Modelism - RHC Forum: modul combo hitec 2,4 giga sau radio spektrum dx6-i - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

modul combo hitec 2,4 giga sau radio spektrum dx6-i

#1 Useril este offline   mayer 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 27-April 08

Postat 23 January 2010 - 12:51 PM

ma poate ajuta cineva in a decide ce e mai avantajos,in a transforma a mea radio eclipse7, 40mhz in 2,4 giga cumparand un modul combo tx si radio optimma 7 sau in a cumpara o radiocomanda dx6-i de la spektrum"?astept parerile voastre....multumesc anticipat!
0

#2 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3630
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 23 January 2010 - 12:54 PM

Eu unul as ramane la eclips, stie mult mai multe decat dx6-le.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#3 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 23 January 2010 - 06:05 PM

Pe urma ar mai fi si pretul la receptoare.
La Hitec este 70$ unul de 7ch, iar daca iei setul de upgrade cu 2Rx (recomandabil) iesi si mai bine.
Cu 2 receptoare ar trebui sa fi rezolvat o vreme, nu multi au mai mult de 2 avioane la o iesire.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#4 Useril este offline   mayer 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 January 2010 - 06:49 PM

Vezi postarearenatoa, la Jan 23 2010, 06:05 PM, a spus:

Pe urma ar mai fi si pretul la receptoare.
La Hitec este 70$ unul de 7ch, iar daca iei setul de upgrade cu 2Rx (recomandabil) iesi si mai bine.
Cu 2 receptoare ar trebui sa fi rezolvat o vreme, nu multi au mai mult de 2 avioane la o iesire.

eu am vazut 129 euro hitec combo cu 2 receptoare 7 canale...singura chestie ce inca ma pune pe ganduri ce sa fac este ca spektrum produce si receptoare de 2 si,4 grame tip ar6400 si 6300...si eu cum sunt pasionat si de micro.....nu stiu hitec inca daca produc si ei micro in 2,4 g

Aceasta postare a fost editata de mayer: 23 January 2010 - 06:50 PM

0

#5 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 23 January 2010 - 06:53 PM

Vezi postareamayer, la Jan 23 2010, 12:51 PM, a spus:

ma poate ajuta cineva in a decide ce e mai avantajos,in a transforma a mea radio eclipse7, 40mhz in 2,4 giga cumparand un modul combo tx si radio optimma 7 sau in a cumpara o radiocomanda dx6-i de la spektrum"?astept parerile voastre....multumesc anticipat!

Da de ce vrei s-o transformi ? Crezi ca pe 2.4 n-o sa ai crash-uri ?
0

#6 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 January 2010 - 07:04 PM

Un astfel de punctul asta de vedere iti poate influenta decizia de cumparare, daca il analizezi cu atentie.
De ce zic asta? Pai as compara aceste doua statement-uri:

"Yet another Spektrum Lockout - Plane Destroyed." - thread care sta permanent pe prima pagina (deci are posturi zilnice) la rcgroups, forumul Radios

cu

"I really don't want to get into discussing the other brands but in the first 4 months of any other 2.4 systems were there zero reports of failures? " MM - PR Hitec

Inainte de a fi acuzat de ceva, nu mai sunt pe Hitec :)
Dar si eu as mai ramane o vreme pe FM, valul de 2.4Ghz bune si ieftine de abia acum se pregateste sa se pravale.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 23 January 2010 - 07:05 PM

0

#7 Useril este offline   mayer 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 January 2010 - 07:34 PM

Vezi postarearenatoa, la Jan 23 2010, 08:04 PM, a spus:

Un astfel de punctul asta de vedere iti poate influenta decizia de cumparare, daca il analizezi cu atentie.
De ce zic asta? Pai as compara aceste doua statement-uri:

"Yet another Spektrum Lockout - Plane Destroyed." - thread care sta permanent pe prima pagina (deci are posturi zilnice) la rcgroups, forumul Radios

cu

"I really don't want to get into discussing the other brands but in the first 4 months of any other 2.4 systems were there zero reports of failures? " MM - PR Hitec

Inainte de a fi acuzat de ceva, nu mai sunt pe Hitec :)
Dar si eu as mai ramane o vreme pe FM, valul de 2.4Ghz bune si ieftine de abia acum se pregateste sa se pravale.

intradevar este adevarat nu prea am avut probleme cu eclipse pe 40 si unde mai pui ca o am de 7 ani si fara probleme si receptoare dubla concersie am vreo 3 cu 8 canale....hmmm...chiar acum am citit pe rcgroups exact aceleasi topicuri cu spektrum si hitec si cineva mi-a raspuns la o intrebare si ma dat pe spate,cica el la un eclipse foloseste cu succces un modul tx de la spektrum in dsm2.dar pentru futaba.... :) ..oare ar merge un modul de futaba?

Aceasta postare a fost editata de mayer: 23 January 2010 - 07:36 PM

0

#8 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 January 2010 - 08:30 PM

Vezi postareamayer, la Jan 23 2010, 07:34 PM, a spus:

...cica el la un eclipse foloseste cu succces un modul tx de la spektrum in dsm2.dar pentru futaba.... :) ..oare ar merge un modul de futaba?

E pe dos, modulul de Hitec este copiat dupa Futaba, adica dimensiuni, pini, semnale.
Spektrum face de fapt module pentru Futaba, merge si in Hitec pentru ca i-au copiat bine.
Deci, modulul de Futaba merge in Hitec.
0

#9 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 January 2010 - 08:43 PM

Vezi postareamayer, la Jan 23 2010, 06:49 PM, a spus:

eu am vazut 129 euro hitec combo cu 2 receptoare 7 canale...singura chestie ce inca ma pune pe ganduri ce sa fac este ca spektrum produce si receptoare de 2 si,4 grame tip ar6400 si 6300...si eu cum sunt pasionat si de micro.....nu stiu hitec inca daca produc si ei micro in 2,4 g

Scoti rx-ul din carcasa, il tragi in termo, schimbi antena cu una usoara (google "Antena pentru receptor R606-6014/ 2.4 GHz") si l-ai adus la 8 grame. Totul fara pierderea garantiei, cel putin in US.
0

#10 Useril este offline   mayer 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 January 2010 - 09:20 AM

Vezi postarearenatoa, la Jan 23 2010, 09:43 PM, a spus:

Scoti rx-ul din carcasa, il tragi in termo, schimbi antena cu una usoara (google "Antena pentru receptor R606-6014/ 2.4 GHz") si l-ai adus la 8 grame. Totul fara pierderea garantiei, cel putin in US.

!am decis ...pun modul 2,4g spektrum pe eclipse ca asa pot comanda si ar6400 brick si raman si cu modulul rf vechi fm si cine stie, sa fie acolo de rezerva!sper sa gasesc .....spektrum iar daca nu merg pe optima hitec.....multumiri la toti!
0

#11 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 January 2010 - 09:29 AM

Ok, tu decizi.
Inca o info recenta, sa ai imaginea completa:

"...the minimum will be 5 channels so you can at least use dual aileron servos. There will be top load and an end load (connector) version and should weigh about 4-6 grams. Target release date is sometime in the second quarter."
0

#12 Useril este offline   mayer 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 January 2010 - 09:34 AM

Vezi postarearenatoa, la Jan 24 2010, 09:29 AM, a spus:

Ok, tu decizi.
Inca o info recenta, sa ai imaginea completa:

"...the minimum will be 5 channels so you can at least use dual aileron servos. There will be top load and an end load (connector) version and should weigh about 4-6 grams. Target release date is sometime in the second quarter."

multumesc renatoa!o zi buna....
0

#13 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 25 January 2010 - 02:27 AM

Vezi ca am un modul futaba la vanzare ..tm-8 (8+ canale) nou nout in garantie luat din tara si il dau la jumatate de pret.

Aceasta postare a fost editata de shogi: 25 January 2010 - 02:28 AM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu