O alta solicitare venita din partea cuiva s-a concretizat intr-un nou device.
Cererea a fost sa poata misca un SERVO de la MIN la MAX automat si sa poata regla deviatia miscarii si viteza de miscare.
Am pus la punct un nou program si l-am implementat pe un hardware de la un Device Charlie.
Mai jos este o poza cu device-ul iar un filmulet cu felul in care merge se poate vedea, asa cum v-am obisnuit, pe Youtube link
Pagina 1 din 1
Device Charlie - SERVO sweep aceeasi marie cu alta palarie :)
Postat 07 March 2010 - 05:10 PM
Ceea ce ai facut e super tare ... dar din cate stiu nu e unicat .. si statia mea face acelasi lucru cursa servaielor se reglaeaza electronic la fel si expo-ul.. O sa scoti versiunea asta la vanzare sub pretul celor de la Futaba spre exemplu ? :D
Sau nu am inteles eu foarte bine despre ce e vb ?
Poti fii mai explicit pentru unii mai retarzi k mine ?
Bafta,
Raul
Bafta,
Raul
Avioane
YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Postat 07 March 2010 - 06:14 PM
Rhaoul, la Mar 7 2010, 05:10 PM, a spus:
Ceea ce ai facut e super tare ... dar din cate stiu nu e unicat .. si statia mea face acelasi lucru cursa servaielor se reglaeaza electronic la fel si expo-ul.. O sa scoti versiunea asta la vanzare sub pretul celor de la Futaba spre exemplu ? :D
Bafta,
Raul
Bafta,
Raul
Scuze, reply-ul este out off topic ... oricum ramane valabila intrebarea daca o sa scoti la vanzare maria ?:)
Avioane
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Postat 07 March 2010 - 06:41 PM
nu stiu la ce il foloseste cel care m-a rugat sa i-l fac. Poate o sa-mi spuna :
si DA sunt statii care au si ele EPA si "slow servo" doar ca la device-ul asta servo-ul merge singur de nebun...sa zicem ca il pui la un stergator de parbriz la o masina de jucarie de exemplu...:D si merge singur de nebun cand il alimentezi si ii reglezi si viteza si deviatia cum vrei...e doar un exemplu zic.
si DA sunt statii care au si ele EPA si "slow servo" doar ca la device-ul asta servo-ul merge singur de nebun...sa zicem ca il pui la un stergator de parbriz la o masina de jucarie de exemplu...:D si merge singur de nebun cand il alimentezi si ii reglezi si viteza si deviatia cum vrei...e doar un exemplu zic.
Postat 07 March 2010 - 07:56 PM
charlie, la Mar 7 2010, 06:41 PM, a spus:
sa zicem ca il pui la un stergator de parbriz la o masina de jucarie de exemplu...:rolleyes: si merge singur de nebun cand il alimentezi si ii reglezi si viteza si deviatia cum vrei...
sau un suport mobil pt o camera video :)
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Arata acest topic
Pagina 1 din 1