Modelism - RHC Forum: tub pupa si carma - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

tub pupa si carma ce ziceti

#31 Useril este offline   laurcon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 804
  • Inregistrat: 26-October 09

Postat 09 December 2009 - 04:16 PM

Mai bine sterge-l pe acesta http://www.rhc.ro/fo...showtopic=27262
"o barca face cat o mie de posturi" - skipper
0

#32 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 09 December 2009 - 04:25 PM

Teo, de ce te superi cand toata lumea vrea sa te invete cate ceva?

Bucse de duraluminiu nu se fac ca se uzeaza repede si se gripeaza. Din bronz grafitat sunt excelente dar merg cat de cat si din bronz sau alama.

Admisie de apa pentru racirea motorului se face pe carma doar la modelele de viteza la care corpul barcii aproape ca nu mai atinge apa si ar lua aer pe tub. Cum carma inca mai este in apa (de aia se si fac inguste dar inalte), se pune admisia apei in jumatatea de jos a carmei.

Tuburile tale par ca au peretii foarte subtiri (in comparatie cu axul) si trebuie sa fii atent cum le incastrezi si le fixezi de coca, pentru a nu se inconvoia si astfel sa se intepeneasca axul. Probabil ca ai folosit tuburi de la antenele telescopice de la aparate de radio. Mai bune ar fi fost tuburile de alama Alfer din Praktiker si Bricostore sau antenele ... ( dar mai bine nu dau idei).

Cu scrisul (in)corect nu trebuie sa te superi ca asa mai inveti si tu dar si altii si o sa va prinda bine candva. î́ din a se scrie doar in interiorul cuvantului dar nu intotdeauna: marea majoritate a numelor proprii se scriu cum au apucat sa fie scrise de la inceput. De exemplu orasul Cî́mpina nu o sa-l scriem Campina si nici Ion Cîmpineanu, ca n-o sa-i punem pe oameni sa-si schimbe buletinele ca asa scriu niste pseudoziaristi sau mai stiu eu cine n-au inteles ce au zis academicienii aia cu schimbarea lor. Si nici la sfarsitul cuvantului cum e a urî́, a doborî́, a tăbărî, nu se pune î din a.

Spor la lucru!

l.e. laurcon, l-am sters. L-am vazut cand a aparut dar l-am lasat sa scrie omul ce a avut de gand. Probabil ca a renuntat.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 09 December 2009 - 04:30 PM

0

#33 Useril este offline   U1326 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 136
  • Inregistrat: 15-June 08

Postat 09 December 2009 - 04:58 PM

Vezi postareabitex, la Dec 8 2009, 11:22 PM, a spus:

...
Apropo, cum se zice la navo cand kitul e vandut complet si gata de pus pe apa? Ca la auto am vazut RTR, la aero am observat RTF... La navo cum este? Sa vezi ce ne creste moderatorul de la navo cota de piata, cu cate 10 procente la fiecare! ...

Scuze ca ma bag, dar nu era cumva "Ready To Dive"?!???!
Pics
NON SERVIAM !!!
0

#34 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 09 December 2009 - 05:57 PM

Nu baa e Ready To Float!
0

#35 Useril este offline   saili_teo 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 155
  • Inregistrat: 27-October 09
  • Interests:de toate

Postat 09 December 2009 - 07:07 PM

toate sant facute la mini strung si tuburile leam rectificat si leam facut pe bucsa de bronz si tubul propriuzis e gros de 1mm
0

#36 Useril este offline   saili_teo 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 December 2009 - 07:11 PM

iar an vederea carmei eu am pus o realizare de a mea o poate pune pe barca cine vrea si nuare nici o problema ca o pui pe o barca de viteza sau de plantat
0

#37 Useril este offline   saili_teo 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 December 2009 - 07:15 PM

si toate piesele ce lem pus an poze nu sant finisate
0

#38 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 09 December 2009 - 07:19 PM

...cat costa un ax finisat, lung de 26 cm, fara rulmenti?!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#39 Useril este offline   saili_teo 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 December 2009 - 07:26 PM

pretul e postat la vanzari
0

#40 Useril este offline   pescarul36 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 08-August 07

Postat 09 December 2009 - 07:52 PM

Vezi postareasaili_teo, la Dec 9 2009, 07:26 PM, a spus:

pretul e postat la vanzari

Asa domnule teo fiti dur, cu cat veti fi mai dur, cu atat veti vinde mai mult si nu va va sterge nimeni topicul.
Sa stiti ca nu leam vazut ci le-am vazut daca sunt bune nu trebuie sa fie si frumoase, daca pretul este ok design-ul nu mai conteaza.
Nu mi------ati raspuns la intrebarea, daca se pot scoate rulmentiiii?

Aceasta postare a fost editata de pescarul36: 09 December 2009 - 07:53 PM

O treaba inceputa este pe jumatate terminata.
0

#41 Useril este offline   saili_teo 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 December 2009 - 07:59 PM

asta care lam facut acum nu iam bagat rulment capsulat
0

#42 Useril este offline   nando_cobra 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 145
  • Inregistrat: 28-April 08

Postat 10 December 2009 - 12:34 PM

bucsile sint bronz simplu sau grafitat?
0

#43 Useril este offline   G-P 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 10-May 06

Postat 10 December 2009 - 07:14 PM

VAND tastatura cu toate tastele functionale.................... (inclusiv cratima). Are un miniprocesor (facut de mine) care atunci cand vrei sa scrii I din A langa o vocala schimba automat in I din I iar cand "insisti" la inceputul cuvantului cu I din A face un zgomot ciudat.

Atunci cand sunt consoane langa I din A uneori chiar transforma litera in U................ ca sa iasa SUNT in loc de SANT (deci e........... ceva revolutionar). Softul se bazeaza pe vocabularul de primavara-vara 2009.

pret pe mail
0

#44 Useril este offline   G-P 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 10-May 06

Postat 10 December 2009 - 07:16 PM

rog un moderator sa mute anuntul la vanzari, am gresit topic-ul.
0

#45 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1490
  • Inregistrat: 26-September 09

Postat 10 December 2009 - 09:22 PM

Vezi postareaG-P, la Dec 10 2009, 07:16 PM, a spus:

rog un moderator sa mute anuntul la vanzari, am gresit topic-ul.

de ce sa-l mute? am putea sa-l facem rubrica de cerere si oferta:

eu de exemplu... am acasa un catelus de plus... din acela cu cheie.

ultima data cand m-am jucat mi s-a rupt cheia si am nevoie de una noua.

e destul de greu de facut si cred ca saili ma poate ajuta avand in vedere ca dispune de un mini-strung...

cred ca acea carma facuta de el seamana putin cu cheia pe care o doresc eu... poate se potriveste.

:)
Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.

tel: 0771 088 207

adistul@yahoo.com
0

#46 Useril este offline   irion 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 286
  • Inregistrat: 11-September 08

Postat 11 December 2009 - 12:24 AM

sa aveti ce comenta si de cine sa faceti misto faceti si voi un lucru de care sa va mandriti va mandriti ca faceti misto de alti
Sa ne mindrim?Daca realizam ceva nu e sa ne mindrim vrei sa vezi axe cu bucsa de bronz grafitat?Iti aratam. Vrei sa vezi un regulator bun?Iti aratam.Vrei sa vezi o barcuta buna?(Facuta de la A la Z , nu cumparata) Iti aratam.Daca cumparam cate ceva,2-3 mici retusuri apoi ne mindrim cu ce am realizat.(Dar ce am realizat)NIMIC.ASA CA UNDE E MINDRIA?
0

#47 Useril este offline   laurcon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 804
  • Inregistrat: 26-October 09

Postat 11 December 2009 - 07:40 AM

Vezi postareairion, la Dec 11 2009, 12:24 AM, a spus:

sa aveti ce comenta si de cine sa faceti misto faceti si voi un lucru de care sa va mandriti va mandriti ca faceti misto de alti
Sa ne mindrim?Daca realizam ceva nu e sa ne mindrim vrei sa vezi axe cu bucsa de bronz grafitat?Iti aratam. Vrei sa vezi un regulator bun?Iti aratam.Vrei sa vezi o barcuta buna?(Facuta de la A la Z , nu cumparata) Iti aratam.Daca cumparam cate ceva,2-3 mici retusuri apoi ne mindrim cu ce am realizat.(Dar ce am realizat)NIMIC.ASA CA UNDE E MINDRIA?

aceeasi parere (la modul general )
"o barca face cat o mie de posturi" - skipper
0

#48 Useril este offline   andriu 

• Membru
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 884
  • Inregistrat: 06-March 07

Postat 11 December 2009 - 10:24 AM

Frumos spus dar prost gandit.
Nu poti sa te mandresti cu orice faci tu.
Si eu fac ceva in fiecare dimineata si nu ma mandresc, cu "el" si nici nu ii fac poze, si nu i-l tai cu toporul.
Hai sa fim seriosi, omul a facut ceva ce numai el considera ca e bun de folosit si nu numai ca e singurul mandrude asta, dar mai vrea si sa vanda in serie.
Patriotismul asta si intelegerea aproape "bisericeasca" a "aproapelui" eu nu prea o inteleg.
Fiecare dintre noi a facut cate ceva de manuta lui si a fost mandru de el, dar nu s-a apucat nimeni sa "produca" in serie.
Tu cu ce roti mergi la masina? manufactura? benzina o faci acasa? nu putem trai ca in pustiu, cateodata nu se merita sa faci un lucru prost in loc sa iei unul bun.
La urmatorul RC poate manufacturezi si receptorul ca altfel nu realizezi NIMIC, asta dupa vorbele tale.

