ctc, la Feb 4 2010, 10:20 PM, a spus:
A inceput Targul de Jucarii de la Nurnberg 2010 !
este deschis in perioada 04 Feb pana pe 09 Feb
s-au anuntat si cei cu camioane 1/16 si 1/14 !
dimineata am vazut in graba , cand am oprit in Freilassing , un camion negru Tamiya Ford gata montat ( costa 1100 euro ) , stralucea de la o posta. Toate camioanele Tamiya lucesc asa ? Era o combinatie de negru lucios ,negru metalizat si ornamente cromate .Realmente aceste camioane au un aspect deosebit !
Sper ca vor incepe sa apara si acasa in Romania cat mai multe asemenea produse ( cu o inalta tinuta estetica ) in bratele pasionatilor si nu doar in magazine.
Am plecat din magazin placut surprins , din pacate nu aveau decat Scania R 620 ( 369 euro ) si versiunea metalica Scania R 470 ( 349 euro ) ; stocul de King Hauler si International era zero.Am intrebat de cauciucuri si/sau jenti/rulmenti , nimic nu au stocuri iar timpul de reactie este de minim 5 zile.
Nici alte magazine gen Conrad din Munchen ( nici macar sediul central ) nu sunt mai breze ! Nu au in stoc nici macar o bucata " de samanta " , iar despre cauciucuri mi-au zis ca dureaza 14 zile ??? Cred ca daca intrebam daca au piese de Dacia cred ca aveau pe stoc !
Super tare.... esti in drum spre Nurnberg??? si n-ai zis nimic.... oricum nu puteam sa merg. Cu ce vii de acolo??? inafara de trenulete.... fa poze multe sa ne arati si noua cand te intorci...

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla