Astazi am zburat si eu Flasher-ul 450 - foarte putin din pacate .
Desi echpat cu electronica foarte buna , HS 65 MG, GY 401 si servo de coada Align , pale carbon Align, si reglat perfect faptul ca este totusi o CLONA si-a spus cuvantul si anume :
la al - II - lea zbor sa blocat rulmentul la unul din bratele de la Tail Blade Holder si tija de la servoul de coada mergea foarte greu , lucru ce a dus la
imposibilitatea de mai tine coada drept dand cu ia in toate partile .
Nu sa stiut in prima etapa cauza si sa tot setat gain-ul de la gyro in speranta ca se va rezolva - nimic nu sa rezolvat !
A fost aterizat fara probleme si dupa ce am scos link-ul de pe sfera de la servo coada am observat ca abia se misca.
Rulmentii cred ca sunt foarte greu de scos asa ca intreg-ul Tail Blade Holder va trebui schimbata cu totul -
deci pana acum costuri suplimentare fara a zbura mai mult de 5 minute :
1 ) Flybar Cage Plastic Set T-REX 450 - 33.8 RON
2 ) Tail Blade Holder Alu Light Blue T-REX 450 - 89 RON
si sunt covins ca lista va continua - ma rog sa nu urmeze Main Rotor Blade Holder Set v2 Alu Dark Blue T-REX 450 ca asta sare de 160 Ron.
Mai este un joc in Swashplate CCPM pe axul principal - se vede atunci cand apucand cu mana de FlyBar Paddle si miscand-o in jurul axei se misca toate :
Washout Control Arm
Control Lever Set
Flybar Cage Alu
Plus toate link-urile dintre ele
Asta este cam 170 Ron
La Mini Titan -ul 325 SE nu am gasiti asa ceva si cred ca nici la T-Rex 450 SE V2 nu gasesti .
Mini Titan - ul a costat 200 Euro deci DOAR dublu fata de Flasher care daca va continua asa il va depasi in costuri cu " succesuri ' inainte de a te putea bucura cat decat de el !
Unii vor spune ca al lor este bun - asa este - dar si eu stiu pe cineva care a castigat la Loto 6 din 49 !
Si eu care am numai modele de " firma " si motoare la fel , ce m-o fi apucat cu asta nu stiu : am luat si o canopie super de la Canomod pentru el - o sa mi-o pun eu pe cap !
P.S.
Imi retrag toate cuvintele de lauda si incurajare din acest topic spuse in zilele anterioare !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 21 November 2009 - 11:09 PM
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !