Modelism - RHC Forum: Sala ptr. antrenamente! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Sala ptr. antrenamente!

#1 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 21 January 2003 - 05:04 PM

Asa cum am promis, am luat legatura cu cineva din Politehnica ptr. a beneficia si noi, cateva ore duminica, de o sala de sport, etc.!
Am fost intrebat daca jucariile noastre pot distruge parchetul?
Bineinteles, raspunsul meu a fost negativ, dar, acum ca nu ne aude nimeni, stie careva care este efectul cauciucului pe parchet?
Mai mult tipul care ne poate ajuta imi este bun prieten si nu vreau sa aiba probleme din cauza noastra asa ca tratati problema cu cea mai mare seriozitate.
Sper sa rezolv problema asta cu sala!

Astept informatii de la voi!
RHCForum - Webmaster
0

#2 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664

Postat 21 January 2003 - 06:15 PM

Depinde de "cauciuce". Unele lasa urme, unele nu, depinde... Cel mai usor e o proba, pe parchetul de acasa, sau cu prima ocazie, chiar la sala. Cred ca daca e cazul, urmele se mai pot si spala (cu ceva usor diluant). Se merita incercat chiar si in interiorul cladirii (in holul dintre Rectorat si BN-uri, ca e mai multa lumina, suprafata destula...), dar mozaicul aluneca, daca nu e spalat bine. Mai merge in holul din Mecanica (fosta TCM), dar e cam intuneric uneori. Am facut deseori antrenamente cu electricele acolo, cândva... Importanta e ideea cu sala. Poate dau o mâna de ajutor? Lucrez in Politehnica. Nu-s chiar portar, da' nici mare diferenta nu-i. Hai pa! Apropo, cred ca vorbiti de auto RC electrice!
Ovidiu!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#3 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 21 January 2003 - 08:26 PM

Gabi stai linistit ca nu e nici o problema.Cauciucul nu are nici un efect asupra parchetului mai ales ca este dat cu un lac foarte gros.Am testat la mine la scoala.Daca te uiti pe site-uri ai sa vezi ca uni se dau pe mocheta(carpeta)alti se dau direct pe parchet .E bine sa iti alegi cauciucuri bune(aderente).Am vazut pe unele site-uri ca uni isi aleg cauciucuri cu aderenta proasta tocmai ca sa faca multe derapaje si e foarte placut.Pacat ca nu pot pune un filmulet de la cursa de 24 de ore cu electrice.Tre sa vorbesc cu webmaster-ul sau el cu mine. :lol:

Bog
0

#4 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 22 January 2003 - 08:32 AM

...in sala "Politehnica" s-au organizat de catre Sportul Studentesc multe competitii nationale de automodele R/C (...electrice)...or sti ei de ce intreaba totusi! :lol:
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#5 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 22 January 2003 - 10:04 AM

Mai nasol e de cei care au doar termice... Ata ete, iar privim.... Sau nu......
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#6 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 January 2003 - 10:08 AM

Daca te dotezi cu o cirpa si o sticluta de sapun merge si termica dar sala aia are sute de metri patrati asa ca o sa pui muschi bine pe tine.

Bog
0

#7 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 22 January 2003 - 10:27 AM

OK, sa zicem ca asta nu m-ar speria, dar trebuie sa fie de acord si proprietarul... In plus, daca toti au electrice si sunt maxim 2 cu termice (###### si cu mine, care n-avem altceva...), atunci....
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#8 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 January 2003 - 10:32 AM

Ce nu iti comvine?vezi care e treaba si dupaia dai cu parere de rau.

Bog
0

#9 Useril este offline   Syr 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 281
  • Inregistrat: 25-March 02

Postat 22 January 2003 - 10:49 AM

Cu putin noroc, daca o sa fie in continuare peste 0 grade poate se usuca sau macar se topeste zapada de la palat si atunci bagam ture acolo cu termicele...
If there is a will, there is a way....
0

#10 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 22 January 2003 - 10:53 AM

Asa, tata, asa!!! :lol:
Flickr - pozele mele
0

#11 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 January 2003 - 11:00 AM

Usurel, usurel!
Discutia a fost ptr. electrice!Totusi, din rezonator mai scapa ceva si nu vreau sa ne facem de bascalie, v-am explicat, relatia vine printr-un prieten!
Azi ma duc la discutii, cine stie poate ni se ofera alta varianta unde sa ne dam si cu termicele :lol: (cu dedicatie ptr. Viper-uta)
Va tin la curent!(curent mic si impulsuri de inalta tensiune sau curent mare si tensiune mica, cum vreti? - intrebare ptr. Bog)
RHCForum - Webmaster
0

#12 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 22 January 2003 - 11:06 AM

Relax, nenea BUGGY, ca nu mor daca nu ma dau... :lol:
Flickr - pozele mele
0

#13 Useril este offline   alexella 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21-May 02

Postat 22 January 2003 - 04:09 PM

Buggy, eu zic sa iei si o masina cu tine, data viitoare cand te duci, si sa faci un demaraj in tromba, undeva intr-un colt al salii sa faci o proba.

Daca toata lumea va merge "la pas", n-o sa lase nimeni urme. In rest, daca forjezi, cauciucul lasa urme. Se incalzeste, topeste si se imprima. De ex, la mine acasa, pe linoleu, am lasat niste urme care nu le mai pot scoate decat cu smirghel.

Deci: e de testat, daca suprafata prinde sau nu urmele...

alexella
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
0

#14 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 22 January 2003 - 04:17 PM

In plus exista gume tari si gume moi care se "lipesc" de suprafata de "lucru"...
Flickr - pozele mele
0

#15 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Postari: 5664

Postat 22 January 2003 - 05:06 PM

Daca cu parchetul se poate rezolva ceva, aproape sigur nu vor accepta mirosul combustibilului ars. Nu cred ca asteapta cineva dupa noi sa aeriseasca sala. Dar se poate incerca. Suport cu placere mirosul combustibilului ars si uleiul de ricin de pe mâini sau pantofi. Cred ca am devenit un fel de "ricinolac"... (analogia cu aurolac, merge?)
Spor la treaba. Ovidiu.
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#16 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 23 January 2003 - 02:15 AM

VIPER, la 22 Jan 2003, 10:27, a spus:

OK, sa zicem ca asta nu m-ar speria, dar trebuie sa fie de acord si proprietarul... In plus, daca toti au electrice si sunt maxim 2 cu termice (###### si cu mine, care n-avem altceva...), atunci....

Viper sa nu uiti, am facut o alianta, asha ca pun la bataie electrica cea mai hulita de toti: nikko 1/12, vezi avem cu ce sa ne dam! :D

buggy: sincer iti zic ca n-are rost sa se supere prietenul tau pe tine; jucam fotbal in sala, pe parket si ramaneau urme de la adidasi, iti dai seama de la roti ce ramane!

Aceasta postare a fost editata de ikonet: 23 January 2003 - 02:21 AM

0

#17 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 23 January 2003 - 09:48 AM

Corect, nenea ######, vin si eu cu electrica mea sora cu a ta, si sa vezi distractiune!!! :D
Flickr - pozele mele
0

#18 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 23 January 2003 - 09:48 AM

Combat iese, nu alta!!!
Flickr - pozele mele
0

#19 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 January 2003 - 10:38 AM

vrei combat a, ti-arat eu combat, vin cu tractorul lui fimiu si te-am spart!
RHCForum - Webmaster
0

#20 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 23 January 2003 - 12:57 PM

Hehehe, te risti? Am plastic de peste 2mm grosime, superdur, testat pe toate usile din casa!!! :D
Flickr - pozele mele
0

#21 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 January 2003 - 03:18 PM

Mosu', pierzi!
:D
RHCForum - Webmaster
0

#22 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 23 January 2003 - 04:08 PM

Hehehehe....... Mai vedem..... :D
Flickr - pozele mele
0

#23 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 23 January 2003 - 10:59 PM

e de rau daca vine cu 'jucaria' lui ala mic; Viper am vazut ce poate sa faca, n-are rost sa ripostam....cred ca se urca pe ale noastre si daca le tinem in bratze. cred ca ar merita sa facem un show!

Aceasta postare a fost editata de ikonet: 23 January 2003 - 11:00 PM

0

#24 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 24 January 2003 - 09:54 AM

Am incredere in chinezaria mea!!!
Flickr - pozele mele
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu