miting baneasa
Postat 27 June 2004 - 01:14 PM
inca nu am iesit de sub impresia celor vazute la miting ,dar totusi ma bucur ca mi-am ratat ziua de zbor pentru evenimentul desfasurat pe aeroportul baneasa.
fara multe alte comentarii superpoze de la un supershow....
incep cu formatie 4 extra 300 l in decolare
fara multe alte comentarii superpoze de la un supershow....
incep cu formatie 4 extra 300 l in decolare
flying is my life...
Postat 27 June 2004 - 01:26 PM
spre pista de decolare formatie de 2 zlin care au facut deliciul publicului;sa va spun de ce :
undeva pe la jumatatea pda erau doi meseriasi care umflau baloane dalea de jucarie rosii cu un gaz usor si le eliberau in atmosfera.zlinurile dadeau tururi de pista si la fiecare trecere luau cu elicea un balon si acesta disparea subit de pe cer.erau doua zlinuri -s-au facut chiar si pariuri prin public si se tinea scoru care avion cate baloane a doborat.
in poza spre decolare protagonistii baloanelor...
undeva pe la jumatatea pda erau doi meseriasi care umflau baloane dalea de jucarie rosii cu un gaz usor si le eliberau in atmosfera.zlinurile dadeau tururi de pista si la fiecare trecere luau cu elicea un balon si acesta disparea subit de pe cer.erau doua zlinuri -s-au facut chiar si pariuri prin public si se tinea scoru care avion cate baloane a doborat.
in poza spre decolare protagonistii baloanelor...
flying is my life...
Postat 27 June 2004 - 01:27 PM
dupa cum va spuneam -avion in fortza spre dusman!!!!
n-am modificat poza se vede clar un punct negru putin in stanga avionului si mai sus---ala era un balon rosu
care n-a mai trait mult.cateva secunde...
n-am modificat poza se vede clar un punct negru putin in stanga avionului si mai sus---ala era un balon rosu
care n-a mai trait mult.cateva secunde...
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 27 June 2004 - 01:29 PM
flying is my life...
Postat 27 June 2004 - 01:48 PM
cam asta e.am zeci de poze da nu pot sa le pun pe toate aici.a fost doar un mic debriefing pt cei pasionatzi si care nu au putut sa participe.pentru cei interesatzi pot trimite pozele pe mail.
a
si am mai facut o afacere:
era unu si pe un scaun vindea machete statice de zlin 726, si mig 21 lancer.
machete e mult spus.sunt din hartie dar cele expuse acolo aratau beton.pentru cine doreste planuri maine le scanez si vi le dau pe mail.
astept comentarii...
sau daca mai vreti poze.... :D
a
si am mai facut o afacere:
era unu si pe un scaun vindea machete statice de zlin 726, si mig 21 lancer.
machete e mult spus.sunt din hartie dar cele expuse acolo aratau beton.pentru cine doreste planuri maine le scanez si vi le dau pe mail.
astept comentarii...
sau daca mai vreti poze.... :D
flying is my life...
Postat 27 June 2004 - 04:31 PM
Exceptional.Foarte frumoase poze si imi pare foarete rau ca am ales sa merg la pista in loc sa merg la miting.
De mult timp imi doream sa merg la asa o demonstratie.
A fost vreun mig pe acolo? Mig-29 sau 21?
De mult timp imi doream sa merg la asa o demonstratie.
A fost vreun mig pe acolo? Mig-29 sau 21?