Pe langa toate astea este tratat asa cum trateaza el pe ceilalti.

"That's sooo oshemmm !!!!!"
0

#49 Useril este offline   nando_cobra 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 145
  • Inregistrat: 28-April 08

Postat 11 December 2009 - 11:27 AM

cred ca te referi si la mine si nu este frumos la intrebarea mea din ce sint bucsile [poate ma intereseaza si vreau sa stiu pe ce dau bani]a raspuns ,,dur aluminiu restuldin alama ,, la a doua postare a scris din bronz nu este normal sa intreb de care bronz?
0

#50 Useril este offline   george10 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1298
  • Inregistrat: 08-August 07
  • Interests:Modelism
    Foto

Postat 12 December 2009 - 10:12 AM

"Cu scrisul (in)corect nu trebuie sa te superi ca asa mai inveti si tu dar si altii si o sa va prinda bine candva. î́ din a se scrie doar in interiorul cuvantului dar nu intotdeauna: marea majoritate a numelor proprii se scriu cum au apucat sa fie scrise de la inceput. De exemplu orasul Cî́mpina nu o sa-l scriem Campina si nici Ion Cîmpineanu, ca n-o sa-i punem pe oameni sa-si schimbe buletinele ca asa scriu niste pseudoziaristi sau mai stiu eu cine n-au inteles ce au zis academicienii aia cu schimbarea lor. Si nici la sfarsitul cuvantului cum e a urî́, a doborî́, a tăbărî, nu se pune î din a.

Spor la lucru!"

Cu scuzele de rigoare!Campina se scrie cu A!

Aceasta postare a fost editata de george10: 12 December 2009 - 10:12 AM

Cu Stima George J.
tel.0724686263
0

#51 Useril este offline   steli2k 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1136
  • Inregistrat: 05-May 08

Postat 12 December 2009 - 01:09 PM

Scuze de off topic, da nu ma pot abtine. :)
Si uite asa de la tub pupa si carma home made se ajunge la lectii aprofundate de gramatica. Sa te prapadesti de ras nu alta.
0

#52 Useril este offline   irion 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 286
  • Inregistrat: 11-September 08

Postat 12 December 2009 - 02:30 PM

Vezi postareasteli2k, la Dec 12 2009, 01:09 PM, a spus:

Scuze de off topic, da nu ma pot abtine. :)
Si uite asa de la tub pupa si carma home made se ajunge la lectii aprofundate de gramatica. Sa te prapadesti de ras nu alta.

Ce sa-i faci frate?Omul cat traieste are de invatat.
0

#53 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 12 December 2009 - 05:01 PM

Vezi postareageorge10, la Dec 12 2009, 10:12 AM, a spus:

"Cu scrisul (in)corect nu trebuie sa te superi ca asa mai inveti si tu dar si altii si o sa va prinda bine candva. î́ din a se scrie doar in interiorul cuvantului dar nu intotdeauna: marea majoritate a numelor proprii se scriu cum au apucat sa fie scrise de la inceput. De exemplu orasul Cî́mpina nu o sa-l scriem Campina si nici Ion Cîmpineanu, ca n-o sa-i punem pe oameni sa-si schimbe buletinele ca asa scriu niste pseudoziaristi sau mai stiu eu cine n-au inteles ce au zis academicienii aia cu schimbarea lor. Si nici la sfarsitul cuvantului cum e a urî́, a doborî́, a tăbărî, nu se pune î din a.

Spor la lucru!"

Cu scuzele de rigoare!Campina se scrie cu A!

George, daca pana la revolutia I-ului din A se scria Cimpina, Cimpina trebuie sa se scrie si acum, asa e regula academicienilor alora. Eu nu mai tin minte exact cum s-a scris pe vremuri, tu ar trebui sa stii cel mai bine. Eu poate am gresit exact cu orasul acesta, dar ai inteles ideea cu numele proprii. Cauta-l si ai sa vezi ca se foloseste in ambele feluri. Dar corect este cum s-a scris pe vremuri deoarece numele proprii fac exceptie de la schimbare (si este foarte logic asta, ia gandeste-te dece?).

Saili teo si-a luat o mica pauza in care o sa aprofundeze un pic si gramatica dar poate si confectionarea de tuburi si carme. Sper sa ne uimeasca cand va reveni. Nu are cum sa va raspunda, deci nu are rost sa mai insistati cu criticele. Ce era de spus s-a spus.
(p.s. pentru milostivii ce vor interveni pentru el: a acumulat multe warnuri si din cauza asta a fost suspendat. Nu din cauza ca a trimis nu stiu ce mesaj privat nu stiu carui coleg de forum. Daca ar fi si doar pentru UP si tot trebuia sa ia 1 luna de restrictie.)

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu