Salutare.
Dominlor am o problema,la un hk 450 cu coada.Stau cu el in aier si din cind in cind se apuca si vibreaza coada,stinga,dreapta destul de tare.Nu stit care ar putea fi cauza?
Am scimbat urmatoarele piese.
Tail Boom Alu T-REX 450
Tail Drive Belt T-REX 450
Tail Drive Gear Assembly Dark Blue/Metal 25/11T T-REX 450
Main Gear 150T Blue T-REX 450
Tail Rotor Shaft Set Metal T-REX 450
Servoul pe coada este
Servo Robbe FS-61 BB Carbon Digital Nano
Gyro Mystery
Si tin sa mentionez cu electronica care o am pe el am zburat si inainte si nu facea asa, de cind am scimbat piesele de mai insus im-i vibreaza coda.
Am incercat cu alt receptor ,am redus sensybilitatea la gyro ,am marito si tot asa.
Pagina 1 din 1
Probleme coada hk 450 Am o problema la coada
Postat 27 September 2009 - 04:31 PM
de obicei stanga dreapta, intra intr-un joc ce nu se poate oprii, este de la gain-ul prea mare pe gyro.
In speta la tipul tau de elicopter, poate fi si tail gear-ul...
Rotita mica care transmite turatia de la main gear la curea, e posibil sa nu mai fie fixa pe ax. La mine avea scapari se invartea axul si rotita mica nu se mai invartea, aluneca pe ax.
Incearca sa ti de rotorul principal si sa invarti coada...vezi ce se intampla. Daca sare cureaua peste zimti, sau nu merge e ok. Daca insa rotorul se invarte si coada sta tinuta de tine, inseamna ca iti patineaza pinionul.
Daca nu e asta, verifica atunci gain-ul la gyro.
In speta la tipul tau de elicopter, poate fi si tail gear-ul...
Rotita mica care transmite turatia de la main gear la curea, e posibil sa nu mai fie fixa pe ax. La mine avea scapari se invartea axul si rotita mica nu se mai invartea, aluneca pe ax.
Incearca sa ti de rotorul principal si sa invarti coada...vezi ce se intampla. Daca sare cureaua peste zimti, sau nu merge e ok. Daca insa rotorul se invarte si coada sta tinuta de tine, inseamna ca iti patineaza pinionul.
Daca nu e asta, verifica atunci gain-ul la gyro.
Postat 27 September 2009 - 07:01 PM
Nu este de la rotita,ca am patit si eu cu rotita,si de aia miam luat metalica,dar am verificat si nu mi se invirte pe ax.Si dupa cum am zis si mai insus ,am si redus sensibilitetea la gyro am si marito si tot asa face.
Aceasta postare a fost editata de caspi: 27 September 2009 - 07:02 PM
- Trex 450 DFC
- Futaba T8FG
Arata acest topic
Pagina 1 din 1