Pagina 1 din 1
Nokia N95 8gb helmet camera
Postat 03 September 2009 - 08:16 PM
Salut,
Pe langa automodelism fac si mountain biking de placere si vreau sa filmez ceea ce fac. De aceea am creat un suport pt. un Nokia N95 8GB pe care l-am pus pe casca. Pentru cunoscatori se numeste helmet camera.
Intrebare mea este: Se poate strica telefonul din cauza a ceea ce fac cu el? Nu ma refer la faptul ca as putea cadea in cap. Ma refer ca din cauza vibratilor si a zguduielilor s-ar putea strica telefonu. Vreau sa aflu daca telefoanele in general se pot strica din cauza vibratilor si zguduielilor. Deci, se poate strica telefonul din cauza a ceea ce fac cu el?
Multumesc anticipat!
Pe langa automodelism fac si mountain biking de placere si vreau sa filmez ceea ce fac. De aceea am creat un suport pt. un Nokia N95 8GB pe care l-am pus pe casca. Pentru cunoscatori se numeste helmet camera.
Intrebare mea este: Se poate strica telefonul din cauza a ceea ce fac cu el? Nu ma refer la faptul ca as putea cadea in cap. Ma refer ca din cauza vibratilor si a zguduielilor s-ar putea strica telefonu. Vreau sa aflu daca telefoanele in general se pot strica din cauza vibratilor si zguduielilor. Deci, se poate strica telefonul din cauza a ceea ce fac cu el?
Multumesc anticipat!
Postat 03 September 2009 - 09:12 PM
da-i inainte. camera nu are parti in miscare, nu are ce se strica la ea. si oricum gatul tau amortizeaza o gramada din vibratiile alea. bafta! si sa pui pe aici filmuletele.
gandeste-te ca daca telefoanele s-ar strica la de vibratii s-ar duce si de la mers.
gandeste-te ca daca telefoanele s-ar strica la de vibratii s-ar duce si de la mers.
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 03 September 2009 - 10:24 PM
hash84, la Sep 3 2009, 10:12 PM, a spus:
...camera nu are parti in miscare...
De fapt noile tipuri cu autofocus, zoom optic, deja au parti in miscare, de la N90 incoace (parca si de mai inainte de acel model, dar nu mai tin minte fix).
Oricum, mobilele chiar sunt gandite ca la viata lor sa suporte vibratii. Si cat timp sta pe casca nu are de ce sa aiba parte de foarte mari vibratii (oamenii au sisteme naturale de stabilizare - daca se poate zice asa).
"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."
Postat 04 September 2009 - 12:15 AM
Camera nu ii facuta sa reziste la vibratii mari . Se defocalizeaza si nu mai ai ce sa ii faci mare lucru . Are piese in miscare si daca o supui la vibratii , sigur o sa se defocalizeze , nu are legatura cu faptul ca mai scapi tel pe jos cateodata , aicea este vorba de vibratii pe timp mai marisor . Foloseste un aparat foto pentru ce ai vrea sa faci . La aparate foto nu ai ce sa strici pentru ca focalizarea se face mecanic si nu electromagnetic cum se face la n95 .
Ceea ce cauti aceea gasesti
Postat 05 September 2009 - 10:52 PM
Telefoanele acestea sunt compacte si rezista la multe activitati de genul acesta de exemplu ceea ce vrei sa faci tu. Dar, cu cat este mai fix de acel suport pe care l-ai facut cu atata este mai bine, dar si suportul sa fie bine fixat. Succes la filmari http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
Postat 25 December 2009 - 01:19 AM
Sunt de perfect acord cu mariandmd.
Numai cine n-a avut n95 (si nu m a refer la cei care l-au tinut in mana 3 minute) isi dau cu parerea ca ar pati nu stiu ce telefonul. Complet aberant.
O sa iti rupi tu gatul cu mult inainte de a pati telefonul ceva (god forbid!) Eu l-am calcat cu masina ocazie cu care l-am ingropat in zapada (masina are 1,5T) si cazaturile pe asfalt am renuntat sa le mai numar dupa primele 5 carcase schimbate.
Mult succes la filmari.
Numai cine n-a avut n95 (si nu m a refer la cei care l-au tinut in mana 3 minute) isi dau cu parerea ca ar pati nu stiu ce telefonul. Complet aberant.
O sa iti rupi tu gatul cu mult inainte de a pati telefonul ceva (god forbid!) Eu l-am calcat cu masina ocazie cu care l-am ingropat in zapada (masina are 1,5T) si cazaturile pe asfalt am renuntat sa le mai numar dupa primele 5 carcase schimbate.
Mult succes la filmari.
Omul cu adevarat bun e cel care ar fi putut fi rau si nu a fost.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1