Modelism - RHC Forum: NEED HELP: E-RAZOR 450 SAU FALCON 450?? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

NEED HELP: E-RAZOR 450 SAU FALCON 450??

#1 Useril este offline   ivan alexandru 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 651
  • Inregistrat: 09-March 10

Postat 09 March 2010 - 06:41 PM

[size="2"]SALUTARE..TOCMAI CE MI-AM FACUT SI EU CONT SI VREAU SA IMI CUMNPAR UN HELI..AM GASIT UN E-RAZOR 450 SI FALCON 450...CE SFATURI IMI DATI? SUNT INCEPATOR....AM INTELS CA TREBUIE SA FAC MULTE ORE DE SIMULATOR...O SA INCERC SA VB SI CU UNUL SAU ALTUL SA IMI DEA CATEVA SFATURI DESPRE CUM SA INCEP.....DAR DEPSRE ELICOPTERE CE PARERE AVETI?CE AR TEBUI SA IMI CUMPAR?NU AM MAI MULT DE 10 MIL PT UN ELICOPTER....ASTEPT RASPUNS....ID MEU DE MESSENGER PT CEI PASIONATI DE RC HELI SI CARE VREA SA MAI DISCUTAM: PRETENDER_DIA2002...SUNT DIN BUCURESTI
1:10 MST XS-Drift, Ford mustang cabrio Reely 1:10, Rc plane Piper J Cub 2.6m, Traxxas E-MAXX brushless, Axial SCX 10
0

#2 Useril este offline   max500 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 490
  • Inregistrat: 01-February 09

Postat 09 March 2010 - 06:45 PM

mai bine incerca sa ei unul la mana a doua de preferat un T-rex 450 sau un Minititan daca ai statie daca nu 10mil e cam putin
0

#3 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 776
  • Inregistrat: 23-August 08

Postat 09 March 2010 - 06:58 PM

Vezi postareaivan alexandru, la Mar 9 2010, 06:41 PM, a spus:

[size="2"] PASIONATI DE RC HELI SI CARE VREA SA MAI DISCUTAM: P

Draga Alexandru

Eu fac parte din gashka alora mari k dimensiuni si rai da' gura care au a skop sa le dea la gioale alora kare SCRIE cu litere mari , prostii , agramatizate , etc...

Ne bukuram k ti-ai fakut kont si postezi printre noi ,asha din 1'u minut !!!

Dar ...!!!!!

1. Citeste regulamentul !
2. Invata sa scrii corect romaneste cu cap si coada in propozitie si topica ( http://dexonline.ro/definitie/topica )
3. Citeste forumul de elicoptere 2 zile si 3 nopti si apoi pune intrebari traznite !
4. Ne doara in bashca de Id-ul tau de mess si de localitatea de provenienta in caz ca nu respecti regulile de minim bun simt de mai sus

Acestea fiind spuse iti uram bine ai venit .

Succes !
0

#4 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 09 March 2010 - 07:10 PM

+1

Asta am vazut in forumurile americane si imi place. Stefan
0

#5 Useril este offline   ivan alexandru 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 March 2010 - 07:39 PM

MOTZULE CITESTE MAI BINE ANUNTUL MEU CA O SA VEZI CA MAI AM SI ALTE GRESELI..AM INVERSAT ANUMITE LITERE..ETC...VOI IN LOC SA JUTATI UN OM VA APUCATI SA IL CRITICATI DE LA INCEPUT...MAI GRESESTE OMU..DIN NEATENTIE....ORICUM ITI MULTUMESC PT BUN VENIT.....DC ERAM UNUL CU MULTI BANI CA VOI MA DUCEAM DIRECT SI IMI LUAM CEVA F SCUMP SI F BUN SI NU MAI INTREBAM PE NIMENI...DAR NA...APP..AM CITIT PE ACOLO CE ATI SCRIS VOI...DAR MULTE SUNT AIURELI..MAI NIMIC CONCRET....CINE ARE ELICOPTERE DE VANZARE?
1:10 MST XS-Drift, Ford mustang cabrio Reely 1:10, Rc plane Piper J Cub 2.6m, Traxxas E-MAXX brushless, Axial SCX 10
0

#6 Useril este offline   morph 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 953
  • Inregistrat: 18-May 08

Postat 09 March 2010 - 07:46 PM

Vezi postareamotzu, la Mar 9 2010, 06:58 PM, a spus:

Draga Alexandru

1. Citeste regulamentul !
2. Invata sa scrii corect romaneste cu cap si coada in propozitie si topica ( http://dexonline.ro/definitie/topica )
3. Citeste forumul de elicoptere 2 zile si 3 nopti si apoi pune intrebari traznite !
4. Ne doara in bashca de Id-ul tau de mess si de localitatea de provenienta in caz ca nu respecti regulile de minim bun simt de mai sus

Acestea fiind spuse iti uram bine ai venit .

Succes !

+1
0

#7 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 381
  • Inregistrat: 09-September 08

Postat 09 March 2010 - 08:02 PM

Ivane, pe forumuri de discutii, mail, messenger samd a scrie cu litere mari e echivalent cu a tipa. Dupa cum iti imaginezi, nimeni n-are chef de urlete.
Align T-rex 450 SE V2, Gaui Hurricane 200 V2 FES, Blade MSR,
Starmax He-162, V-Mar Do-335, Parkzone P-51D ultra-micro
Spektrum Dx7
0

#8 Useril este offline   ivan alexandru 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 March 2010 - 08:07 PM

scuze mai baieti...eu nu stau asa mult pe net ca sa stiu asta..dar va multumesc pt sfaturi...nu asta era ideea mea..sa tip...voi ce elicoptere aveti?
0

#9 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 09 March 2010 - 08:27 PM

Ei, asa da, acum e ceva mai bine.. inveti repede :)

Legat de observatiile colegilor forumisti, nu trebuie sa te superi, nu este intentia nimanui sa te ia la alergat din prima clipa in care ti-ai facut cont.. dar vezi tu, educatia se face de la o varsta frageda :). Asadar bine ai venit si cele 4 puncte enumerate de motzu sunt usor de respectat si de bun simt, nu esti de acord?

+ inca 1

1. Iti trece supararea
2. Reformulezi (ca atunci cand te duci in fata sefului cu multa experienta: nu ii ceri lui direct solutia, intai spui la ce te-ai gandit tu si el te sfatuieste.. altfel suna a lene..)
3. Bine ai venit!
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#10 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 March 2010 - 08:35 PM

Vezi postareaivan alexandru, la Mar 9 2010, 07:39 PM, a spus:

MOTZULE CITESTE MAI BINE ANUNTUL MEU CA O SA VEZI CA MAI AM SI ALTE GRESELI..AM INVERSAT ANUMITE LITERE..ETC...VOI IN LOC SA JUTATI UN OM VA APUCATI SA IL CRITICATI DE LA INCEPUT...MAI GRESESTE OMU..DIN NEATENTIE....ORICUM ITI MULTUMESC PT BUN VENIT.....DC ERAM UNUL CU MULTI BANI CA VOI MA DUCEAM DIRECT SI IMI LUAM CEVA F SCUMP SI F BUN SI NU MAI INTREBAM PE NIMENI...DAR NA...APP..AM CITIT PE ACOLO CE ATI SCRIS VOI...DAR MULTE SUNT AIURELI..MAI NIMIC CONCRET....CINE ARE ELICOPTERE DE VANZARE?

Mai draga Alex carele esti....

In caz ca nu pricepi apropo-uri fine lasa-ma sa-ti explic mai fara perdea

Chiar doream sa te ajutam sa pricepi un minim de bun simt in conversatia cu forumul si cu oamenii care misuna pe aci pentru ca la modul la care te-ai prezentat si la modul in care ai conceput "anuntul" nu da nimeni 2 bani pe tine - nu sta nimeni sa piarda timpul ca sa-i explice unui copil tampit ( nu te inflama dar asta este prima impresie pe care ai lasat-o ) ce elicoptere are acasa, cine vinde si de unde se cumpara .

Asta puteai sa afli si tu cautand pe forum - un minim de decenta cand intri in casa noastra este sa faci cunostinta cu lumea si sa incerci sa afli ceva despre ei/ea

Multe aiureli zici ca ai gasit ? Lipsa de respect in primul rand - cand o sa ai experienta noastra in RC ( asa cum e ea ) iti vei putea permite sa cataloghezi ca aiureli lucrurile scrise pe aici . Pina atunci daca intr-adevar te pasioneaza citeste TOT coltul incepatorului atat heli cat si aero

Vei afla lucruri interesante vei descoperi oameni noi si iti vei putea face o idee despre ce este si cu ce sa maninca aermodelismul

Lumea RC only - rapida, bazata doar pe bani si consumerism fara implicare si pasiune o gasesti la coltul strazii - in mall-ul in care se vand toate janghinele RC la preturi hiper umflate - bazandu-se ca, exact oameni ca tine, vor veni si repede repede, ca deh nu au timp, vor cumpara ceva care sa se strice dupa 2 zile in parcare

De garantie sau reparatie nu poate fi vorba ca deh ,nu sunt nici ei prosti

Asadar :

Te rog schimba-mi impresia lasata de primul si cel de-al doilea post si iti oferim ajutor, cu drag

Continua in acelasi stil si mai devreme sau mai tarziu pun o vorba buna pentru un BAN - pe cuvantul meu !

