Postat 28 November 2009 - 02:21 PM
Mie nu-mi place botul barcutei (prova), nu este hidrodinamic(a), va impinge apa in loc sa o taie, din acesta cauza motorul va muncii din greu, va consuma mult, autonomia barcutei va fi mica sau mai pe scurt navomodelul va avea un randament scazut.
Daca va uitati si la imagimile navelor postate in acest topic toate au prova foarte ascutita, taioasa, pentru a intampina o forta cat mai mica din partea apei la inaintare. Am impresia din imaginile prezentate de dumneavoastra ca pupa are o forma mai hidrodinamica.
Si eu subscriu ideei ca este cam inalta dar astept de la dumneavoastra si cateva detalii gabaritice si daca se poate sa mai postati cateva imagini cu prova barci ca s-ar putea sa nu am dreptate.
Cam acestea ar fi aspectele negative care am vreau sa le remarc iar ca aspecte pozitive sunt intrutotul de acord cu, colegi care au facut deja acest lucru si as mai adauga ca este o lucrare ingrijita, pare destul de solida si ar mai fi de apreciat faptul ca v-ati facut singur prioectul si sabloanele.
Va urez chef de munca si cum se spune la romani ,,O treaba inceputa este pe jumatate terminata"
P.S. Sper sa ma fi inselat in privinta aspectelor numite de mine ,,negative"
O treaba inceputa este pe jumatate terminata.