Salut !
Ma gandeam si eu sa fac vreo doua rachetele din hartie si am nevoie de emaita. Stiti cumva unde gasesc ( sau cel putin daca am sanse sa mai gasesc... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif ). Si daca se gaseste, m-ar interesa cantitatea si un pret relativ.
Daca cunoasteti inlocuitori ( cineva mi-a zis sa incerc cu nitrolac... Ce ziceti ? ), mi-ar prinde bine niste sfaturi.
Multumesc anticipat !
Pagina 1 din 1
Emaita Unde gasesc, cat costa ?
Postat 20 August 2004 - 11:28 PM
Pentru lipit hartia ( straturile ) oricum folosesc aracetul.
Emaita o folosesc pt. "lacuire", sa zic asa, cu toate ca nu ma intereseaza atat finetea suprafetei cat faptul ca imbunatateste calitatea hartiei in vederea finisarii ( slefuirii ).
Peste tubul de hartie dau cate un strat subtire de emaita, finisez, iar emaita, iar finisez.... pana cand dispar porii lasati de hartie. Ultimul strat nu il mai finisez ( daca imi convine... ).
Ar mai fi nevoie si de nishte staniol cat mai subtire, se folosea odata pe la bobine ? parca...Dar aici se mai poate improviza.
Emaita o folosesc pt. "lacuire", sa zic asa, cu toate ca nu ma intereseaza atat finetea suprafetei cat faptul ca imbunatateste calitatea hartiei in vederea finisarii ( slefuirii ).
Peste tubul de hartie dau cate un strat subtire de emaita, finisez, iar emaita, iar finisez.... pana cand dispar porii lasati de hartie. Ultimul strat nu il mai finisez ( daca imi convine... ).
Ar mai fi nevoie si de nishte staniol cat mai subtire, se folosea odata pe la bobine ? parca...Dar aici se mai poate improviza.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1