Pagina 1 din 1
In cautare de placaj
Postat 15 January 2010 - 02:51 PM
Salutare tuturor,
Vreau sa ma apun de navomodelism, am gasit un plan mai usurel (Yacht America), am cumparat traforaj si inca cateva scule de la Praktiker (daca nu trebuie scrisa firma rog adminul sa stearga) si acum caut cu disperare placaj de 4 mm (am gasid balsa dar am inteles ca nu este recomandat pentru scheletul navei).
Va rog insistent sa ma ajutati si pe mine si sa ma sfatuiti unde pot gasi, in Bucuresti, placaj de modelism (imi trebuie placa de 1m x 1m cel putin).
Va multumesc tuturor pentru ajutor si sprijin.
Vreau sa ma apun de navomodelism, am gasit un plan mai usurel (Yacht America), am cumparat traforaj si inca cateva scule de la Praktiker (daca nu trebuie scrisa firma rog adminul sa stearga) si acum caut cu disperare placaj de 4 mm (am gasid balsa dar am inteles ca nu este recomandat pentru scheletul navei).
Va rog insistent sa ma ajutati si pe mine si sa ma sfatuiti unde pot gasi, in Bucuresti, placaj de modelism (imi trebuie placa de 1m x 1m cel putin).
Va multumesc tuturor pentru ajutor si sprijin.
Postat 15 January 2010 - 03:44 PM
Cauta la atelierele de construit mobila. Inca se foloseste palcajul de 4 mm desi exista si variante mai ieftine pentru ei. Am mai vazut coala mare la cate un Dedeman dar nu stiu in Bucuresti daca exista sau unde. Concret, stiu o firma undeva langa o benzinarie cam deasupra pasajului Lujerul (revin cu detalii doar daca intereseaza).
Presupun ca exista multe astfel de ateliere.
Presupun ca exista multe astfel de ateliere.
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Postat 17 January 2010 - 12:34 PM
eu din cate stiu exista si la Ms. Bricolage dar este un colt destul de mic si probabil ca se gaseste mai greu.
de fapt, locul in care se gaseste nu are legatura cu raionul. asa ca cel mai bine cauta inca o data la scule si vezi unde e standul cu Proxxon. langa era si placajul.
de fapt, locul in care se gaseste nu are legatura cu raionul. asa ca cel mai bine cauta inca o data la scule si vezi unde e standul cu Proxxon. langa era si placajul.
Postat 25 January 2010 - 06:38 PM
Eu unul aici in Baia mare, am gasit doar in Ambient. POate gasesti si tu acolo. Inceraca aici: BUCURESTI
Drumul Sabarenilor 42-44 sect. 6
T: (0751) 111999
Drumul Sabarenilor 42-44 sect. 6
T: (0751) 111999
Turnigy 9X cu modul audio si Frsky telemetry
https://www.youtube....HuEcHGiek&t=14s
Quad S500 cu Naza V2
EasyGlider Pro
https://www.youtube....HuEcHGiek&t=14s
Quad S500 cu Naza V2
EasyGlider Pro
Arata acest topic