Modelism - RHC Forum: Airtronics SD-10G - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Airtronics SD-10G un mic pre-review

#1 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 03 December 2009 - 02:31 PM

Din cate am inteles ultima statie de la SANWA in 2,4.mi s`a oferit sansa de a o achizitiona si as vrea sa vad niste pareri,atat pentru statie daca dar si referitor la fima care o face.
Un mic rezumat ar fi : statia este capabila de toate mixurile cunoscute,inclusiv Ailvator pentru 2 sevouri pe ampenajul orizontal,are o functie gen servo speed care,in caz ca un servo merge mai repede decat celelalat(situatie intalnita foarte des tot pe un profundor actionat de 2 servouri)reduce viteza pe al` mai rapid.O alta chestie ar fi ca statia este foarte usoara din cate am inteles si pe langa asta este alimentat de un pack de 6 celule si este compatibila si cu 2 celule lipo facand`o si mai usoara,se poate pune un card de memorie pentru modele care mai adauga inca 20 peste cele 20 din statie si,din cate spun ei,este cea mai rapida statie de pe piata ca timpi de raspuns(mai jos sunt scrisi) si DA,e urata cu draci.

Airtronics SD-10G:
Min: 7.36ms
Max: 16.3ms
Ave: 11.83ms

Futaba 10C (Futaba is a Trademark of Futaba Corporation and Dist by Great Planes):
Min: 9ms
Max: 29ms
Ave: 19ms

JR 9303 & R1221rx (JR is a Trademark of JR Radios Japan and Dist by Horizon Hobby)
Min: 25ms
Max: 47ms
Ave: 36ms

JR 12X
Min: 21.5ms
Max: 43.5ms
Ave: 32.5ms

Ca pret in Romania poate fi adusa cu 1560 ron in banii astia intrand si 2 receptoare in 10 canale,full range,Transmitter Battery, Charger, Switch Harness, Servo Extension, si Manual.

Pareri ?

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de shogi: 03 December 2009 - 02:41 PM

0

#2 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2396
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 03 December 2009 - 02:38 PM

intrebare:
dc am urmatoarele suprafete:directie dubla,flaspsuri si eleroane.dc vreau sa folosesc frana aerodinamica compusa din miscarea urmatoarelor suprafete:flapsuri in jos,eleroane in sus si directia -ambele spre exterior-se poate face din comanda unui buton de tip on/off a unui astfel de mixaj la aceasta statie?
multumesc.
ps toate suprafetele au cate un servo independent.deci 6 servo.
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#3 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 03 December 2009 - 03:05 PM

Mda,buna intrebare dar din pacate nu stiu sa iti raspund pentru ca nu am tinut statia in mana pana acum si din videourile de pe net nu imi dau seama.Daca te ajuta cu ceva vezi aici :

http://www.youtube.c...h?v=FjVp8rjAdSA

http://www.youtube.c...h?v=o5ntGYFKWj8

http://www.youtube.c...h?v=LmGhPdA6uWI
0

#4 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 03 December 2009 - 03:35 PM

Eu personal apreciez ca NU are touch screen ! Da, apreciez asta, il consider un bling bling inutil si cea mai buna metoda de a arunca o statie de altfel functionala, dupa 2-3 ani... Switchurile le mai repari, schimbarea unui ecran touch screen va costa probabil cat jumate din statie...
Nu apreciez ca nu este modulara... sau este si nu se vede asa evident ? :)

Cat despre pareri, atat timp cat nu are manuale la dl, eu nu as cumpara nimic.
Pareri se dau despre chestii ca cea de mai sus, sau altele personale, faptele, adica ce stie si poate, sunt in manual !
... cu picioarele pe pamant ...
0

#5 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 03 December 2009 - 03:42 PM

Modul nu are...dar nu inteleg de ce mi`ar mai trebui modul atata timp cat este deja in 2,4.Cat despre manual,este la download,am pus linkul la o parte din el in primul post(pentru avion),daca se doreste si de heli si pentru restul statiei o sa il pun si pe acela.

edit: aaa...acum am vazut ca nu a fost pus, linkul : http://www.skipmille.../751750aero.pdf

Aceasta postare a fost editata de shogi: 03 December 2009 - 03:45 PM

0

#6 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 December 2009 - 04:50 PM

M-as mai uita la urmatoarele:
- cat costa receptoarele luate separat,
- ce fel de sistem 2.4Ghz are
- daca are vreo functie de telemetrie
- as compara-o cu competitorul direct cel mai apropiat, Hitec Aurora. Vezi ca am un topic despre ea, unde este link la manual, cat si la un tabel comparativ cu features. Daca ai putea extinde tabelul cu o coloana pentru Airtronics SD-10G, si ai completa toate casutele, ar fi foarte util pentru toata lumea.

Cat despre modularitate, unii prefera sa aiba optiuni...
Chiar si in cazul tau, banuiesc ca primul criteriu nu a fost 2.4Ghz, aveai optiuni mult mai ieftine. Presupun ca ai nevoie de mai mult de 7 canale, altfel nu alegeai asta.

@oachidori: In scenariul complet descris de Gore, nu iti ajunge nici statia asta, ar trebui sa te gandesti la una de minim 12 canale, care bate 1000 de... ce o fi, lei sigur nu.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 03 December 2009 - 04:51 PM

0

#7 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 03 December 2009 - 05:09 PM

- " FH3 Modulation: Frequency Hopping 3rd generation FHSS technology. FH3 Modulation is used in the Airtronics SD-10G "
- Mai mult de 2 receptoare,cele cu care vin statia nu o sa am nevoie sigur si daca o sa am am de ales 7 canale 254 ron,8 canale 297 ron si 10 canale 480 ron.
- Telemetrie nu are dar nici nu este un aspect prea important pentru mine.
- Cand m`am uitat dupa statii m`a interesat in special sa fie in 2,4 si apoi numarul de canale si da,am nevoie de minim 7 canale.

O sa ma uit si la topicul tau si incerc sa completez.
0

#8 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 03 December 2009 - 09:37 PM

Si s`a votat.Avand in vedere toate parerile bune care le`am citit,si tin sa precizez ca nici macar UNA proasta nu am gasit legat de aceasta statie,avand in vedere pretul receptoarelor in caz ca o sa am nevoie de vreunul,avand in vedere ca statia se foloseste deja de jumatate de an de pilotii de F3J`uri in cupe,fiind foarte multumiti de ea,avand in vedere range testul facut de cativa tipi si anume aproape 60 de pasi(pe low power)adica cu 30 mai mult decat scrie in manual pentru siguranta am hotarat ca asta o sa fie alegerea.(Am avut de ales intre ea si aurora dupa care mai asteptam inca vreo cateva zile pentru cea cu receptor in 7 canale,cel in 9 inca nu a fost scos si din cate am inteles mai dureaza ceva).Va tin la curent cand ajunge.

Aceasta postare a fost editata de shogi: 03 December 2009 - 09:49 PM

0

#9 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 December 2009 - 09:50 PM

Pacat ca cei cu care te-ai mai sfatuit nu ne impartasesc aici din cunostiintele lor, ca sa avem cu totii de castigat.
Parerea mea este ca la asa ceva nu te hotaresti nici macar intr-o luna, cumparatul *acum*, ca sa fie sub brad chiar ca nu e o manevra inteleapta, sunt sigur ca i se pot gasi hibe cat cuprinde daca e luata la purecat cum trebuie.
Cat despre un range check de 400m ce parerea ai ? A trebuit sa se faca testele cu masina, pentru ca mergand cu pasul nu se poate atinge limita de range check in 90 secunde cat dureaza acest regim, dupa care statia revine in modul normal.

Editare ulterioara: aiurea topic rau de tot... ceri o parere si nici in 8 ore iei comunici decizia care aproape sigur ca era luata deja ... desi ai primit o singura parere. Ma intreb de unde sa primesti altele, cand probabil vei fi primul in tara care o ai...

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 03 December 2009 - 09:59 PM

0

#10 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 03 December 2009 - 10:37 PM

Ho trrrr ca m`ai inteles gresit.Parerile NU le`am citit la cei din tara.E un topic pe rc groups de enjpe mii de pagini despre statia asta si l`am luat la puricat.Decizia nu a fost luata pe moment,sau ma rog,in 8 ore cum crezi,dadusem comanda de aurora acum mai bine de o luna,platind si un avans destul de maricel insa am fost amanat de cei de la hitec de 2 ori pana acum cu termenul.De cand am dat comanda am avut in cap statia asta si aurora insa greseala mea a fost ca abia acum am deschis topicul despre airtronics.Topicul nu cred ca este aiurea pentru ca tot in el o sa continui sa scriu despre ea avand in vedere ca,asa cum zici si tu,sunt primul in tara care are asa ceva.Cine stie,poate o sa mai fie doritori,deci tot il deschideam dupa ce venea,daca o alegeam.

Cat despre tabelul ala,imi trebuie ceva timp liber sa il completez.Promit ca o sa ma ocup de el dupa ce am statia in mana.

Bafta si multumesc foarte mult de parerile tale.
0

#11 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3630
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 03 December 2009 - 11:05 PM

Bogdane da urata mai ii statia asta. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/mellow.gif :)

Si eu sunt de aceeasi parere cu Renato.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#12 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 03 December 2009 - 11:09 PM

Daca e pe aceeasi linie calitativa ca si statia mea RD8000, atunci merita. Eu nu sunt de acord cu renatoa de aceasta data. Cineva tot trebuie sa faca pasul, sa vada ce si cum (cum a facut si renatoa in cazul Aurora, a luat-o cand inca nu se stia nimic de ea).

De ce nu ar merita aceeasi sansa si aceasta statie? Ca nu e Hitec, Futaba sau JR?

Aceasta postare a fost editata de protheus: 03 December 2009 - 11:09 PM

"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#13 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 December 2009 - 11:28 PM

Stai putin, se fac aici confuzii grave !
Nu am luat Aurora, si nici nu intentionez !
Am schimbat intr-adevar recent statia, dar e vorba de un T9CAP second hand, colegii de la Craiova pot confirma, duminica am zburat prima data cu ea.
Dar am pastrat partea de RF si receptoarele de la Hitec.
Am inceput cu Hitec, si inca sustin ca au cele mai bune statii sub 7 canale, dar doar atat, pana aici !
Puteti vedea pe rcgroups criticile mele la adresa Aurora, si pe privat va pot da si mai multe despre cum ma dojeneste MM, omul responsabil cu abureala de la Hitec, pentru cum ii stric ploile.
Am prezentat aici intr-un topic la tehnice evolutia sistemului 2.4Ghz Hitec doar ca tribut pentru ce au reprezentat ei in evolutia mea RC, nu si ca o aprobare neconditionata a tot ce scot si vor scoate pe piata. Am achizitionat pentru spre evaluare doar sistemul RF 2.4GHz, fara intentia de a il pastra, saptamana viitoare va fi dat deja.
That's all, folks http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 03 December 2009 - 11:30 PM

0

#14 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1885
  • Inregistrat: 10-January 08

Postat 03 December 2009 - 11:39 PM

Din mai multe recenzii pe care le-am citit ar fi singura la care nu se cunosc probleme in partea radio cu 2,4GHz.
Asteptam vesti
Numai bine
0

#15 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 December 2009 - 11:59 PM

Vorbiti de cele trecute ? Inca se mai cunosc probleme prezente la Futaba, de exemplu ?
De Hitec de probleme stiti ?
La cele noi e normal sa nu li se cunoasca problemele... inca http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
0

#16 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 04 December 2009 - 12:21 AM

De acord cu renatoa referitor la probleme.Tineti cont totusi ca sunt statii destul de noi si nu au timpul trecut peste ele ca celelalte statii consacrate.Ca sa ii descoperi intradevar toate bubele sunt de parere ca tre sa o ai cel putin 1 an ca sa nu zic mai mult.Asta a fost si un alt motiv pentru care am ales airtroncsul.Spre deosebire de aurora e putin mai vechiuta,nu cu mult dar oricum cei ce au folosit`o au avut ocazia sa o butoneze destul de ok si aici ma repet,pentru a nu se face vreo confuzie,ma refer strict la cei de afara.
0

#17 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 04 December 2009 - 11:04 AM

Citeaza

Cineva tot trebuie sa faca pasul, sa vada ce si cum (cum a facut si renatoa in cazul Aurora, a luat-o cand inca nu se stia nimic de ea).

Citeaza

...Nu am luat Aurora, si nici nu intentionez ! ....... Am achizitionat pentru spre evaluare doar sistemul RF 2.4GHz, fara intentia de a il pastra, saptamana viitoare va fi dat deja.

Scuzele mele, poate m-am exprimat eu gresit (de la gramatica din text, eu ma refeream la Aurora, la feminin, cand trebuia sa ma refer la sistem la masculin in text) , eu ma referam la sistemul modul 2.4 GHz Aurora (cel putin credeam ca il cheama ca si pe noua statie), nu la radiocomanda.
Dar ma refeream si ca cineva tot trebuie sa ia ca sa vada ce si cum si pentru altii. Daca shogi si-a facut curaj sa faca el acest prim pas il apreciez, ca si pe renatoa, pentru testarea modului Hitec. Chiar daca nu pare, veti ajuta/ati ajutat in decizie alte persoane, care nu stiu/stiau inca nimic despre acestea.

PS:Cine stie, poate se rateaza o oferta foarte buna, doar pentru ca nu stie lumea de ea (si ma refer la orice legat de domeniul nostru, nu direct la acest subiect).

Aceasta postare a fost editata de protheus: 04 December 2009 - 11:15 AM

"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#18 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2396
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 04 December 2009 - 01:17 PM

rc-ul asta e luat de afara sau de la noi?am vazut-o si la noi pe un site.
dupa ce o vei avea sa ne spui si noua plusuri si minusuri la ea.
bafta
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#19 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1885
  • Inregistrat: 10-January 08

Postat 04 December 2009 - 02:08 PM

Vezi postarearenatoa, la Dec 3 2009, 11:59 PM, a spus:

Vorbiti de cele trecute ? Inca se mai cunosc probleme prezente la Futaba, de exemplu ?
De Hitec de probleme stiti ?
La cele noi e normal sa nu li se cunoasca problemele... inca :rolleyes:

Nu te incinge . Intr-adevar nu se mai cunosc probleme la Futaba de exemplu, dar le-a avut, iar Hitec -ul este intradevar nou si mai putin utilizat.
Airtronics-ul este ceva mai raspandit si spre deosebire de ceilalti nu a avut nici un bug semnalat pana acum.
Asta poate explica de ce au venit un pic mai tarziu si in acelasi timp grosso mod un +.
Pioneratul lui Bogdan este un gastig pentru toti ca si al tau
Numai Bine
0

#20 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 04 December 2009 - 07:02 PM

Vezi postareaoachidori, la Dec 4 2009, 01:17 PM, a spus:

rc-ul asta e luat de afara sau de la noi?am vazut-o si la noi pe un site.
dupa ce o vei avea sa ne spui si noua plusuri si minusuri la ea.
bafta

Statia vine din state.Este comandata prin intermediul baiatului care detine siteul vazut de tine.Nu o are pe stoc in RO dar din cate am inteles vine in 8-10 zile max.Cat despre + si - o sa va tin la curent dupa ce o sa zbor cu ea.
0

#21 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 04 December 2009 - 10:22 PM

Si cum era de asteptat am dat si de un minus(daca se poate numi asa) la statia asta.Receptoarele in 10 canale care vin cu ea s`au dovedit a fi prea rapide pentru unele servouri analogice de la Hitec sau Futaba,prajindu`le.Pe servouri digitale,de la orice brand,merg struna.In schimb receptoarele care vin cu Airtronics RDS800,cele in 8 canale sau cele in 7 canale,compatibile cu sd-10g,merg fara nici o problema cu analogice.

Aceasta postare a fost editata de shogi: 04 December 2009 - 10:24 PM

0

#22 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 December 2009 - 10:41 PM

UNU... :D

Nu mi se pare minus, ci bug in toata regula... daca e asa... Nu exista receptoare rapide sau lente, pur si simplu impulsul de comanda nu respecta standardul PPM. Probabil ca sa obtina latenta aia record au sarit putin peste cal.
Cand o sa iti vina statia, o pui pe un osciloscop iesirea de la receptor si ne lamurim.
Sunt curios cum arata si semnalul pe iesirea de la mufa de trainer in conditiile astea :D
Sau, poate receptorul o fi fost alimentat de la un pack 2s LiFe, a inceput moda asta pe dincolo, si la 6.6V nu orice servo rezista :) si au uitat sa precizeze asta

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 04 December 2009 - 10:44 PM

0

#23 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 04 December 2009 - 10:52 PM

Ce am observat...receptoarele in 10 canale sunt in FHSS 3`rd generation iar celelalte,in 7 si 8 canale sunt FHSS 1`st generation.Din cunostintele mele aproape nule legate de electronica presupun ca modulatia asta de generatia a 3`a le forteaza prea mult p`astea analogice si,asa cum ai spus si tu,timpii aia record de pe primul post cred ca au fost obtinuti cu receptorul asta si servouri digitale.

In fine,faza e ca nu e primul receptor facut pentru servouri digitale in special care o sa il folosesc pe servouri analogice.Vad ca astia au zis ca daca in prima faza nu se observa un bazait la end pointurile si la pozitia 0 a servomecanismului atunci n`o sa fie probleme.Culmea,cu servourile facute de SANWA,analogice sau digitale nu au fost probleme pe receptoarele astea.
Am mai observat problema asta cand am incercat sa conectez pe R6014HS 2 sg-90`uri micro.Se incalzeau instant,bazaiau si faceau ca toti dracii si apoi am conectat niste hitecuri analogice,645mg parca si nu aveam nici o treaba,mergeau struna.Facusem testul asta doar din pura curiozitate ce`i drept :D .

Spuneam mai sus ca am mai folosit o statie cu un receptor configurate pentru digitale pe analogice si nu am avut nici o problema.Era vorba atunci de o Futaba 3PKS pistol folosita pe un automodel,baja 5bss(care are ditamai rotile pe directie deci nu se poate spune ca nu era forjat servoul).Timp de 4 luni de zile n`au dat nici un semn de uzura dupa care masina si`a gasit un nou proprietar.

Astea fiind spuse chiar sunt curios cum o sa se comporte cu hitecurile mele analogice de pe edge.

Aceasta postare a fost editata de shogi: 04 December 2009 - 11:00 PM

0

#24 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 08 December 2009 - 12:19 PM

Vezi postarearenatoa, la Dec 4 2009, 10:41 PM, a spus:

Nu exista receptoare rapide sau lente

Ba exista, de exemplu R-6106HFC care are doua moduri de lucru (pentru servo analog/digital) selectabile din switch-ul de bind.

Aceasta postare a fost editata de rad_gaby: 08 December 2009 - 12:20 PM

0

#25 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 23 December 2009 - 03:58 PM

HO HO HO ! A venit mosuuuu ^_^

Prima impresie : foarte tare frate !N`am apucat inca sa o butonez pentru ca am bagat packul la formatat (5 incarcari a cate 24 de ore zic astia in manual).Dupa cum se vede am luat`o cu un receptor in 10 canale iar cel gratis am ales unul in 8 canale pentru ca nu am numai servouri digitale.Manualul e o ditamai cartulia,a mai venit in pachet cu o curea de gat,packul,un intrerupator,incarcatorul pt 110v pe care nu stiu daca o sa`l folosesc vreodata.Cei de pe rcgroups chiar aveau dreptate,este foarte usoara,relaxanta si se cuprinde super intre dejte`.Astept sa se incarce si va tin la curent.Pics :

Fisiere atasate

0

#26 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 24 December 2009 - 11:20 PM

Sa o stapanesti sanatos ! Vezi daca esti baiat bun vine Mosu ! Eu nu prea am fost cuminte asa ca nu vine Mosu!
La statia mea am rupt de doua ori din greseala cate un switch ( cate unul diferit de fiecare data ) dar le am gasit imediat la Robbe fiind Futaba.
Intrebare :
Tu daca se intampla ....... ceva ...... gasesti piese de schimb ?

P.S.

Sa nu se intample ! Sa mearga bine si cu spor la toate modele pe care le ai si le vei avea in PLUS si mai mari si mai mari !

Sarbatori fericite !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#27 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 25 December 2009 - 12:10 AM

Daaaa,am fost cuminte da nu prea avand in vedere ca e din banii mei jucaria :rolleyes:).Pai tocmai d`asta am si luat`o,furnizorul prin care am procurat`o a avut aceeasi problema ca tine.Scapata in cap,bing bam boom rupte 2 switchuri si le`a comandat.Am acces la orice piesa inclusiv cablu usb,suport..cand o sa apara si restul acareturilor

ps.Multumesc de urari ! Sa ai parte si tu de tot ce ti`ai dorit si multa sanatate !!
0

#28 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 16 January 2010 - 09:31 PM

Azi am apucat sa zbor si eu prima oara cu statia si nu am nimic de reprosat,sunt foarte multumit,nici cel mai mic glitch,meniu super usor de folosit,bateria,avand in vedere ca este foarte mica tine destul de mult,o zi si ceva de zbor cred ca imi ajunge.Per TOTAL ..SUPER MEGA MULTUMIT !
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu