Postat 17 February 2010 - 10:21 PM
romulus_1st, la Feb 17 2010, 09:30 PM, a spus:
Astazi am intrat in posesia unui nou giroscop, si anume Futaba GY240. Dupa lupte stravechi si seculare cu Telebee GR302-AD, am hotarat sa fac un pas (mic) in modernizarea clonei mele de TREX. Deoarece giroscopul GY240 nu are posibilitatea setarii ATV-ului, am fost nevoit sa montez tija de comanda pe pozitia cea mai interioara a parghiei servo-ului.
Am urmarit unul dintre clipurile lui Bob Finless, in care acesta spunea ca prefera sa monteze tija de comanda pe pozitia cea mai interioara a parghiei servo-ului, deoarece astfel trebuie sa ajusteze foarte putin ATV-ul si miscarea servo-ului are rezolutie mai mare, dar in clip nu se dau detalii mai multe. Tinand cont de faptul ca viteza liniara este mai mare la extremitatea parghiei dacat la interior, apar doua situatii: viteza mare dar rezolutie mica, sau viteza mica si rezolutie mare.
Si acum intrebarea mea este:
-ce e de preferat, viteza mare de executie sau rezolutie mare ?
Nota:
Intrebarea este strict tehnica, nu cred ca intereseaza pe nimeni raspunsuri de genul "mai bine luai GY...... sau LT....."
Din moment ce GY-240 nu poate seta ATV-ul, se pare ca nu ai de ales..... va trebui sa alegi o gaura de pe parghie care sa nu forteze servoul la capete si totusi sa ai maximum de cursa disponibil. Cat despre alegerea razei/gaurii de pe parghie in cazul unui alt servo care poate seta si ATV, cred ca trebuie gasit un compromis intre viteza si rezolutie/forta luand in calcul tipul si caracteristicile servo-ului (la ce exceleaza, la forta sau la viteza) precum si tipul de pilotaj (daca ai sau nu nevoie de miscari foarte bruste ale cozii). Si cu aceste date stiute cred ca acel compromis se afla la zbor, prin incercari succesive. Eu personal folosesc o setare cu parghie mai scurta decat media (nu am nevoie de miscari bruste si servo-ul are viteza suficient de mare).
ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6