salutare!
as vre sa-mi iau un automodel pentru iesiri la tara, off-road destul de rezistent.
Desigur ca as vrea ceva bun, de firma ca sa zic asa, dar imi depaseste bugetul....
Voiam sa-mi dati citeva sfaturi. Am gasit pe la noi 2 modele care mi-au trezit interesul: HBX Bonzer si Mad Truck. Sint sigur ca stiti modelele asa ca nu mai pun linkuri....Merita?
merci mult!
Pagina 1 din 1
nu stiu ce sa iau.....
Postat 20 May 2010 - 02:53 PM
Modele mai low budget care sunt cat decat rezistente sunt Robitronic - Stinger Buggy si Truggy , care sunt injur de 500 ron sau LRP S10BX , e mai scump un pic - 690ron dar este destul de bun.
Garajul:
Mugen MBX6 - Ninja JX
HB Cyclone TCX - Tekin RS Pro
HB Cyclone TC - LRP SXX Stock Spec
Associated B44 - LRP SXX Stock Spec
Serpent 1/12 - Tekin RS Pro
Mugen MBX6 - Ninja JX
HB Cyclone TCX - Tekin RS Pro
HB Cyclone TC - LRP SXX Stock Spec
Associated B44 - LRP SXX Stock Spec
Serpent 1/12 - Tekin RS Pro
Postat 20 May 2010 - 07:22 PM
Din moment ce a zis bonzer si mad truck tu ce crezi?
Domnilor daca aveti ceva de spus fata de intrebarea colegului va rog faceti acest lucru cu argumente am mai sters cateva raspunsuri aruncate.
Nu aveti chef sa raspundeti sau sa cititi, lasati topicul in pace.
Domnilor daca aveti ceva de spus fata de intrebarea colegului va rog faceti acest lucru cu argumente am mai sters cateva raspunsuri aruncate.
Nu aveti chef sa raspundeti sau sa cititi, lasati topicul in pace.
Postat 20 May 2010 - 11:02 PM
andriu, la May 20 2010, 10:48 AM, a spus:
mai pune f. putin si ia-ti un slash.
rezistent e putin spus, fun, educativ.
rezistent e putin spus, fun, educativ.
+1 pentru slash azi am dat cu el de pamant in ultimul hal si am facut cerculete pe langa un fazer si un losi facute bucatele pe rampa mare de la palat http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Modelele short course consider ca sunt bune pentru incepatori (traxxas slash si slash 4x4, HPI blitz, losi strike, kyosho Ultima SC truck ) pentru simplul fapt ca au rotile tinute frumos sub caroserie si sunt putintel mai greu de rupt.
Asa gasesti stadium trucks ca HPI e-firestorm, Duratrax Evader masini pe care am pus mana si le consider bune pentru un incepator si au preturi bunicele.
Mai sunt altele pe care poate nu le-am strudiat, cert e ca ar fi mai bine sa astepti sa strangi bani sa iei ceva "mai de firma" cum zici decat vre-o chinezarie noname sau vreun model "dubios" de ieftin pentru ca pe termen lung chinezaria o sa-ti manance mai multi bani in piese de schimb decat sa fi pus de la inceput bani pentru ceva mai bun.
Aceasta postare a fost editata de XJ39 El'Diablo: 20 May 2010 - 11:12 PM
* Kyosho Mini-Z MR02 ASF Stock
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash