Pagina 1 din 1
AUTOMODELISM SPORTIV Sezonul competitional 2009
Postat 11 March 2010 - 12:59 AM
Va anunt ca am lansat numarul 1 al catalogului AUTOMODELISM SPORTIV. Acesta se vrea a fi anuarul competitiilor automodelistice si unealta sportivului in vederea obtinerii unei sponsorizari. Catalogul cuprinde prezentari ale cluburilor si ale competitiilor, fotografii cu scene surprinse pe parcursul concursurilor, rezultate si clasamente. Toate acestea in 80 de pagini si un tipar de calitate. In interior exista si un cupon cu o reducere pentru achizitionarea de combustibil.
Am atasat cateva pagini pentru a va putea face o idee.
La inceputul lunii aprilie va fi gata si site-ul www.automodelismsportiv.ro unde se vor putea afisa comunicate de presa, lansari si prezentari de produse si interviuri. Tot aici se va constitui o arhiva a rezultatelor competitiilor atat organizate de FRMd cat si de alte entitati in regim particular.
.
.
Am atasat cateva pagini pentru a va putea face o idee.
La inceputul lunii aprilie va fi gata si site-ul www.automodelismsportiv.ro unde se vor putea afisa comunicate de presa, lansari si prezentari de produse si interviuri. Tot aici se va constitui o arhiva a rezultatelor competitiilor atat organizate de FRMd cat si de alte entitati in regim particular.
.
.
Postat 11 March 2010 - 08:26 AM
Foarte frumos debea astept sa pun mana pe unul si sa il rasfoiesc. Te rog pastreaza-mi unul pana reusim sa ne intalnim.
O initiativa demna de toate laudele.Sincere felicitari si spor in continuare.
O initiativa demna de toate laudele.Sincere felicitari si spor in continuare.
Aceasta postare a fost editata de Flo234: 11 March 2010 - 08:27 AM
Postat 21 March 2010 - 01:31 AM
bolocang, la Mar 12 2010, 08:45 PM, a spus:
Beton Catalogu
Astazi am pus si eu pana pe un catalog,este realizat excelent,poze cu fiecare concurs,clasament,cate un mic si frumos comentariu. FELICITARI CATA!!!! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Arata acest topic
Pagina 1 din 1