Pagina 1 din 1
Pentru incepatori
Postat 13 August 2004 - 11:05 PM
Salutare tuturor!
Tocmai am ajuns si eu pe forum.
Am deshis acest subiect in special pentru incepatori, mai ales pentru mine, pentru ca cei mai vechi in domeniu sa le ofere cateva sfaturi.
In primul rand: cunosteti vreun site de unde as putea downloada un ghid pentru incepatori in lumea modelismului?
Cam ce motoare electrice sunt mai bune?De unde as putea cumpara?Sa coste max 150-200.000lei
Am deshis acest subiect in special pentru incepatori, mai ales pentru mine, pentru ca cei mai vechi in domeniu sa le ofere cateva sfaturi.
In primul rand: cunosteti vreun site de unde as putea downloada un ghid pentru incepatori in lumea modelismului?
Cam ce motoare electrice sunt mai bune?De unde as putea cumpara?Sa coste max 150-200.000lei
Postat 14 August 2004 - 05:43 AM
Razvy47, la 13 Aug 2004, 23:05, a spus:
Salutare tuturor!
in primul rand bine ai venit printre noi.
ghidul pentru incepatori il gasesti chiar aici pe rhc la sectiunea vademecum
motoarele electrice sunt de multe feluri bune si proaste dar pentru modelism nu prea gasesti la banii astia
pe la un pret apropiat gasesti motoare aero
flying is my life...
Postat 14 August 2004 - 01:28 PM
Esti pierdut. Alegerea ta.
Nu stiu de ce tot ce-i bun este scump dar nu si tot ce-i scump este si bun :( :( :D
Nu stiu de ce tot ce-i bun este scump dar nu si tot ce-i scump este si bun :( :( :D
Postat 14 August 2004 - 09:39 PM
Nu te lasa pagubas, cu timpul toate se rezolva incepe si tu cu ceva mai putin performant pentru moment
Bafta in continuare
Bafta in continuare

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 16 August 2004 - 06:57 PM
@razvi47
e ce-i te-ai speriat?
hai ca nu-i draq chiar asa de negru.se mai gasesc si aeromodele la mana a doua si motoare si etc.
nu te lasa!!
zii cam cu ce vrei sa incepi si gasim o modalitate.
e ce-i te-ai speriat?
hai ca nu-i draq chiar asa de negru.se mai gasesc si aeromodele la mana a doua si motoare si etc.
nu te lasa!!
zii cam cu ce vrei sa incepi si gasim o modalitate.
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 16 August 2004 - 06:58 PM
flying is my life...
Postat 19 August 2004 - 11:09 AM
Salut.
Lucrezi la vreo scara sau o faci la ochi?
Pentru auto, motoarele electrice dedicate sunt cele din seria 540. Dar nu le gasesti la 200.000.
Mai concret, ce vrei sa faci cu masina? Doar sa construiesti? Ai niste parametrii in care vrei sa se incadreze?
Mai da-ne niste date, ca sa te putem ajuta! Din ce ai facut sasiul?
Cristi
Lucrezi la vreo scara sau o faci la ochi?
Pentru auto, motoarele electrice dedicate sunt cele din seria 540. Dar nu le gasesti la 200.000.
Mai concret, ce vrei sa faci cu masina? Doar sa construiesti? Ai niste parametrii in care vrei sa se incadreze?
Mai da-ne niste date, ca sa te putem ajuta! Din ce ai facut sasiul?
Cristi
2 fast 4 you 2
Postat 25 August 2004 - 06:34 AM
salut!
vezi ca in pitesti ai la indemina un campion national auto rc , in persoana lui Slavila Corneliu.
coordonatele lui le poti afla de la Marinaru.
Slavila venea la auto rc cu masini facute de el si tatal lui, pe vremea aia inca se putea cistiga cu masini facute acasa, cred ca ai ceva de vazut la el.
bafta si minuni!
vezi ca in pitesti ai la indemina un campion national auto rc , in persoana lui Slavila Corneliu.
coordonatele lui le poti afla de la Marinaru.
Slavila venea la auto rc cu masini facute de el si tatal lui, pe vremea aia inca se putea cistiga cu masini facute acasa, cred ca ai ceva de vazut la el.
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1