FXRacingMS Electric Open Cup 2010 Discuti si propuneri
Postat 29 May 2010 - 06:31 PM
A fost o cursa superba! Mai ales grupa A la modified! Dar si cei de la stock merita toate aplauzele si jos cu palaria!
Ma bucur ca la prima mea cursa EVER nu mi-am rupt masina si nici pe ultimul loc nu am fost B)
Felicitari baieti! A fost un efort urias. Ma bucur ca am putut face parte de acest eveniment. A fost impresionant si foarte distractiv.
Felicitari si celor din Bucuresti si ma bucur ca ne-am intalnit! Sa mai avem ocazia :rolleyes:
Postat 30 May 2010 - 07:51 AM
Dar pt data viitoare trebuie sa punem ceva, tub sau ceva lemne si in sicana de dinainte de finish,sa nu se mai poata taia asa cum s-a mai vazut si ieri.
A fost un concurs bun si cu multe bune de invatat :rolleyes:
Postat 30 May 2010 - 08:23 AM
Am 2 frustrari in urma zilei de ieri:
-am fost primul in jumatatea a doua finale si apoi in ambele am inceput sa fac greseli care mi-au rasturnat masina si am pierdut mult timp
-am fost batut de 2 truck-uri 2wd :angry2:
Las ca data viitoare-mi trag si io niste cauciucuri mai decente(astea erau mai mult slick-uri)
Am descoperit ca motorul meu este cam inutil(nu am tras 60% pe linia dreapta) asa ca...cumpar motor de 8.5
Felicitari tuturor participantilor si bagati poze(mie mi-a venit fotografu fara baterie la concurs ;) )am niste poze facute cu un telefon dar nu-s asa grozave....o sa incarc cateva
Postat 30 May 2010 - 02:08 PM
Revin mai incolo cu poze pe forum si un link sa le downloadati pe toate.
Speed and Fun
Aceasta postare a fost editata de XJ39 El'Diablo: 30 May 2010 - 02:08 PM
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
Postat 30 May 2010 - 03:16 PM

Imagini pe forum aici: http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?s=&a...st&p=398189
si aici: http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?s=&a...st&p=398190
link download arhiva cu toate pozele care le-am facut: http://www.fbx.ro/vpqxur7vu5iln1yi
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
Postat 30 May 2010 - 09:27 PM

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 30 May 2010 - 10:01 PM
zagonielod, la May 30 2010, 08:51 AM, a spus:
Din cate am vazut si am inteles, fiind o prima etapa intr-adevar a fost mai permisiv, s-a taiat sicana, s-a folosit marsalierul, au avut loc si acrosari mai violente, nu s-au dat penalizari etc. Asta dupa parerea mea nu a scazut cu nimic calitatea concursului, si fiecare concurent si-a adaptat strategia de condus corespunzator.
Postat 30 May 2010 - 10:45 PM
ovidiugm, la May 30 2010, 11:01 PM, a spus:
Din cate am vazut si am inteles, fiind o prima etapa intr-adevar a fost mai permisiv, s-a taiat sicana, s-a folosit marsalierul, au avut loc si acrosari mai violente, nu s-au dat penalizari etc. Asta dupa parerea mea nu a scazut cu nimic calitatea concursului, si fiecare concurent si-a adaptat strategia de condus corespunzator.
m-am luat dupa domnu' sa facem ture inainte sa ajunga toti ca sa fim "tari", am innegrit cada spaland masina.
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
Postat 31 May 2010 - 10:44 PM
Modified
1. CRIHAN LIVIU
2. ANDREI CLAUDIU
3. OVIDIU MANOLACHE
4. TATAR IOAN
5. KISS ADAM
6. FRIDRIK DANIEL
7. LUCIAN D10
8. ARPAD
9. FLORIN SUPEALA
10. GOTHARD NORBERT
11. MURESAN SEBASTIAN
12. VERES KAROLY
13. ANDREI DAN
14. ZAGONI ELOD
15. VERES ZOLAN
16. CSATLOS SANDOR
17. CSATLOS STEFAN
Stock
1. OVIDIU MANOLACHE
2. ORBAN BALASZ
3. DANIEL BARNA
4. MATEI DRAGOS
5. JAKAB LACI
6. JAKO ZSOLT
7. MARE LANTZKY
8. ZAZGYVA DANIEL

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 07 June 2010 - 08:07 PM
FlorinSS, la Jun 7 2010, 06:25 PM, a spus:
In principiu eu si cu ovidiuGM suntem prezenti .
Sper sa fie timpul bun.
Date despre pista va rog.
ai uitat membrul nr trei al echipei si anume eu :blink:
care aveam impresia ca e weekend-ul asta concursul, timp berechet sa peticesc masina si sa ii iau niste amortizoare.
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
Postat 09 June 2010 - 11:13 PM
Aceasta postare a fost editata de XJ39 El'Diablo: 09 June 2010 - 11:13 PM
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
Postat 10 June 2010 - 10:43 AM
Ca gazda a etapei de la M-Ciuc, am placerea de a va invita sa participati in numar cat mai mare la acest concurs Open. Postez desenul pistei si voi posta si harta, cum sa ajungeti aici.
Ptr. cei care vin de departe, exista posibilitati de cazare:
1. in camera de internat (18 RON/cap/noapte) la 100 m de pista (conditii de internat)
2. in camere cu doua paturi si baie cu dus la Clubul Sportiv Scolar, 30 RON/cap/noapte), la 100 m de pista, conditii hotel 2** (max. 10 locuri disponibile)
3. Pensiune, la 800 m de pista, www.korona.panzio.ro
Ptr. cazare la internat sau la Clubul Sportiv, va rog sa ma contactati pana cel tarziu joi dimineata ora 10 la tel:0744 174047, sau kisjani@hr.astral.ro
Postat 10 June 2010 - 11:03 AM
Asigur podium ptr. pilotaj, mese si scaune, curent, compresor ptr. curatirea modelelor, cort tip pavilion ptr. sistemul de cronometrare, sonorizare.
Janos
Atasez cateva poze facute anul trecut la o alta locatie (se vad trambulinele)

Postat 10 June 2010 - 11:29 AM
off-road, la Jun 10 2010, 12:26 PM, a spus:
Asta depinde doar de cum o conduci B)
Totusi..... te-ai cam ars luand bataie de la o gagica http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Pana la urma iti schimbi motorul sau il lasi asa?
Postat 10 June 2010 - 11:33 AM
zagonielod, la Jun 10 2010, 12:29 PM, a spus:
Totusi..... te-ai cam ars luand bataie de la o gagica http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Pana la urma iti schimbi motorul sau il lasi asa?
pai fix ala-i baiu ca am vrut sa o bat cu 4-5 ture avans si sa-i intrec si pe cei din cealalta grupa,insa m-am prea grabit si am arso!deocamdata ramane motoru asta pana gasesc un client sa-l dau :rolleyes: oricum mi-am reglat calumea ambreiaju si sper sa nu mai am probleme cu pinioni si planetare rupte si alte chestii