Apoi au inceput cu adevrat problemele.
Servourile pe care le folosesc Futaba S9255 , sunt mai grele (4 grame ) ca servourile align si mai lungi cu 2 mm.
Cu greu am reusit folosind distantiele de carbon sa le potrivesc in frame fara sa fie fortate, si fara casa "impinga" unul in altul. Doar la montatul serovurilor din fata si verificarea unghiurilor pe care il vor avea linkurile cu fram-eul am pierdut vreo 3 ore.
alta problema majora nerezolvata inca sunt echiile .
Am luat pe rand toate echiile din set si pe nici un set de gauri nu am 30mm cat distanta necesara pentru a asigura paralesimul linkurilor (am 33 mm cea mai apropiata)
Urmeaza sa dac pe echiile cu gauri rotunde sa imi dau singur gaurile la 30mm.
Am mai bagat in fata o etapa am montat provizoriu motorul , pentru a nu ma chinui dupa si ca sa vad cum pot face o rutarea mai buna a cablurilor.
Fata de 600n la care avantajul e ca am montat toata elctronica in fata (inclusiv gyro) si am doar un cablu prin heli cel de la servoul elevator rezultatul fiind un aspect foarte ingrijit al cablurilor aici va fi putin mai incalcit , receptorul si gyro in spate regulaotrul in fata becul trebuie pus si el .
p.s. pt boogy si morph sunteti amabili sa imi dati niste sfaturi eventual poze cu pozitionarea electronici la voi?
Later edit am asmblat si headul pe componete, astept sa termin cu servourile ca sa pot nivela swashul dar cam 80% din head poate fi considerat facut
Aceasta postare a fost editata de nen77: 20 January 2010 - 11:10 AM