Inca o data - Bun venit Alex.

Succes

Aceasta postare a fost editata de motzu: 09 March 2010 - 08:37 PM

0

#11 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 March 2010 - 08:56 PM

Poate nu va vine sa credeti, dar un scurt search cu google (logica elementara ne invata ca o persoana care-si zvarle id-ul de mess in primul post de pe un forum a mai facut asta si in alte parti :) ) ne arata ca Ivan Alexandru (sau Alexandru Ivan) este proaspat absolvent de Medicina.

Si eu i-as fi dat maxim 14 ani si ceva scoala profesionala dupa primele doua posturi. Al treilea a mai fost cum a mai fost, poate de la al patrulea incepe sa fie posibil un dialog. Oricum, motzu l-a luat cam prea tare, parerea mea. Plus ca fazele cu "pun o vorba sa-ti iei ban" cam aduc cu "tu stii cine sunt eu?" :) Varianta editata deja arata mai bine, macar finalul a capatat o nota pozitiva :D.
Spektrum Dx7
0

#12 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 March 2010 - 09:15 PM

Vezi postareaGerula, la Mar 9 2010, 08:56 PM, a spus:

Poate nu va vine sa credeti, dar un scurt search cu google (logica elementara ne invata ca o persoana care-si zvarle id-ul de mess in primul post de pe un forum a mai facut asta si in alte parti :D ) ne arata ca Ivan Alexandru (sau Alexandru Ivan) este proaspat absolvent de Medicina.

Si eu i-as fi dat maxim 14 ani si ceva scoala profesionala dupa primele doua posturi. Al treilea a mai fost cum a mai fost, poate de la al patrulea incepe sa fie posibil un dialog. Oricum, motzu l-a luat cam prea tare, parerea mea. Plus ca fazele cu "pun o vorba sa-ti iei ban" cam aduc cu "tu stii cine sunt eu?" :) Varianta editata deja arata mai bine, macar finalul a capatat o nota pozitiva :D.

Nu ma convingi cu Medicina - ma astetp ca un doctor care imi repara oasele sa gramaticeasca corect...

Nu cred ca l-am luat tare -ar trebuie sa fie clar ca daca nu exista un sistem de referinta ne cretinizam cu totii - I-am urat bun venit, twice ! Si mentin ideea

Aia cu BAN-ul a fost exagerata la prima vedere - dar imi mentin opinia - imi doresc un forum in care sa discut cu placere nu sa fiu infectat incet incet prin scaderea IQ-ului

Daca la BAN este foarte posibil sa nu am sustinerea neconditionata a moderatorilor - la capitolul civilizatie te asigur ca o am :D

Varianta editata a corectat 3 litere alandala :)

Seara buna - eu am incheiat pledoaria - totul sta acum in mainile tinarului coleg

Succes
0

#13 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 March 2010 - 09:19 PM

Nu trebuie sa te conving eu, ai si tu google :).

Crede-ma ca sunt de acord cu tine in privinta obligativitatii de a posta in limba romana, nu in klingoniana de irc. Dar sustin ca abordarea, macar in prima faza, ar trebui sa fie nitel mai blanda, si oricum fara show-off-uri inutile. My 2 p, cum se spune pe afara.
Spektrum Dx7
0

#14 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 09 March 2010 - 09:36 PM

Hai sa ne oprim aici ca discutia asta nu duce nicaieri. Topicul se inchide.
Sa spunem bun venit lui Ivan, cred ca si-a insusit sfaturile/criticile voastre.
Sa il rugam sa parcurga regulamentul, si sa il dam voie cateva zile sa gaseasca cat mai multe raspunsuri date deja la intrebarile incepatorilor.

Va multumesc.

p.s. majusculele alea ma zgarie pe retina. :)

Aceasta postare a fost editata de Primus: 09 March 2010 - 09:37 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu