Modelism - RHC Forum: Ajutor catamaran! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Ajutor catamaran!

#31 Useril este offline   Dragos Baescu 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 03-December 09
  • Interests:Pescuitul!Si sa merg cu cortul la munte ,evident tot pentru pescuit!

Postat 05 March 2010 - 12:13 AM

Dupa calculele mele linia de plutire ar fi undeva pe aici.Mam gandit ca intre motore sa pun un"derivor"fix deoarece virajele le voi face cu ajutorul motoarelor.barca tine 14-15 kg dupa calculele mele.Am udat-o in cada inainte sa tai spuma (adica la cotele finale cu aproximatie si a tinut 12 kg)Asa ca daca o scot din fibra la 5-6kg este relativ bine.Sambata o sa finisez matrita si dupa ce o sa o lacuiesc o sa incerc sa o pun din nou pe apa.
Saptamana viitoare o sa merg la Polidys sa cumpar toate cele.Pacat ca gelcoat nu dau decat la bidon de 20 kg si este destul de scump(7..5 sau 7.9 kg) in rest celelalte produse mi s-au parut OK.Daca doreste cineva oferte o sa le pun mai jos.Deasemenea daca doreste cineva gelcoat poate ne combinam si iese mai ieftin.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 02032010048.jpg

Fisiere atasate

0

#32 Useril este offline   Dragos Baescu 

• Incepator
  • PipPip
  • Interests:Pescuitul!Si sa merg cu cortul la munte ,evident tot pentru pescuit!

Postat 05 March 2010 - 12:21 AM

Centrul elicei va fi undeva pe la 12cm sub apa?Trebuie sa fie mai jos pentru o elice de 42mm?
Si mai am o idee(nu stiu poate au mai incercat si altii)care mi-a venit azi in timp ce incercam o pompa de benzina de la un ford.Oare nu merge sa folosesti motorul de la pompa pe post de propulsor,asa ca la jetcarp?Adica sa traga apa de undeva din fata si sa o impinga in spate.Consuma destul de putin1,8 A si functioneaza de la 6 pina la 13 v .Jetul de apa este destul de puternic si parca as incerca sa vad cum functioneaza dar mai intai trebuie sa imi termin coca.
0

#33 Useril este offline   Dragos Baescu 

• Incepator
  • PipPip

Postat 05 March 2010 - 12:23 AM

Cu vedere la ofertele de mai sus: toate produsele se dau si in cantitati mai mici in afara de gelcoati.
0

#34 Useril este offline   Dragos Baescu 

• Incepator
  • PipPip

Postat 11 March 2010 - 09:54 PM

Ieri am inceput alt proiect ,primul pare sa fie un esec total.Dupa ce l-am slefuit mi-am dat seama ca este mult prea mare(L=104,l=56,h=26 ) si am realizat ca i-mi trebuie motoare serioase ca sa o pun in miscare.
Noul model are L=82, l=38si h=19.Sper ca acesta o sa pluteasca mai bine.O sa postez si ceva foto cu diferite operatiuni si chiar cu ceva planuri dar asta in weekend cand o sa am mai mult timp.
As dori sa stiu daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema pentru un regulator.Am realizat unul exact ca in schema de mai jos dar nu functioneaza.Poate sa-mi spuna cineva care se pricepe unde am gresit?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: regulator.jpg

0

#35 Useril este offline   laurcon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 804
  • Inregistrat: 26-October 09

Postat 12 March 2010 - 04:44 PM

Vezi postareaDragos Baescu, la Mar 11 2010, 09:54 PM, a spus:

Ieri am inceput alt proiect ,primul pare sa fie un esec total.Dupa ce l-am slefuit mi-am dat seama ca este mult prea mare(L=104,l=56,h=26 ) si am realizat ca i-mi trebuie motoare serioase ca sa o pun in miscare.
Noul model are L=82, l=38si h=19.Sper ca acesta o sa pluteasca mai bine.O sa postez si ceva foto cu diferite operatiuni si chiar cu ceva planuri dar asta in weekend cand o sa am mai mult timp.
As dori sa stiu daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema pentru un regulator.Am realizat unul exact ca in schema de mai jos dar nu functioneaza.Poate sa-mi spuna cineva care se pricepe unde am gresit?

De ce nu-l incerci pe asta SPEED CONTROLER NAVO cu REVERS
Este pe prima pagina la tehnice. Schema e facuta si verificata de mai multi, si regulatorul functioneaza fara probleme

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: schema_1.gif

"o barca face cat o mie de posturi" - skipper
0

#36 Useril este offline   Dragos Baescu 

• Incepator
  • PipPip

Postat 16 March 2010 - 08:44 PM

Poze cu noua barca.Chituita ,slefuita maine sper sa o si vopsesc.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 13032010055.jpg
  • Imagine atasata: 16032010064.jpg
  • Imagine atasata: 16032010062.jpg

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu