am doua regulatoare rookie 35-12v/35A si sunt arse pe mersul inapoi ambele se por repara ,e cineva care le repara si cat costa? multumesc
Pagina 1 din 1
rugaminte
Postat 08 March 2010 - 10:28 AM
Vezi ca este pe forum aici un utilizator EBA, este din Bucuresti si il cheama Cristi. Contacteaza-l.
Postat 08 March 2010 - 04:28 PM
Salut,
Profit de ocazia oferita si va intreb daca are cineva schema acestui regulator, pentru ca am si eu unul pe care tocmai l-am ars (stiu sigur ca cel putin doi finali sunt arsi) si as vrea sa-l repar.
Cu multumiri anticipate,
Marius
Profit de ocazia oferita si va intreb daca are cineva schema acestui regulator, pentru ca am si eu unul pe care tocmai l-am ars (stiu sigur ca cel putin doi finali sunt arsi) si as vrea sa-l repar.
Cu multumiri anticipate,
Marius
Postat 09 March 2010 - 12:37 AM
mariusd, la Mar 8 2010, 04:28 PM, a spus:
Salut,
Cu multumiri anticipate,
Marius
Cu multumiri anticipate,
Marius
Nu cred ca ai sa gasesti asa ceva!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1