Tudorb, la 20 August 2011 - 06:02 PM, a spus:
Ma intorc :blink: . Rezista varianta pro a acestui model la miste sarituri in skate-park? Ma tenteaza sa testez....dar totusi cu cat mai putine stricaciuni.
Am avut eu varianta Pro....eu iti spun sa te porti cu grija, pentru ca daca rupi o piesa care nu o are magazinul din Botosani o sa stai ceva vreme pana o sa o readuca ei, iar piese pe ebay gasesti numai....in Australia, gasesti si in Anglia dar nu vor sa trimita aici.Nu te juca cu ea cand e frig, e foarte casanta.Chiar si asa plasticul din punctul meu de vedere nu este de o calitate foarte buna.Eu nu m-am dat f tare si mult cu ea... si sincer o mica greseala rezulta in ceva rupt sau indoit de cele mai multe ori.Towere-le sunt din Al si sincer se stramba f repede, noroc ca le poti indrepta :))Esc-ul hobbywing care-l are nu stiu daca suporta 3s(in instructiuni iti spune clar ca tot ce este peste 2s nu ai voie), dar iti pot spune ca chiar daca ar fi asa este total inutil...masina fiind foarte incontrolabila la viteze f mari. Partea electronica am fost foarte multumit de ea, chiar nu am ce sa reprosez acelui combo sau statiei.Iarasi un lucru f bun a fost transmisia, dupa parerea mea excelenta pentru aceasta masina, simpla si fiabila.E o masina cu un pret/calitate foarte ok si foarte buna ptr inceput....dar pretul mic uneori inseamna si compromisuri...la ea..fiind rezistenta!
Sa te dai cu cat mai putine probleme.
PS: Cat despre baterii....ia-ti un hardcase ca sa fii sigur, vezi ca trebuie sa modifici suporti(va trebui sa retezi un pic din ei) ca sa poti pune lipo.La comboul tau nu conteaza ce model de baterie este.... lipo sa fie.MARE ATENTIE ca esc-ul in mod default nu stie lipo iar tu va trebui sa activezi lipo-cut-off, care o faci fie din telecomanda(ai instructiunile) fie cu un card compatibil turnygy/ezrun/hobyywing...... Cu lipo masina va avea cu totul alta viata :)!