Modelism - RHC Forum: Receptor AR-7000 2,4 Ghz - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Receptor AR-7000 2,4 Ghz cine are asa ceva, se manifesta ca al meu ?

#1 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 185
  • Inregistrat: 25-August 04

Postat 27 October 2009 - 09:15 PM

Receptor 8 canale 2,4 Ghz, AR 7000. are un satelit legat prin cablu de receptorul de baza. ambele au leduri care trebuie sa arda continu daca totul e normal. la mine de multe ori cel al satelitului palpaie, sau arde continuu si daca il ating pe el sau dor cablul dintre ele palpaie. se intrerupe vre-un fir? mai pot avea incredere in receptorul asta dublu? am milotat mult cu el asa cum e, papaind sau nu..nu am observat nimic rau si pilotez banziar, electrice. pe net scrie clar " cand cele doau laduri sunt "solid rock" atunci el e "programat" pe modeul respectiv si gata de functionare.
0

#2 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 27 October 2009 - 09:24 PM

daca ai avut crash cu acel receptor verifica mufele si cablului dintre ele si de pe placa. E posibil fie desfacute. Daca unul din receptoare palpaie inseamna ca s-a pierdut ori semnalul ori curentul a scazut sub 4v. In orice caz link-ul a fost pierdut pe acel receptor.

In principiu ambele receptoare sunt full range, deci baza ar trebui sa mearga si fara satelit fara probleme, asta daca nu esti intr-un model mai fitzos... compozit sau foarte mare si deci receptorul adanc in maruntaiele sale, caz in care ai nevoie de unu sau doi sateliti scosi din corp.

Aceasta postare a fost editata de Calin: 27 October 2009 - 09:26 PM

0

#3 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 October 2009 - 04:20 PM

Vezi postareaCalin, la Oct 27 2009, 09:24 PM, a spus:

daca ai avut crash cu acel receptor verifica mufele si cablului dintre ele si de pe placa. E posibil fie desfacute. Daca unul din receptoare palpaie inseamna ca s-a pierdut ori semnalul ori curentul a scazut sub 4v. In orice caz link-ul a fost pierdut pe acel receptor.

In principiu ambele receptoare sunt full range, deci baza ar trebui sa mearga si fara satelit fara probleme, asta daca nu esti intr-un model mai fitzos... compozit sau foarte mare si deci receptorul adanc in maruntaiele sale, caz in care ai nevoie de unu sau doi sateliti scosi din corp.

Mersi Calin, scot cablul dintre ele si verific conductivitatea.
0

#4 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 October 2009 - 05:25 PM

Da, intr-adevar era o probl. de contact. crash-uti nu a suferit in schimb am fixat recept. pe model pe benzina care are vibratii dupa cum stim, rx de baza e pe o platforma pe arcuri iar satelitul prins cu scai pe solarfilmul care inveleste modelul. de la vibratii se slabise contactul mfelor dintre cei doi rx. ele umblau prea usor una in alta. un patent a rezolvat probl. acum pot sa-l si plesnesc nu doar sa-l ating si nici nu clipeste :rolleyes:
0

#5 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 28 October 2009 - 08:45 PM

Vezi postareasacalu, la Oct 28 2009, 05:25 PM, a spus:

...acum pot sa-l si plesnesc...

Totusi nu o face :(
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi