Avion prabusit As dori sa amenajez unul in acvariu
Postat 28 August 2006 - 02:24 PM
Sunt nou pe aci. Am foarte multe intrebari in legatura cu machetele statice, dar intai caut informatia. Totusi, de unde as putea lua informatii despre ce adezivi, vopsele si alte materiale pot folosi pentru amenajarea unei diorame de avion prabusit in acvariul prietenei mele?
Multumesc de informatii :lol:
Postat 28 August 2006 - 04:04 PM
Bafta!
PS Ai sa gasesti si niste clujeni pe acolo http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Aceasta postare a fost editata de Crios: 28 August 2006 - 04:06 PM

Postat 30 August 2006 - 12:29 PM
Haideti ca incerc sa reformulez problema mea (actuala). In ce masura sau cat de toxic devine Picatura, Superglue pentru pesti daca sta in apa mai mult timp?
sau
Cu ce as putea inlocui aceste substante de lipire "periculoase" pentru pesti?
Multumesc.
P.S. In scurt timp o sa imi postez si eu "operele" de incepator.
Aceasta postare a fost editata de adi_mone: 30 August 2006 - 12:31 PM
Postat 30 August 2006 - 01:11 PM
El degaja pana la intarirea completa vapori de acid acetic ( sau otet) dupa care 100% sigur
Se intareste mai greu.. asta e singurul dezavantaj.
Postat 31 August 2006 - 08:57 AM
Site-ul ala este plin de informatii de genl a ceea ce te intereseaza pe tine si acolo unde esti nelamurit, poti intreba ca si aici doar ca acolo ti se va raspunde mai repede fiind dedicat exclusiv machetelor statice.
Solutia cu lipitul machete statice cu silicon fie el transparent sau nu ... nu este solutie.
Citeaza
Totusi ... care este materialul din care vrei sa faci machetuta scufundata?
Bafta!

Postat 31 August 2006 - 01:29 PM
Postat 31 August 2006 - 01:56 PM
am vazut pe undeva pe net, poate chiar pe un link de pe forumul nostru, o diorama cu bismark, cred, intr-un acvariu. ce-i drept nu erau pesti.
la partea cu cautarea, poate nu am ajuns in sectiunile la care se gandea crios. de cautat am cautat mult inainte de a pune intrebari. sper ca nu am facut vreo greseala ca mi-am adresat nelamuririle. :huh:
avionul pe care am vrut sa il "sacrific" (desi e terminat deja), e un tupolev 334 de la un prieten care l-a montat gresit, si l-a lipit cu un adeziv galbui. in plus, fiind foarte vechi nu are detalii mai deloc. desi are vreo 30 de cm, are maxim 15 piese.
pana la urma probabil ca il voi pune intr-o diorama uscata, dar tot prabusit.
Postat 31 August 2006 - 08:15 PM
Deci ... se poate.
Bafta!

Postat 31 August 2006 - 10:55 PM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 01 September 2006 - 08:33 AM
Bafta!