Ce pot spune cei care au Futaba T6EX 2,4GHz? Unii zic ca este inferioara ca si meniu airtronics-ului RDS8000, dar are avantajul ca se gasesc mult mai usor receptoare si o detine multa lume, etc.
Pagina 1 din 1
Futaba T6EX 2,4 GHz pareri
Postat 29 August 2009 - 02:50 PM
Calitate-pret ideala. Merita toti banii. Gandeste-te ce vrei sa faci cu ea. Gandeste-te cate canale folosesti, pe ce avion vrei sa o pui. Din proprie experienta, in afara de flaperon pentru eleroane (DACA il vei folosi) nimic altceva in mod uzual nu se foloseste. Nu vorbesc de trim, D/R, sau expo care oricum sunt setari de baza si sunt ok. Singurul lucru care cred ca ar fi fost bine sa-l aiba este cronometrul.
Poate sunt subiectiv, ca eu numai futaba am avut in ultimii ani asa ca ia-o ca pe o simpla parere. Vezi ce mai zic si ceilalti.
Poate sunt subiectiv, ca eu numai futaba am avut in ultimii ani asa ca ia-o ca pe o simpla parere. Vezi ce mai zic si ceilalti.
Aceasta postare a fost editata de marian_d: 29 August 2009 - 02:52 PM
Postat 29 August 2009 - 03:15 PM
adyrex, la Aug 28 2009, 05:55 AM, a spus:
Ce pot spune cei care au Futaba T6EX 2,4GHz? Unii zic ca este inferioara ca si meniu airtronics-ului RDS8000, dar are avantajul ca se gasesc mult mai usor receptoare si o detine multa lume, etc.
eu am mai scris despre airtronic-ul meu in alt topic(cauta)
pot sa o campar cu mici excepti chiar cu un t7cap....(eu spun ce am testat)
si pe aero si pe heli(electrice si termice).....are tot ce trebuie
in schimb nu pot spune nimic de fiabilitate....acolo t6ex cred ca are un avantaj....in rest,poti sa tragi si singur o concluzie...
bafta
T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
---------Alexe Gabriel----------
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
---------Alexe Gabriel----------
Postat 29 August 2009 - 04:12 PM
2 radiocomenzi f bune ar fi T7-CP si T-10C , avand tot ce trebuie...dar trebuie strans $ multi :lol:
FLYING IS AN ART
Postat 04 September 2009 - 08:51 PM
marian_d, la Aug 29 2009, 03:50 PM, a spus:
Calitate-pret ideala. Merita toti banii. Gandeste-te ce vrei sa faci cu ea. Gandeste-te cate canale folosesti, pe ce avion vrei sa o pui. Din proprie experienta, in afara de flaperon pentru eleroane (DACA il vei folosi) nimic altceva in mod uzual nu se foloseste. Nu vorbesc de trim, D/R, sau expo care oricum sunt setari de baza si sunt ok. Singurul lucru care cred ca ar fi fost bine sa-l aiba este cronometrul.
Am ramas in final fidel acestei marci, si am optat pentru o Futaba T6 EX in 2,4 Ghz, sper sa fiu multumit de ea.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1