Modelism - RHC Forum: Setare tx pentru 2servo 1 canal - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Setare tx pentru 2servo 1 canal Cum se face?

#1 Useril este offline   steli2k 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1136
  • Inregistrat: 05-May 08

Postat 27 February 2010 - 07:51 PM

Vreau putin ajutor de la cei care la barcutele de momit au folosit aceasta optiune eliminand astfel renumitul device 2servo-1canal.
Statia mea stie V-tail si deltawing, nu stiu daca ii suficient.
0

#2 Useril este offline   charlie 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 765
  • Inregistrat: 31-May 04

Postat 27 February 2010 - 08:11 PM

...de ce fugi de aia nu scapi :) glumesc.

Nu este nevoie de nici un MIX ...daca ai canalele sa pui fiecare servo direct pe un canal nu-ti mai trebuie nimic.

Ala cu 2 servo pe un canal este pentru ceoi care nu au canale suplimentare la statie si vor sa "inghesuie" doua servo pe o singura comanda.
0

#3 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 27 February 2010 - 08:23 PM

Daca aveti o telecomanda cu 2 sau 4 canale va dau o solutie ghicitoare pentru dublarea numarului de canale ,indiciu numai in 27,35,45,75mhz:
[attachment=75046:img_0113.jpg] [attachment=75047:img_0114.jpg]
Nu trebuia sa o dau ,dar o fac pentru un OM pe nume Bitex.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#4 Useril este offline   steli2k 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 February 2010 - 08:26 PM

Vezi postareacharlie, la Feb 27 2010, 08:11 PM, a spus:

...de ce fugi de aia nu scapi :) glumesc.

Nu este nevoie de nici un MIX ...daca ai canalele sa pui fiecare servo direct pe un canal nu-ti mai trebuie nimic.

Ala cu 2 servo pe un canal este pentru ceoi care nu au canale suplimentare la statie si vor sa "inghesuie" doua servo pe o singura comanda.

Asta ii cel mai simplu. Insa era o varianta de mixare in care dintr-un singur stick faci ceea ce face devic-ul ala al tau.
0

#5 Useril este offline   charlie 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 765
  • Inregistrat: 31-May 04

Postat 27 February 2010 - 09:06 PM

Vezi postareamanolo, la Feb 27 2010, 08:23 PM, a spus:

Daca aveti o telecomanda cu 2 sau 4 canale va dau o solutie ghicitoare pentru dublarea numarului de canale ,indiciu numai in 27,35,45,75mhz:
Atasament img_0113.jpg Atasament img_0114.jpg

Dar ai 2 receptoare banuiesc nu? :) of of inventivitatea asta la noi romanii... Si ar fi misto ca receptoarele alea sa fie si cu HOLD daca se poate ...sa nu zburde servo-urile cand RX-ul nu mai aude nimic.
0

#6 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 27 February 2010 - 10:38 PM

Domne cine stie cunoaste :) da se dubleaza nr de receptoare ,dar.......... si nr de cristale,defapt se mai ia un cristal in frecventa imediat urmatoare ,si intrerupatorul se pune cu comunul inlocul cristalului original si se trece de pe unul pe altul.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#7 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 27 February 2010 - 11:47 PM

Vezi postareamanolo, la Feb 27 2010, 08:23 PM, a spus:

Atasament img_0113.jpg Atasament img_0114.jpg

...solutia e puerila, asa cum spunea si charlie ,servourile de la receptorul lasat in stand by vor face cam tot ce le trece prin cap daca nu ai fail safe pe fiecare canal ,la statiile vechi ,fara soft, nr de canale se poate extinde cat te tine sursa, loc de butoane sa ai, la receptor deasemenea !!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#8 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 28 February 2010 - 10:52 PM

Vezi postareamanolo, la Feb 28 2010, 09:07 AM, a spus:

Se poate sa fie veche,de ce nu ai prezentat-o? cit despre lipirea firelor la cristal ,iti lipesc 100 si nu au nimic ,daca stii cum,pozele nu-mi apartin ,dar garantat functioneaza ,vrei si filmul? as putea face un efort.

Cu siguranta pentru ca e una dintre cele mai tampite solutii prezentate de cineva pe internet.

Gata cu aberatiile lui manolo. Azi a intrecut masura. A ajuns de fapt de mult la 120% si desi i-am sters 10 warnuri tot nu a inteles sa se abtina de la infantilisme. Prezinta de multe ori solutii puerile daca nu chiar ineptii, probabil cu scopul de a provoca (inflama), daca nu cumva atata stie. Pentru offtopicurile si iesirile lui

Citeaza

Fiind intr-o stare constienta ,probabil ca imi este greu sa citesc printre rinduri , ghilimele si piulite,nu intelegi faza cu moderatorul?,pai explica-te cum ai deschis un topic inchis,cu sula daca nu ai ce face incearca niste calorifere ,de preferat calde,daca mai poti face diferenta .
primeste si al 13 warn care-i aduce si 3 luni de restrictie si la prima abatere ia suspendare.

steli2k, ce emitator ai? Ma tem ca daca ai un emitator fara soft dar totusi cu mixer, nu poti face ceea ce doresti. Poate cu un emitator cu soft mai puternic da, o sa ma uit pe statia mea sa incerc sa gasesc o solutie. Oricum, iti trebuie 2 canale la receptor, rezervate pentru treaba asta.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 28 February 2010 - 11:04 PM

0

#9 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 28 February 2010 - 11:01 PM

...in categoria asta, low price, intra doar e-fly 62 in 2,4, varianta cu lcd, stie sa mixeze 2 servo pe un ch , are EPA plus - minus, de la 0 la 125% in ambele sensuri, jonglezi cu servourile cum vrei!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#10 Useril este offline   steli2k 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 March 2010 - 12:19 AM

Ca si emitator ii asta. Ideea era ca daca pot face mixajul il fac. daca nu asta e. Ca si canale am destule, insa nu stiu daca softul ma ajuta.
Cred ca daca puneam de la inceput modelul de emitaor era mult mai bine. Desi daca stau sa citesc ce am intrebat eu si ce discutii au aparut in topic nu cred ca era vreo diferenta :)

Aceasta postare a fost editata de steli2k: 01 March 2010 - 12:22 AM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu