Salut,
Cum sint la inceput in aceast "sport" am zis sa cer si parerea altora.
Vreau sa pot comanda un aeromodel si am vazut ca pe piata sint foarte multe optiuni...
M-am oprit la doua dintre produsele care sint si la noi pe piata.
Cei doi producatori sint Hitec si Multiplex.
Am vazut ambele produse in "mina altora".
Sint convins ca aici pe forum sint prezenti ca si membrii (cel putin) ambii importatori.
Intrebarile mele sint:
Ce sa imi iau?
Care sint argumentele pro si contra pentru cele doua produse?
Exista si alte optiuni la acelasi pret?
Ipoteza:
Target-ez pentru inceput un model de incepatori (o aripa) si ulterior un avion mai usor de pilotat (cu eleroane pe aripi) si mai apoi un SkyCat.
Multumesc anticipat.
Best Regards,
Nic
Pagina 1 din 1
Eclipse 7 vs Cockpit MM
Postat 08 July 2004 - 06:27 PM
NTV, la 8 Jul 2004, 18:13, a spus:
Am vazut ambele produse in "mina altora".
de la vazut in mana altora pana la sa-l tzii tu in aer e o cale destul de lunga.
daca n-ai zburat nimik pana acum itzi recomand cu caldura un electric.
eventual un slow-flyer.
daca targetezi pentru inceput un model de incepatori (o aripa) tzin sa te anuntz ca aripa nu este un model pentru incepatori.
optiuni sunt multe.
da nu incepe cu aripa sau cu termice ,sa patzesti necaz din prima ca te descurajezi si e pacat.
pentru alte intrebari da-mi un mi.
da repede ca plec in conced :lol:
flying is my life...
Postat 08 July 2004 - 08:52 PM
Salve,
ce sa zic, eu as merge pe un buget echilibrat. Adica cea mai buna statie pe care mi-o permit acum, ca sa nu dau peste 6 luni alti bani pe ceva mai sofisticat. As face in asa fel incat sa imi mai ramana bani si de altceva: model (planor sau electric cu 2 comenzi + ev. motor), accu, incarcator rapid, etc. Si nu te baga din prima la aripi. necaziul este asa cum spunea si Silviu66 ca poti sa te dezumflii si e mare pacat. Alege un model cu aripa parasol, cu 2 comenzi, eventual din stiro, ca se repara mai usor, dar nu e musai . Si... cel mai indicat sa cauti un veteran sa te scoleasca!
Big.
ce sa zic, eu as merge pe un buget echilibrat. Adica cea mai buna statie pe care mi-o permit acum, ca sa nu dau peste 6 luni alti bani pe ceva mai sofisticat. As face in asa fel incat sa imi mai ramana bani si de altceva: model (planor sau electric cu 2 comenzi + ev. motor), accu, incarcator rapid, etc. Si nu te baga din prima la aripi. necaziul este asa cum spunea si Silviu66 ca poti sa te dezumflii si e mare pacat. Alege un model cu aripa parasol, cu 2 comenzi, eventual din stiro, ca se repara mai usor, dar nu e musai . Si... cel mai indicat sa cauti un veteran sa te scoleasca!
Big.
Aceasta postare a fost editata de Big: 08 July 2004 - 09:50 PM
FROGS CAN FLY!
Postat 09 July 2004 - 08:01 AM
produsele hitec sunt excelente la pretul care il ofera. pentru un incepator o statie eclipse este cam mult. un system 5x este suficient. eu am acest model si sunt foarte multumit de ea
come to the dark side. we have cookies!
Postat 09 July 2004 - 02:18 PM
Eu am statie Eclipse 7 si as putea sa aduc urmatoarele observatii, mai mult de ordin estetic:
-statia are nenumarate colturi care se umplu de praf orice ai face si care nu se curata decat cu betisoare de urechi, pentru cine are rabdare.
-switchurile sunt ingrozitor de apropiate unul de altul (mai ales la carnaciorii mei) si exista riscul sa apesi aiurea pe ele
In ce priveste statiile celelalte, am vazut o ordine nemtzeasca pe ele, aerisite, etc, o placere.
Nu comentez aici softurile sau alte performante si nici preturile, pe care nu le cunosc.
ORICUM, as opta (in limita unui buget rezonabil) in orice caz pentru o statie cu soft, te scuteste de muuulte probleme de configurare hard, ca sa nu mai vorbim de existanta a mai mult de un model in debara...
-statia are nenumarate colturi care se umplu de praf orice ai face si care nu se curata decat cu betisoare de urechi, pentru cine are rabdare.
-switchurile sunt ingrozitor de apropiate unul de altul (mai ales la carnaciorii mei) si exista riscul sa apesi aiurea pe ele
In ce priveste statiile celelalte, am vazut o ordine nemtzeasca pe ele, aerisite, etc, o placere.
Nu comentez aici softurile sau alte performante si nici preturile, pe care nu le cunosc.
ORICUM, as opta (in limita unui buget rezonabil) in orice caz pentru o statie cu soft, te scuteste de muuulte probleme de configurare hard, ca sa nu mai vorbim de existanta a mai mult de un model in debara...
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 09 July 2004 - 02:26 PM
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 09 July 2004 - 02:22 PM
ai dreptate. la capitolul colturi si a mea sta bine. are o gramada care se umplu de praf si oloi si tre curatata cu rabdare. dar daca vrei ceva digital, performant la pret rezon atunci o iei si nu te mai uiti la colturi. mai ales ca arata bine (dpdv estetic)
come to the dark side. we have cookies!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1