Postat 28 December 2009 - 10:05 PM
FALCON 3D e o panarama de heli cu el am inceput eu sa fac hover. A aparut acum FALCON cu swash CCPM.
Faci in felul urmator :
A ) intai scoti doua fire care vin din ESC la motor ca sa nu se intample ceva.
B ) vezi in meniul statiei tale ce tip de swash se potriveste cu Falconul - la mine era SW1
C ) In MOD Normal avand curba acceleratiei liniara ca in manual ( la valoarea imediat dupa 0 vei mai regla functie de cum se comporta - isi tine coada sau nu , urca sau cade brusc pe aceea zona a stick-ului etc )
1 - cu stick-ul pe mijloc si parghia de la servo la orizontala ( sau 90 grade fata de axul principal ) reglezi unghiul palelor sa fie zero grade - o faci in primul rand mecanic tragand sau impingand de sarma care trece prin ax si se prinde cu stift filetat sub ax )
2 - duci stick-ul jos si din statie reglezi ca unghiul palelor sa fie -2, - 3 grade
3 - duci stick-ul sus si tot din statie reglezi unchiul palelor sa fie + 9, + 10 grade ( eu mai mult de 8,5 nu am reusit )
4 - functie de cate puncte are pentru curba de pitch statia ta le modifici pe cele intermediare ca sa ai o curba apropiata de cea din manual.
Pentru zbor sport sau 3D modifici curba de acceleratie cum iti da in manual dar curbele de pitch eu le as face la fel -9 , 0 , + 9 . Astea le faci din softul statiei.
Ca o verificare finala duci stick - ul pe mijloc si comuti switch-ul de idl in toate cele 3 pozitii - Normal - IDL 1 - IDL 2 si ar trebui sa nu ai nici o miscare
a pitch-ului - caci doar am 0 grade in toate tipurile de zbor in acel loc al stick-ului de thr.
P.S.
Nu investi in Up-grade-uri mai bine iei o Clona de T-REX 450 desi eu iti recomand direct un T-REX chiar si Second Hand.
Am un Falcon daca vrei, dupa un crash ( frame usor rupt langa tren , axe strambe, dar am si de rezerva noi ,in rest O.K. - motor Brushless , ESC , Servo Robbe de coada) si multe alte piese, plus pale carbon , canopie noua etc.
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !