezi postareacasper20, la Apr 21 2010, 11:34 PM, a spus:

Am o mica-mare problema, am facut o comanda la HK in data de 13 martie si a plecat coletul spre Romania pe data de 20 martie si pina acuma in 31 de zile inca nu apare ca si intrat in tara. A mai facut cineva comenzi la HK in jurul acestei date? A avut ceva probleme?

Inteleg ca au fost Sarbatorile de Paste dar sa faca coletul 30 de zile pe drum ii cam aiurea, ajungea si daca venea si cu vaporul.

Stai linistit, acum o saptamana mi-au venit comenzi facute din china/hong kong plecate pe 3 Martie....
Sunt bulversati complet primele 3 luni din an...in fiecare an.
Posta lor nu mai face fata la comenzi, nu magazinele si vanzatorii sunt de vina...
Claim, poate deschide doar vanzatorul pentru tine daca nu ajunge pachetul, dar hongkong post raspunde la plangeri cam in 2 luni de zile...
Stai linistit ca o sa apara mai ales daca ai tracking number.
Nu stiu exact unde stau atata timp, dar am impresia ca stau si pe la noi prin depozite destul...
Apare pe siteul din romania ca intrat in tara doar cand cineva ajunge sa sorteze si pachetul tau.
Daca e in tara, o sa apara repede, daca e pe undeva in afara romaniei si trebuie sa mai topaie un pic cu avionul, e posibil sa mai ai de stat din cauza norului vulcanic....

Aceasta postare a fost editata de alexvid: 21 April 2010 - 11:09 PM

0

#32 Useril este offline   steli2k 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1136
  • Inregistrat: 05-May 08

Postat 22 April 2010 - 09:14 AM

Vezi postareacasper20, la Apr 21 2010, 11:34 PM, a spus:

Am o mica-mare problema, am facut o comanda la HK in data de 13 martie si a plecat coletul spre Romania pe data de 20 martie si pina acuma in 31 de zile inca nu apare ca si intrat in tara. A mai facut cineva comenzi la HK in jurul acestei date? A avut ceva probleme?

Inteleg ca au fost Sarbatorile de Paste dar sa faca coletul 30 de zile pe drum ii cam aiurea, ajungea si daca venea si cu vaporul.

Si eu am un colet care a plecat in 19 Martie din HK si inca nu l-am primit, dar inca mai sper :D. In acelasi timp am alt colet care a plecat din HK in 16 Aprilie si deja ii la posta in oras si a fost trimis prin acelasi serviciu (REGISTERED AIR MAIL). Nu inteleg inca modalitatea de sortare a coletelor la ei.

Aceasta postare a fost editata de steli2k: 22 April 2010 - 09:15 AM

0

#33 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3630
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 28 April 2010 - 09:33 PM

Deja au trecut 38 de zile de la plecarea coletului si nici urma de el, pe posta romana inca nu apare.
Deja ma gandesc ca peste 7 zile fac plangere la HK.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#34 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 381
  • Inregistrat: 09-September 08

Postat 30 April 2010 - 06:49 PM

Vezi postarearenatoa, la Apr 13 2010, 09:34 AM, a spus:

Merg ambele, face Paypal conversia.
Dar, poti detalia la ce cont te referi, cardurile in Ro in general se fac in lei. Exista si carduri in valuta, dar detinerea unuia este asa de costisitoare incat nu le-am vazut niciodata avantajul... Poate numai daca ti-a facut cineva un card afara.

E o mare greseala sa lasi Paypal sa faca conversia valutara, te taxeaza de te seaca. In contul de paypal ai doua optiuni: sa faci conversia la ei sau s-o lasi sa fie facuta de banca emitenta a cardului. Bifezi banca emitenta, la ING cel putin sunt comisioane de bun simt, mult sub nivelul practicat de Paypal la schimbul valutar.

Un card in valuta e foarte avantajos daca faci cumparaturi de sume foarte mari, pentru ca valuta de referinta a bancilor noastre este euro, iar plata in dolari facuta de pe un card in lei este convertita intai in euro si apoi in dolari. Dar chiar si asa tot te ciupesc de vreo 3 ori mai putin decat o face Paypal :)
Align T-rex 450 SE V2, Gaui Hurricane 200 V2 FES, Blade MSR,
Starmax He-162, V-Mar Do-335, Parkzone P-51D ultra-micro
Spektrum Dx7
0

#35 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 717
  • Inregistrat: 19-November 08

Postat 01 May 2010 - 04:44 PM

Vezi postareaGerula, la Apr 30 2010, 07:49 PM, a spus:

E o mare greseala sa lasi Paypal sa faca conversia valutara, te taxeaza de te seaca. In contul de paypal ai doua optiuni: sa faci conversia la ei sau s-o lasi sa fie facuta de banca emitenta a cardului. Bifezi banca emitenta, la ING cel putin sunt comisioane de bun simt, mult sub nivelul practicat de Paypal la schimbul valutar.

Un card in valuta e foarte avantajos daca faci cumparaturi de sume foarte mari, pentru ca valuta de referinta a bancilor noastre este euro, iar plata in dolari facuta de pe un card in lei este convertita intai in euro si apoi in dolari. Dar chiar si asa tot te ciupesc de vreo 3 ori mai putin decat o face Paypal :D

Am facut plati prin Paypal, si in dolari, si in euro, cardul meu fiind in lei, fara sa bifez nici o optiune, si leii care au fost extrasi de pe card au fost exact echivalentul valutei respective la cursul nostru oficial. Chiar saptamana asta am facut 2 plati prin Paypal in dolari in America si nu am platit nici un comision maret.

Aceasta postare a fost editata de Primus: 03 May 2010 - 10:04 AM

ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
0

#36 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 01 May 2010 - 07:51 PM

In perioadele de curs stabil, cel de la paypal este un pic mai dezavantajos, dar nu mult, 1%.
Si zic asta raportat la un curs de banca bun, va rog nu dati ING ca exemplu, este una din bancile cu cursul cel mai prost de schimb...
Cand leul nostru o mai ia razna, datorita fluctuatiilor rapide pe care paypal nu le urmareste asa fidel, e si diferenta de fus orar, se poate intampla ca pe intervale scurte sa iesi mai castigat platind cu paypal, mi s-a intamplat acum vreo luna, am platit luni dimineata si leul o luase razna, iar paypal era inca pe cursul de vineri, la ei incepe ajustarea dupa amiaza la ora 4 cand deschid pe coasta de est. Asa ca am platit cu paypal 90 in loc de 93 cat mi-ar fi luat banca loco.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#37 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 May 2010 - 08:22 PM

Vezi postarearenatoa, la May 1 2010, 08:51 PM, a spus:

In perioadele de curs stabil, cel de la paypal este un pic mai dezavantajos, dar nu mult, 1%.
Si zic asta raportat la un curs de banca bun, va rog nu dati ING ca exemplu, este una din bancile cu cursul cel mai prost de schimb...
Cand leul nostru o mai ia razna, datorita fluctuatiilor rapide pe care paypal nu le urmareste asa fidel, e si diferenta de fus orar, se poate intampla ca pe intervale scurte sa iesi mai castigat platind cu paypal, mi s-a intamplat acum vreo luna, am platit luni dimineata si leul o luase razna, iar paypal era inca pe cursul de vineri, la ei incepe ajustarea dupa amiaza la ora 4 cand deschid pe coasta de est. Asa ca am platit cu paypal 90 in loc de 93 cat mi-ar fi luat banca loco.

Da, posibil sa fi prins si eu perioade de-astea, nu stiu, cert e ca de fiecare data cursul a fost foarte apropiat de cel oficial. Sau daca o fi fost un comision de 1% inclus pe acolo, sigur l-am considerat neglijabil. Cred ca merita si un comision mai mare dat fiind rolul lui Paypal de intermediar care te scuteste de multe probleme in cazul vanzatorilor neseriosi sau chiar hoti.
ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
0

#38 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 01 May 2010 - 09:19 PM

Vezi postareamisumat, la May 1 2010, 05:44 PM, a spus:

Evident bati campii, ca de obicei. Am facut plati prin Paypal, si in dolari, si in euro, cardul meu fiind in lei, fara sa bifez nici o optiune, si leii care au fost extrasi de pe card au fost exact echivalentul valutei respective la cursul nostru oficial. Chiar saptamana asta am facut 2 plati prin Paypal in dolari in America si nu am platit nici un comision maret.

Din pacate are dreptate. La unele banci (inclusiv ING) conversiile valutare trec prin contul lor extern care poate fi intr-o anume valuta.
De exemplu la ING contul extern al bancii este in EUR, orice plata internationala faci, este convertita la EUR si apoi la RON.
Daca faci plata in USD, conversia va fi USD -> EUR -> RON, cu comisioanele de rigoare.
Daca lasi PayPal-ul sa iti faca conversia la RON, atunci conversia va deveni USD -> RON -> EUR (!!!) -> RON.

Pe fiecare conversie apare un comision de pana la 1 - 1.5%.

Povestea a fost discutata si ras-discutata pe net si pe alte forumuri, de exemplu mai recent aici:
http://forum.softped...howtopic=501606

Alte banci au conturi externe in mai multe valute (USD, EUR, GBP), si atunci se aplica un singur schimb valutar, din valuta platii direct in RON.

Repet, nu este vorba de valuta contului personal al clientului (noi), ci valuta contului de echivalare inter-bancar al bancii, folosit pentru tranzactiile internationale.

Inca ceva: initial, imediat dupa plata, rezervarea sumei se face pe suma obtinuta din conversia directa, pentru ca ulterior, dupa ce tranzactia a iesit din "tranzactii in asteptare" sa se afiseze si sa se ia din cont o suma usor mai mare, care include comisioanele pe care le-am mentionat mai sus.
Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

#39 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 May 2010 - 09:28 PM

Vezi postareaovidiugm, la May 1 2010, 10:19 PM, a spus:

Inca ceva: initial, imediat dupa plata, rezervarea sumei se face pe suma obtinuta din conversia directa, pentru ca ulterior, dupa ce tranzactia a iesit din "tranzactii in asteptare" sa se afiseze si sa se ia din cont o suma usor mai mare, care include comisioanele pe care le-am mentionat mai sus.

Cred ca ai dreptate... daca stau bine sa ma gandesc, am vazut si eu odata o mica diferenta intre suma blocata initial pe card si cea finala. Sa mai mentionez ca exemplele mele sunt cu card de la BRD....
0

#40 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 01 May 2010 - 11:00 PM

Cine nu crede ce-am zis poate face testul singur, se va convinge pe propriul lui buzunar ca stiu ce vorbesc :rolleyes:
Aveti in screenshot cursul de schimb practicat azi de Paypal, la un curs BNR al euro de 4,1276 RON ei vor 4.24 RON. Ce pot sa zic, cine vrea sa se friga n-are decat sa urmeze sfaturile inteligente ale lui misumat.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: paypal1.JPG

Aceasta postare a fost editata de Primus: 03 May 2010 - 10:04 AM

Spektrum Dx7
0

#41 Useril este offline   cornel parscov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 550
  • Inregistrat: 05-April 09

Postat 03 May 2010 - 09:00 AM

Vezi postareaGerula, la Apr 30 2010, 07:49 PM, a spus:

@GERULA: Unde e bifarea aia ca am tot cautat si nu am gasit?
si vad ca ti-a dat dreptate Misumat asa ca nu inteleg de ce ii raspunzi asa urat...

Am observat si eu diferente mai mari la cursul ING care parca nu erau anul trecut...

Aceasta postare a fost editata de cornel parscov: 03 May 2010 - 09:03 AM

* Logo 400 V-Bar
0

#42 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 03 May 2010 - 09:29 AM

Daca te uiti chiar in screenshot o sa observi linkul cu "Other conversion Options", care apare la al doilea pas, cand faci fiecare plata. Daca dai click pe el, poti selecta intre conversia paypal si conversia efectuata de banca emitenta, cum am explicat deja.

Nu discuta nimeni despre comisionul Paypal (care se percepe oricum de la vanzator, nu de la cumparator) ci despre comisioanele aplicate la schimbul valutar, in caz ca-l faci tot prin Paypal. Cu alte cuvinte, poti plati prin Paypal si beneficia de protectia Paypal fara sa lasi schimbul valutar pe mana lor. Schimb valutar la care normal ca Paypal te arde, intrucat considera leul ca fiind o valuta dubioasa, si prefera sa te arda pe tine decat sa se arda ei la vreo fluctuatie mai mare de curs.

Aceasta postare a fost editata de Primus: 03 May 2010 - 10:03 AM

Spektrum Dx7
0

#43 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 03 May 2010 - 10:02 AM

Calmati-va va rog, ca incep sa imi pierd rabdarea... :rolleyes: Lasati insultele deoparte.

Multumesc

Aceasta postare a fost editata de Primus: 03 May 2010 - 10:03 AM

0

#44 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 03 May 2010 - 10:07 AM

Raspunsesem inainte sa termini curatenia :rolleyes:.

Aceasta postare a fost editata de Gerula: 03 May 2010 - 10:08 AM

Spektrum Dx7
0

#45 Useril este offline   Real13 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 170
  • Inregistrat: 17-October 09

Postat 07 June 2010 - 06:20 PM

Maine am de facut o plata mai substantiala prin PP si vreau sa va cer ajutorul.
Saptamana asta am facut 2 plati, dintre care la una am schimbat cine face schimbul valutar.

Am facut si un print screen la mesaj
http://s1.postimage.org/GnH0.jpg

Drept urmare:

Citeaza

Cumparare POS
Nr. card:
Terminal: PAYPAL
Data: 05-06-2010 Autorizare:
Suma: 1,59 GBP
Suma transmisa de catre banca acceptanta: 1,92 EUR Rata: 4.3112 07/06/2010 8.28

O plata recenta cu schimbul valutar facut de PP , dar in euro:

Citeaza

Cumparare POS
Nr. card:
Terminal: PAYPAL
Data: 01-06-2010 Autorizare:
Suma: 153,78 RON
Suma transmisa de catre banca acceptanta: 36,75 EUR Rata: 4.2552 03/06/2010 156.38

Deci cursul PP este mai bun ?
0

#46 Useril este offline   soso_ph 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 10-December 08

Postat 16 July 2010 - 07:05 PM

Azi am vrut sa fac o comanda cu PayPal. Imi da urmatoarea eroare "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."
Am tot verificat daca am scris ceva aiurea dar cred ca e totul in regula si totusi nu vrea :lol: Habar nu am ce pot sa fac....Am card de la BT, Visa Electron si am bagat de curand bani in cont.
0

#47 Useril este offline   soso_ph 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 16 July 2010 - 10:09 PM

Chiar nu stie nimeni de ce nu-mi poate verifica PayPal cardul?

Aceasta postare a fost editata de soso_ph: 16 July 2010 - 10:11 PM

0

#48 Useril este offline   fasconal 

• ...si nu te doare capul !
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1241
  • Inregistrat: 15-March 10

Postat 17 July 2010 - 08:03 AM

Vezi postareasoso_ph, la Jul 16 2010, 11:09 PM, a spus:

Chiar nu stie nimeni de ce nu-mi poate verifica PayPal cardul?

Pot sa fie mai multe explicatii, alege tu care e mai potrivita:
1. E card de debit nu de credit. PP prefera cardurile de credit pentru ca sunt garantate de banci.
2. Nu e card embosat
3. Valabilitatea este pe "terminate"
4. In momentul in care doreai sa iti faci cont pe PP sistemul electronic al bancii nu functiona.
5. Orice alta eroare intre comunicare PP-BT-VISA

Cam astea imi vin in minte acum.
Bafta!
Fara semnatura...prietenii stiu de ce
0

#49 Useril este offline   danny_39 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2022
  • Inregistrat: 06-September 06

Postat 17 July 2010 - 08:17 AM

Vezi postareasoso_ph, la Jul 16 2010, 08:05 PM, a spus:

Azi am vrut sa fac o comanda cu PayPal. Imi da urmatoarea eroare "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."
Am tot verificat daca am scris ceva aiurea dar cred ca e totul in regula si totusi nu vrea ;) Habar nu am ce pot sa fac....Am card de la BT, Visa Electron si am bagat de curand bani in cont.

Cand ai facut operatia de verificare aveai bani in cont sau ai depus ulterior?
Daca nu ai bani in cont itit apare acel mesaj(-din proprie experienta),trebuie sa ai bani in cont pt. ca PayPal-ul sa iti faca tranzactia aceea de (1,5 Euro parca)verificare.

Codul acela din 4 caractere l-ai primit de la PayPal?-desi acesta ar trebui sa iti parvina dupa acceptarea cardului ,cu acest cod it apare in contul tau ca e verificat.
Ai mai facut tranzactii prin PayPal,sau aceasta e prima?

P.S...cred ca iti vor fi de folos cele enumerate.... ;)
Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
0

#50 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 17 July 2010 - 08:22 AM

Primele doua de la fasconal nu sunt adevarate. Am numai carduri de debit pe PP, 2 din 3 sunt ne-embosate si merg toate.

L-as intreba pe soso_ph daca a inteles in ce consta procesul de verificare si daca l-a efectuat. Adica ce a descris danny_39.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#51 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2010 - 08:31 AM

Vezi postarearenatoa, la Jul 17 2010, 09:22 AM, a spus:

Primele doua de la fasconal nu sunt adevarate. Am numai carduri de debit pe PP, 2 din 3 sunt ne-embosate si merg toate.

L-as intreba pe soso_ph daca a inteles in ce consta procesul de verificare si daca l-a efectuat. Adica ce a descris danny_39.

La puctul 1 trebuia sa completez cu: prefera dar nu este obligatoriu.
Eu nu scriu decat din proprie experienta (si credeti-ma am ceva experienta), cand mi-am facut eu cont pe PP (cand multi de pe aici de pe forum nu aveau nici macar buletin) am incercat cu un card de debit si n-am putut. Am inceput deci cu un card de credit iar dupa ce sistemul PP m-a acceptat/verificat/ridicat limita de credit am mai adaugat la cont si alte carduri printre care si de debit.
Pentru punctul 2: Pe masura ce cardurile devin tot mai securizate (vezi evolutia in timp: neembosat, embosat, cip) sistemul PP se aliniaza si el. Nu sunt 100% sigur ca acum PP nu mai accepta carduri neembosate dar poate fi si asta. Asta nu inseamna ca un client vechi al PP nu mai poate folosi cardul neembosat.
0

#52 Useril este offline   soso_ph 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 17 July 2010 - 11:18 AM

Este un card de debit Visa Electron de la BT, cu cont in lei si utilizare internationala cica. Nu este un card embrosat. Expira pe 11/11.
Am pus si o poza. Poate ajuta. Dupa ce apas butonul "Continue" imi apare eroarea respectiva. Nu am mai folosit PayPal niciodata. Asta e prima incercare.
Mai am un card in euro tot de debit de la BT, MasterCard care este si embrosat. Asta o fi mai bun?
0

#53 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2010 - 12:21 PM

Vezi postareasoso_ph, la Jul 17 2010, 12:18 PM, a spus:

Este un card de debit Visa Electron de la BT, cu cont in lei si utilizare internationala cica. Nu este un card embrosat. Expira pe 11/11.
Am pus si o poza. Poate ajuta. Dupa ce apas butonul "Continue" imi apare eroarea respectiva. Nu am mai folosit PayPal niciodata. Asta e prima incercare.
Mai am un card in euro tot de debit de la BT, MasterCard care este si embrosat. Asta o fi mai bun?

Nu conteaza moneda in care este emis cardul.
Fiind un card de debit mai exista o posibilitate: de regula bancile blocheaza automat la emiterea cardurilor de debit (de regula ele fiind de salar) posibilitatea folosirii la plati on-line.(cica pentru protectia posesorului de card)
Suna la BT si intreba-i daca cardul tau este in aceasta situatie.
Bafta!
0

#54 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2010 - 12:27 PM

BINGO !

Tot ce am scris anterior ramane valabil dar tocmai am recitit un post al tau in care "spui": Azi am vrut sa fac o comanda cu PayPal
Adica sa inteleg ca ai gasit un produs pe un site, ai dorit sa-l cumperi, l-ai "bagat" in cos dupa care la modalitati de plata ai bifat : Paypal ?
Pai sigur nu merge daca asta-i sirul evenimentelor.
Mai intai (pentru ca ai zis ca nu esti inca utilizator Paypal) trebuie sa-ti faci cont Paypal.
Bafta!
0

#55 Useril este offline   soso_ph 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 17 July 2010 - 05:42 PM

Vezi postareafasconal, la Jul 17 2010, 01:21 PM, a spus:

Nu conteaza moneda in care este emis cardul.
Fiind un card de debit mai exista o posibilitate: de regula bancile blocheaza automat la emiterea cardurilor de debit (de regula ele fiind de salar) posibilitatea folosirii la plati on-line.(cica pentru protectia posesorului de card)
Suna la BT si intreba-i daca cardul tau este in aceasta situatie.
Bafta!

Acum 5 min am sunat la BT si mi-au spus cam acelasi lucru. Nu stiu daca am retinut exact. Cica PayPal nu trimite codul de 4 cifre pentru ca am limita pe card cu valoarea 0 la plati online. Trebuie sa merg la BT si sa completez un formular in care sa cer sa mi se mareasca aceasta limita la cat vreu eu.
0

#56 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2010 - 07:40 PM

Vezi postareasoso_ph, la Jul 17 2010, 06:42 PM, a spus:

Acum 5 min am sunat la BT si mi-au spus cam acelasi lucru. Nu stiu daca am retinut exact. Cica PayPal nu trimite codul de 4 cifre pentru ca am limita pe card cu valoarea 0 la plati online. Trebuie sa merg la BT si sa completez un formular in care sa cer sa mi se mareasca aceasta limita la cat vreu eu.

OK, i-am dat de "capat"
Bafta!
0

#57 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 July 2010 - 12:13 PM

Asteptam cu interes vesti.
Ai reusit ?
0

#58 Useril este offline   marius11 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1395
  • Inregistrat: 30-August 08
  • Interests:Aeroclub Fagaras - Facebook
    Aero, Heli, Navo , RC cars , and drone

Postat 24 November 2010 - 10:33 PM

Sarutmana colegi de pe forum ....
Ma ajutati si pe mine ....adica pe noi ...ca suntem doi ........CARD BRD MASTERCARD specializat E- PAYMENT pentru cuparaturi de pe NET ....ce mai ...foarte laudat si binecuvantat si protejat ...lansam comanda pe HK peste 100 de dolari ....si incepe dansul ...refuzuri peste refuzuri dar banii din cont au plecat ....ultimul e-mail ca se vor returna banii cu scuzele de rigoare si sa facem bine sa apelam la PAY PAL daca vrem sa cumparam de acolo .....

No ce ziceti mai pupam noi aia 400 de lei ....si pe urma dati-ne pasii va rugam sa ne logam si noi la PAY PAL ca am tot cautat pe net informatii dar practic nu am intales nimic !
Suntem doua persoane in aceeasi situatie ...asa ca helppppppppppp ...voi cum va-ti facut cont PAY PAL- mentionam ca noi avem conturile in lei nu in valuta !
Multumim
0

#59 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 24 November 2010 - 11:06 PM

Banii vin inapoi dupa o luna.

Asta ati citit:
http://www.rhcforum....showtopic=28787

Vezi postareamarius11, la Nov 24 2010, 10:33 PM, a spus:

No ce ziceti mai pupam noi aia 400 de lei ....si pe urma dati-ne pasii va rugam sa ne logam si noi la PAY PAL ca am tot cautat pe net informatii dar practic nu am intales nimic !
Suntem doua persoane in aceeasi situatie ...asa ca helppppppppppp ...voi cum va-ti facut cont PAY PAL- mentionam ca noi avem conturile in lei nu in valuta !
Multumim

0

#60 Useril este offline   marius11 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1395
  • Inregistrat: 30-August 08
  • Interests:Aeroclub Fagaras - Facebook
    Aero, Heli, Navo , RC cars , and drone

Postat 25 November 2010 - 11:11 PM

Multumimmmmmmmmmmmmm...super topic-ul ....!!!
Stima
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu