Pagina 1 din 1
Vand TX/RX 2.4GHz + un heli "aproape" complet
Postat 09 May 2013 - 02:35 PM
Vand o statie Centra CUK-2402 (este aceeasi cu Walkera WK-2402 insa cu un firmware personalizat probabil) si receiver P-RCX-27 cu Gyro integrat.
Am vrut sa fac un range test insa m-am oprit pe la 250m (la sol) deoarece mi s-a parut suficient si mai mult decat atat, nu mai vedeam modelul deci cu siguranta nu l-as fi dus atat de mult in zbor.
Statia a fost montata pe un model asemanator cu cel din urmatorul link: http://www.wowhobbie...copter-1-2.aspx , model care mai avea putin pana sa pot spune ca a zburat odata. Adica s-a inaltat un pic dupa care l-am lasat jos si am setat reverse throttle ceea ce a condus la decolarea in full throttle.... in continuare va puteti imagina singuri deznodamantul tinand cont ca statia era in mana unuia care mai avea doua nivele de depasit pana sa ajunga beginner (adica eu).
In urma "zborului" ... ma rog .. daca l-as fi aruncat cu mana si nu din statie, probabil efectul ar fi fost acelasi, au fost distruse: trenul de aterizare, palele si carcasa. Restul, adica tot corpul, motoarele, ESC-ul, servo-urile sunt intregi si doresc sa le pun la vanzare pentru a acoperi un pic din paguba si pentru a imi incerca norocul cu un avion :)
In concluzie:
Statie + Receiver = 260 RON
Corp heli+ ESC+ 2 motoare brushed + 2 servo = 120 RON
Impreuna: 350 RON
Pentru a zbura mai are nevoie de baterie Lipo 3s 1500mah, un set de pale si ceva cunostinte pentru setare si control iar pentru estetica de o carcasa.
Diseara sau maine o sa incerc sa urc si cateva poze ca sa va faceti o idee.
Contact aici, PM sau IM: dumitrescuv
Am vrut sa fac un range test insa m-am oprit pe la 250m (la sol) deoarece mi s-a parut suficient si mai mult decat atat, nu mai vedeam modelul deci cu siguranta nu l-as fi dus atat de mult in zbor.
Statia a fost montata pe un model asemanator cu cel din urmatorul link: http://www.wowhobbie...copter-1-2.aspx , model care mai avea putin pana sa pot spune ca a zburat odata. Adica s-a inaltat un pic dupa care l-am lasat jos si am setat reverse throttle ceea ce a condus la decolarea in full throttle.... in continuare va puteti imagina singuri deznodamantul tinand cont ca statia era in mana unuia care mai avea doua nivele de depasit pana sa ajunga beginner (adica eu).
In urma "zborului" ... ma rog .. daca l-as fi aruncat cu mana si nu din statie, probabil efectul ar fi fost acelasi, au fost distruse: trenul de aterizare, palele si carcasa. Restul, adica tot corpul, motoarele, ESC-ul, servo-urile sunt intregi si doresc sa le pun la vanzare pentru a acoperi un pic din paguba si pentru a imi incerca norocul cu un avion :)
In concluzie:
Statie + Receiver = 260 RON
Corp heli+ ESC+ 2 motoare brushed + 2 servo = 120 RON
Impreuna: 350 RON
Pentru a zbura mai are nevoie de baterie Lipo 3s 1500mah, un set de pale si ceva cunostinte pentru setare si control iar pentru estetica de o carcasa.
Diseara sau maine o sa incerc sa urc si cateva poze ca sa va faceti o idee.
Contact aici, PM sau IM: dumitrescuv
Postat 09 May 2013 - 09:29 PM
...si poze
Fisiere atasate
-
IMG_0273.JPG (210.38K)
Number of downloads: 96 -
IMG_0276.JPG (208.78K)
Number of downloads: 93
Postat 12 May 2013 - 09:23 AM
Statie, receiver, mecanica cu toate motoarele si esc .....250
.... Am gasit si carticica elicopterului..
.... Am gasit si carticica elicopterului..
Aceasta postare a fost editata de Mato: 12 May 2013 - 09:25 AM
Postat 17 May 2013 - 10:27 AM
Up se da la 7 zile.
Stamate Robert, CSU Galati
sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
Arata acest topic
Pagina 1 din 1