Pagina 1 din 1
Stie cineva? cat costa transportul?
Postat 20 October 2006 - 07:45 PM
ce vrei sa cumperi un handsfree pentru gsm sau un colet de 10 kile si un metru jumate??
cam conteaza la tariful de transport!
cel mai "safe" pentru portofelul tau este sa le dai un mail sa le spui cam ce doresti sa cumperi si sa-i intrebi cat ar costa transportul...
cam conteaza la tariful de transport!
cel mai "safe" pentru portofelul tau este sa le dai un mail sa le spui cam ce doresti sa cumperi si sa-i intrebi cat ar costa transportul...
flying is my life...
Postat 14 December 2006 - 09:27 PM
ai vazut pe site ce firme de mesagerie folosesc...UPS DHL etc...intrii pe site-urile respectivilor si vezi tarifele pentru diverse zone de pe glob, in functie de greutate. simplu.
...si evident ca livreaza si in romania atata timp cat platesti de pe cardul tau
...si evident ca livreaza si in romania atata timp cat platesti de pe cardul tau
Postat 15 December 2006 - 11:25 PM
MariusF, la 14 Dec 2006, 21:27, a spus:
ai vazut pe site ce firme de mesagerie folosesc...UPS DHL etc...intrii pe site-urile respectivilor si vezi tarifele pentru diverse zone de pe glob, in functie de greutate. simplu.
Cred ca e mai evident mail-ul de la ei prin care imi raspund ca nu trimit in Romania.
De obicei, ma documentez inainte sa afirm ceva. Acum nu e o exceptie :D
Bafta
Mail:
" If you country is not on the list.
that mean we do not ship there.
----- Original Message -----
From: Alex Dancau
To: Raidentech
Sent: Wednesday, November 29, 2006 4:58 AM
Subject: Re: ship to Romania
Ok! But in your online order programm ROMANIA doesn`t appear. I really want to buy this truck, so, can you help me?
Thank you
On 11/29/06, Raidentech <sales@raidentech.com> wrote:
================================
You can order online by using credit card as your payment choice:
We provide the easy of online ordering and secure transaction at
www.raidentech.com
You can simply add any items to the shopping cart and follow the check-out
procedures.
Your shipping cost and shipping methods are easily obtain before the final
check-out.
All you need is to input your addresses and choose one of the shipping
methodsand it
is all done before your credit card payment informations at the final
check-out.
================================
----- Original Message -----
From: "Alex Dancau" <alex.dancau@gmail.com>
To: < sales@raidentech.com>
Sent: Saturday, November 25, 2006 11:39 AM
Subject: ship to Romania
> Hi,
>
> My name is Alex Dancau and I want to know if you ship to Romania and
> how much it cost for Item: Genesis77 one piece.
>
> Best regards,
> A.Dancau"
Aceasta postare a fost editata de NIZ: 15 December 2006 - 11:32 PM
Postat 20 December 2006 - 01:35 PM
Sa inteleg ca nu stii engleaza? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
"If you country is not on the list.
that mean we do not ship there" =
Daca tara ta nu apare pe lista asta inseamana ca nu livram acolo.
De la urmatoarea traducere percep taxa. Asta a fost moca. :D
PS: romania nu apare in lista, deci... :lol:
"If you country is not on the list.
that mean we do not ship there" =
Daca tara ta nu apare pe lista asta inseamana ca nu livram acolo.
De la urmatoarea traducere percep taxa. Asta a fost moca. :D
PS: romania nu apare in lista, deci... :lol:
Aceasta postare a fost editata de NIZ: 20 December 2006 - 01:36 PM
Postat 20 December 2006 - 02:06 PM
Daca vrea cineva Genesis, este aici: http://www.rc-speedworld.de/shop/
Preturile sunt acceptabile, dar la costul transportului am avut un soc cardiac. Aveam in lista un Associated 1/18, si costul transportului a fost de 500 EU.
concluzia: MERITA :lol:
Preturile sunt acceptabile, dar la costul transportului am avut un soc cardiac. Aveam in lista un Associated 1/18, si costul transportului a fost de 500 EU.
concluzia: MERITA :lol:
Ceva nu-i bine oricum!
Postat 24 December 2006 - 06:22 PM
Da, mai sunt si carcotashi de genul asta, conditionati insa de contractul de "secure" pe care il au cu administratorul site-ului vis-a-vis de platile on line. Daca ii contactezi telefonic si insisti, de obicei accepta transferul bancar. Am patit-o uneori si eu dar nu am insistat decat daca aveam intr-adevar nevoie de acel lucru....mi s-a parut umilitor la inceput, pana sa inteleg faptul ca multi nici nu stiu ce e aia Romania....
Hai ca mai sunt cateva zile si in 2007 ne accepta PayPal-ul de clienti si am scapat de multe neplaceri....Deocamdata putem folosi xcoin.com, pentru a scapa de beleaua de wire transfer, in favoarea cardului.
Hai ca mai sunt cateva zile si in 2007 ne accepta PayPal-ul de clienti si am scapat de multe neplaceri....Deocamdata putem folosi xcoin.com, pentru a scapa de beleaua de wire transfer, in favoarea cardului.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1