Modelism - RHC Forum: electric vs termic - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

electric vs termic

#1 Useril este offline   vicentiu 

• Grup: Members
  • Postari: 0
  • Inregistrat: 18-January 10
  • Interests:Motociclism

Postat 20 January 2010 - 11:44 PM

Save la toti. De ceva timp ma bate gandul sa imi cumpar o minunatie. M-am tot uit pe net , am tot cautat si am ramas la un kit hangar 9 p51 mustang nitro. aci l-am gasit: http://cgi.ebay.com/HANGAR-9-P51-P-51-MUST...=item3ef9419775 . trebuie sa mai vad cum il aduc in romania ca ei nu il trimit dar asta este alta treaba. Mi s-a parut cea mai buna oferta si are tot ce am nevoie. ei il prezinta ca un avion pentru incepatori. tot am citit despre modele electrice pentru incepatori. despre cele termice nu am gasit nimic. Intrebarea mea este Daca acest model este bun pentru un incepator? Care ar fi difentele, avantajele si dezavantajele intre unul electric si unul termic?
0

#2 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2396
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 21 January 2010 - 12:10 AM

Vezi postareavicentiu, la Jan 20 2010, 11:44 PM, a spus:

Save la toti. De ceva timp ma bate gandul sa imi cumpar o minunatie. M-am tot uit pe net , am tot cautat si am ramas la un kit hangar 9 p51 mustang nitro. aci l-am gasit: http://cgi.ebay.com/HANGAR-9-P51-P-51-MUST...=item3ef9419775 . trebuie sa mai vad cum il aduc in romania ca ei nu il trimit dar asta este alta treaba. Mi s-a parut cea mai buna oferta si are tot ce am nevoie. ei il prezinta ca un avion pentru incepatori. tot am citit despre modele electrice pentru incepatori. despre cele termice nu am gasit nimic. Intrebarea mea este Daca acest model este bun pentru un incepator? Care ar fi difentele, avantajele si dezavantajele intre unul electric si unul termic?

cu siguranta nu.cel putin asa mi s-a spus si mie intr-un alt topic.acest gen de avion din cate am inteles are tendinte de a se angaja.cei mai vechi in bransa iti pot da mai multe detalii.pt inceput e bun un avion cu aripa sus,un trainer si abia dupa ce iti faci bine mana cred ca poti trece la asa ceva.
multa bafta.
intr-adevar frumos avionul.
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#3 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 21 January 2010 - 12:13 AM

Poate ca ar fi bine sa ne spui intai de unde esti pentru a fi indrumat catre colegii cei mai apropiati. Si ce experienta ai pana in acest moment. Chiar daca ai pomenit in mod repetat "incepator", e bine sa fim siguri.
Altfel, mi-e teama ca acest topic a inceput aproape identic cu acesta, chiar daca nu e de acelasi calibru:
http://www.rhc.ro/fo...showtopic=27517
Termicele nu prea sunt pentru incepatori, de asta nu cred ca ai gasit informatie.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#4 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 21 January 2010 - 07:16 PM

As nuanta un pic. Poti incepe si chiar este recomandat asta, cu un trainer termic. Dar un trainer normal, nu cine stie ce Mustang sau Suhoi, cu un motor de .40-.46ic. , cu anvergura in jur de 1 600mm si, neaparat, cu statia legata la un instructor bun. Aceasta este calea cea mai sigura pentru o invatare usoara.
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 21 January 2010 - 07:17 PM

0

#5 Useril este offline   ARU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1427
  • Inregistrat: 15-February 08
  • Interests:aero

Postat 21 January 2010 - 07:34 PM

P 51 Mustang ....din cate cunosc este avion de vanatoare si bombardament , avand calitati deosebite la vremea sa , conceput pentru a zbura cu viteza mare . Pentru inceput mai bine merge un model cu o stabilitate cat mai mare , ceva de genul din foto..

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 80_02_02.jpg

0

#6 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 21 January 2010 - 07:43 PM

Da, da ! "genul" este foarte bine ales pentru exemplificare ;)
Ce imi plac mie cei care recomanda termice ca primul avion... mai mult ca sigur ca si dumnealor tot asa au inceput...
... cu picioarele pe pamant ...
0

#7 Useril este offline   vicentiu 

• Postari: 0
  • Inregistrat: 18-January 10
  • Interests:Motociclism

Postat 22 January 2010 - 12:08 AM

Multumesc pentru raspunsuri. sper sa nu se ajunga la o certa intre cei cu electrice si cei cu termice. De obicei la noi cu o mica cearta se termina :D La fiecare sunt niste avantaje si dezavantaje. Eu am inteles in mare despre ce e vorba. Tutorialul de pe flight addicted mi-a raspuns la multe intrebari. am inteles care este un avion pentru incepatori. Precizez ca nu am zburat niciodata. am asistat si doar atat. am ramas la acest avion deoarece ei spun ca este pentru incepatori on primul rand si se poate scoate de pe aripa acel plastic pentru a trece la urmatorul nivel, asta in cazul in care mai apuca :D. telecomanda este destul de ok din cate am citit pe forumuri. per total mi s-a parut ok. acum caut argumente pentru a inclina balanta pentru electrice. in cazul in care am sa raman la acesta sper ca voi gasi pe cineva instructor sa ma ajute pentru inceput.
O seara buna.
0

#8 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 22 January 2010 - 12:20 AM

Este un model superb si sunt sigur ca nu vei mai dormi noaptea fara sa-l visezi.
Vin si eu sa ingros randurile colegilor sa-ti zic ca nu se preteaza ca prim avion... poate nici ca prim "acrobat". In ciuda a ceea ce zic "ei" nu este un model usor de zburat. Dar uite cum faci. Cumpara-l ... asambleaza-l, minunateste-te la el ... si cat faci astea foloseste-i statia cu un alt avion trainer/etc si invata sa zbori. Cand simti ca esti gata da-i drumul si astuia pe cer!
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#9 Useril este offline   andriu 

• Membru
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 884
  • Inregistrat: 06-March 07

Postat 22 January 2010 - 12:20 AM

eu am inceput cu un piper de 180 cm anvergura, termic, cu motor de 7,5 cc cu 4-5 ore de simulator.
la inceput a fost mai greu cu aterizarile si apoi cu decolarile dar pana la urma chiar a fost usor de prins "spilul".

sfatul meu este nici sa nu te gandesti sa incepi cu acel avion, no way.

"That's sooo oshemmm !!!!!"
0

#10 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 22 January 2010 - 03:20 AM

Mai pun o data link-ul catre sfaturile unui priceput:
http://www.airfieldmodels.com/information_...ng_aircraft.htm
Dar numai cu statia legata de cea a unui instructor priceput.
Daca nu as fi fost capos si ma duceam de la inceput la club scuteam frustrari, bani si nu expuneam pe altii la pericole. Stiu ca nu exista club in tara, dar daca rogi frumos pe cineva priceput vei fi ajutat cu siguranta.
Un model bun, un pachet generos, de calitate, cu un pret corect:
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...EXK2**&P=ML
Muuuuuuuuuuuuuuulta bafta.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 22 January 2010 - 03:34 AM

0

#11 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1253
  • Inregistrat: 17-April 09
  • Interests:aeromodelismul-zbor liber-F1A

Postat 22 January 2010 - 09:01 AM

La Brasov,exista o firma care este dilar Hangar9[d-ul Giro].Ia legatura cu dansul si cred ca te poate ajuta.
0

#12 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1253
  • Inregistrat: 17-April 09
  • Interests:aeromodelismul-zbor liber-F1A

Postat 22 January 2010 - 11:09 AM

Scuze,in graba am scris cum se pronunta dealer,dar tot la Brasov este. Ti-am trimis mesaj pe privat.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu