Buna ziua prieteni modelisti,
dupa o mica pauza , m-am intors pe 'baricade' ! In primul rand va multumesc pentru aprecieri , iar in al doilea , pentru ca urmariti acest topic , prin care sper sa schimbam si mai departe informatii , planuri si sa va fortez , de ce nu , sa demarati si voi proiecte similare , de care avem cu totii atat de multa nevoie ( un real medicament pentru stresul datorat vremurilor actuale ). Pentru calificativul 'tare' va multumesc, dar nu-l merit ,iar cu 'rabdarea' stau mai prost , dar cred cu
tarie in acest hobby , automodelismul si in mod special , camioanele 1/14 si 1/16 . Cu toate ca la noi totul se misca greu , eu cred cu
tarie ca si la noi o sa apara un club al pasionatilor de camioane 1/14 si 1/16 si al utilajelor de constructie aferente.
Asa cum v-am promis, va invit pe toti posesorii de automodele , in mod special pe cei cu camioane , sa rulam automodelele noastre, in aer liber , pe o pista onroad din beton de 150 m in linie dreapta si 200 m offroad. Pista se afla in apropierea Bucurestiului , in Buftea ( langa gara ) Ilfov , blv Mihai Eminescu 57. Propun ca intalnirile sa se desfasoare vineri seara , sambata si duminica dimineata .
Aceasta postare a fost editata de ctc: 26 July 2010 - 12:39 PM