am nevoie de ajutor ,va rog sa imi spuneti cum as putea sa transmit pe video proiector de pe acamera video live..am pc cu o placa video tv cu video in(am conectat printr-un cablu si nici acela nu era fff profii)..dar nu mi-a placut calitatea imaginii(am folosit doar programul placii tv)exista vreun alt mod de a transmisie?mi-ar fi de folos ceva care sa imi permita sa ma misc pe o distanta nu mai mare de 10-15 metri.ms
Pagina 1 din 1
ajutor cum pot transmit video live pe videoproiecotr
Postat 11 October 2009 - 03:38 PM
nu expui problema in totalitate. ce fel de semnal are camera aia video? vrei sa dai numai pe proiector sau vrei sa faci streming live? in principiu daca camera da semnal video normal o poti conecta direct la proiector...
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 11 October 2009 - 07:28 PM
scz ca nu ma-m exprimat destu de bn...camera are iesire video(semnal PAL).direct la video proiector nu pot sa o conectez(e montat de tavan videoproiectoru)ceea ce am facut eu a fost sa conectez camera la tv tuner si apoi sa mearga pe videoproiector..stiu ca camera este slaba si cablul video ii la fel de slab..dar incerc sa imi cumpar o camer HD.ideea ii ca ceea ce filmez eu sa apara imediat pe ecran...ma intreb dak se poate face intr-un alt mod acest luru ca sa nu fiu privat de lungimea cablului...10 m imi e de ajuns sa ma pot misca(as dori wireless ceva ..dar e bn si cu cablu:)ms de ajutor
Postat 11 October 2009 - 09:02 PM
1. solutie wireless exista. dar nu te ajuta. calitatea semnalului e slabutza. cauta pe google "audio-video sender". pretul e in jur de 150 ron. daca te misti repede, semnalul se pierde.
2. cauta pe google "video to vga converter". asta e un convertor din semnalul video al camerei in semnal VGA pt proiector. in felul asta te folosesti de cablurile deja existente.
pe google "Convertor video la VGA cu OSD" solutie de 200 ron. sau "Convertor compozite S-VIDEO, VIDEO la VGA out CMP-VGACONV12" 300 ron.
3. cumpara cel mai bun cablu video pe care il gasesti. cablu coaxial de 75 de ohmi. ia si mufe RCA tot cele mai bune, din alea cu carcasa metalica si nu de plastic.
2. cauta pe google "video to vga converter". asta e un convertor din semnalul video al camerei in semnal VGA pt proiector. in felul asta te folosesti de cablurile deja existente.
pe google "Convertor video la VGA cu OSD" solutie de 200 ron. sau "Convertor compozite S-VIDEO, VIDEO la VGA out CMP-VGACONV12" 300 ron.
3. cumpara cel mai bun cablu video pe care il gasesti. cablu coaxial de 75 de ohmi. ia si mufe RCA tot cele mai bune, din alea cu carcasa metalica si nu de plastic.
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Arata acest topic
Pagina 1 din 1