navigator, la 28 February 2011 - 04:41 PM, a spus:
roro, junior sau senior nu inseamna ca esti incepator sau avansat in modelism. Inseamna doar ca ai putine postari sau ceva mai multe. Poti sa ai si foarte multe cum are stelian ce nu scapa nici o ocazie sa posteze: "bravo tati"; "grabeste-te"; "ia-o incet"; " imi place"; "<_< " (asta este postarea lui favorita) etc., etc., si sa ajungi "Membru de onoare" chiar daca nu meriti. Stii cum se zice: " nu intotdeauna ce e mult e si bun". Sunt niste machetisti prin Galati care dau clasa la multi navomodelisti dar pentru ca au postat foarte rar, strictul necesar, sunt inca "Juniori" sau cel mult "Seniori".
In alta ordine de idei, te rog si pe tine cum am rugat si pe altii sa nu mai faceti reclama la regulatoarele mariandmd. Lasati-l pe el sa-si faca. Dupa ce si-a sters toate pozele atasate pe forum, inca mai astept raspunsul la intrebarea "de ce a facut-o", raspuns pe care era dator sa-l dea inca de la readmiterea lui pe forum. Nu de alta dar destul de des apar inflamari de la produse mdm si m-am saturat.
Opa .... atentezi la viata mea nenea navigator ? daca postez asta asta nu inseamna ca am dus lumea in eroare asa cum o fac uni ,oricine mi-a cerut ajutorul l-am ajutat cu ce-a mai mare placere , si altceva ... eu daca a-si fi in locul tau a-si face , topicele inportante sa nu se mai poata posta pe ele fel si fel de 'baliverne ... ca se tulbura .Si atunci te mai intrebi cum de nu inteleg noii useri !
bafta in dradoste :) !
Aceasta postare a fost editata de stelian: 01 March 2011 - 01:29 PM